Här ska det vara en rubrik..

Jag är inte på blogghumör så det lär inte bli någon uppdatering idag, men jag skriver nog mer imorgon, iaf kan man hoppas på de. Jag kan berätta lite om dagen och sen får ni vänta till imorgon

Först har det ju vart skola hela dagen till 14:20 och efter det träffa jag Joakim i 40 minuter ungefär och sen gick jag och Lidbom till MM (en matbutik) och handlade lite mackor och sen drog vi oss mot gymmet.

Vi jobbade rätt bra idag och jag tror jag jobbade för mycket med mina lårmuskler.. Kunde inte gå ett tag för det drog som f**n i muskeln så påminnelse till mig själv, slow down with the legs! Sen har jag tränat armarna (ville inte men kände att jag behövde..) och magen. Har också boxat på en säck och herrej*vlar va skönt det var, hade mycket aggression inom mig som flög ut. De första 10 minuterna blev jag bara argare på det sakerna som gjorde mig sur men sen när jag tog i så jag nästan slog hål rätt igenom säcken (vi kan lotsas att de var så hårt) då kändes det gött, så den ska jag använda mig av mer kan jag lova!! Dock gör mina lillfingrar jätteont, vet inte varför..

Där har ni min dag i ord och nu ska jag ta på mig varma kläder, packa (ojojoj, vart ska jag ta vägen? ;)) och sen kolla filmer hela kvällen och fundera och tänka och ja.. Men vi hörs mina underbara läsare, puss och sköt om er!♥



Gammal och oseriös bild!

Just nu sitter jag på bussen med Lidbom he...

resize_p1839_29- (MMS)

Just nu sitter jag på bussen med Lidbom hem från träningen. Innan köpte vi mackor och kolla min! Julia har suttit på den :'( Den ska vara så tjock som hon visar med påsen men den lilla biten är min macka.. Nu ska jag äta upp den, hejdå :D


Rude Boy Cover, sjukt bra! ♥


Gammal bild men nu ska jag ut och köra!


So sick and tired!

Joakim tyckte att det vart lite dålig uppdatering idag så jag får väl slänga in ett inlägg! ;) Jag var ju och klippte mig förut idag och jag vet inte vad jag sak säga om min frisyr.. Måste nog vänja mig vid den för ja.. Ena stunden tycker jag att den funkar och sen efter ett tag ångrar jag mig och så håller jag på så.. Ångest frågetecken.. Det är luggen som jag inte är säker på..

Ska jag vara snäll och låta er se bilder?


Och som ni ser så kan jag inte vara seriös hihih! ;)

Samtalsämne, bloggare!

Tams är helt inne i bloggvärden just nu, kollar upp Kissies, paows och Dessies bloggar och säger bara WOOW hela tiden hahaha!

Bra eller dåligt tecken?

My Humps!

Sånt här sitter vi och kollar på lektionen, eller rättare sagt Sofie och jag
som tycker de är kul, dom andra tycker det är äckligt, vilket de är med men ändå!

TÄVLING!


NP i Engelska!

Nu har jag skrivit klart mitt nationella prov i Engelska och jag tyckte att det var superenkelt, får hoppas jag får ett bra betyg på det med. Nu har jag rast till kl.10 och vet inte riktigt vad jag ska göra.. Förslag någon?

Senare idag (15:15) ska jag klippa mig, hoppas det blir bra och jag hoppas på att det blir en skillnad för förra gången var det ingen förutom jag som såg att jag hade klippt mig.. Men men, denna gången ska jag tvinga henne att klippa upp håret för förra gången sa jag att jag ville ha uppklippt och så frågade hon mig om jag sparade till längre hår och jag sa Ja och då klippte hon typ inget, fatta nada men men..!

Svar på kommentar


Hur kan du slänga en sån? Dom är ju skitcoola! :O

Stamp on the ground!

Nu ska jag ner i duschen och så ska jag raka benen och efter det ska jag ut och träffa en kompis. Senare ikväll blir det till att kolla på Desperate Housewives, det är äkta kärlek det!♥ Måste dock bädda min säng och ta bort mitt gamla nagellack med för det ser hur fail ut som helst! Wanna se? De får ni inte, mohahaha! ;)

Aja, nu får jag snabba mig, puss på er sötnosar!

Från coolstuff, 179:-

Den vattenkranen skulle jag inte ha något emot att ha hemma! Kostar 179:- på coolstuff och man känner sig lite frästad till att köpa den! ;)

Vad tycker ni läsare om den?

Vet inte åt vilket håll bilden kommer på m...

resize_p1258_24- (MMS)

Vet inte åt vilket håll bilden kommer på men ni ser ju ändå vad det är på bilden! ;) I lördags fick jag den glassen av mamma när vi hade shoppat. Glassen var sådär god. Skulle någon bjuda mig på den så äter jag den för den är okej men jag skulle inte vilja köpa den själv.. Vad tycker ni andra som har ätit den? :)


Ångra aldrig något som har fått dig att le!

Nu ska jag nog stänga ner datorn, fortsätta smsa med Joakim och sedan somna och kliva ur sängen runt 8-8:30 imorgon, guuh så gött det ska bli! Har saknat mina sovmornar, dom har försvunnit nu i 2 veckor så imorgon får jag sova ut innan skolan!

Eftersom jag ändå inte kan sova..

Så slänger jag in bilder på mina 2 inköp idag, är supernöjd!!♥



Framsidan!


Baksidan!


Allt köptes på Lindex.
Brillorna - 99:-
Väskan - 149:-


Min röv hurts!

Träningen börjar kännas rätt gött i röven nu hahah! Tränade på någon maskin som skulle fixa röven eller va det var och just nu gör de ont när jag sitter på golvet, jag vill inte se hur det är imorgon när jag ska sitta på stolen i klassrummet hahah!

Alexandra goes from Otränad till Träningsvärk! ;)


♥♥♥


....

Fick precis veta att min lärare läser min blogg.. Det känns lite wierd...

Jag är värd något bra!

Nu har jag städat upp på mitt rum, gjort min läxa och nu blir det film, cya!♥
Finns på mobilen om någon vill vara social! ;)

Hemma från en händelserik dag!

Nu har jag kommit hem och denna dagen har varit helt jävla kanon!♥
Först var det skola och jag slutade 13:15, alltid kul ;) Sen åkte jag och Lidbom in till Kinna och jag hittade ett par skolbrillor och en sketasnygg väska, måste visa er den sen!;) Efter det sen åkte vi på hemligt uppdrag som gick prima, tur det!♥ Sen åkte vi hem med 15:30 tåget och så skulle vi ju till gymmet så på 10 minuter sprang jag hem, packade och sen sprang ner till tåget igen hahah! Det var verkligen hur gött som helst att träna och jag & Lidbom har gjort schema och allting så vi kommer bli snygga och smärta till beachen 2010! ;) Nu ska jag städa upp på mitt rum och sen visa er bilder på de jag köpte idag och efter det blir det film och sömn, är hur trött som helst efter de passet hahah! Längtar riktigt efter träningsvärken imorgon!

Tjoho!

Sitter nu i datasalen för vi har tråkig lunch. På denna datorn är klockan tydligen 05:23, tror jag kom lite för tidigt till skolan hahah! ;) Efterskolan ska jag shoppa lite med Lidbom och sen ska vi vara hemliga! Efteråt får vi se vad som händer, slutar iaf 13:15, asgött!! Ska kanske även träna idag, men måste ringa dit och kolla en sak först, ska kanske ta och göra de nu? Klockan är iaf 11:28 nu i verkligheten så har 30 min kvar på rasten så jag ringer senare!

Vi hörs senare, kommer antagligen mobilblogga om jag kommer hem sent, puss!


Jag har bara så trött på't.. Leave me alone!

Ska gå och lägga mig nu, eller ja.. Jag ska lägga mig i sängen och kolla på en film, The Back-Up Plan, har hört att den är bra så vi får väl hoppas på att den är det! ;) Imorgon blir en knasig dag men det ska väl gå bra det med, håll tummarna för att allt går bra (kommer inte tala om vad det handlar om eftersom det inte handlar om mig utan en annan och hon vill inte att jag talar om det för något, så jag håller mitt löfte om att hålla käft!!).

Sov så gott och hörrni! Kolla nu in veckansblogg, den har snygg design och bloggen är bra & kul att läsa!;)

Veckansblogg, v17

Vinnaren är: Eveline!
Grattis!

Verkligen grym video!


slänger in en sista tävling för veckan!

Avslutas sent ikväll!

Bilder från när jag övningskör!


Svar från frågestunden!

Här kommer nu svaren ifrån frågestunden! Jag har tagit bort frågor som har varit likdana så att det inte blir tjatigt med samma fråga om och om igen!


Hur bra tycker du att du är på att köra bil på en skala 1-10?
Hahah, jadu.. 6 kanske, lite bättre än medel ;)

 

hur bortskämd tkr du att du är på en skala från 1-10 ?
Jadu, själv tycker jag inte att jag är bortskämd medans vissa säger att jag är det så det får bli 5. Medel.

 

Vad tycker du om bloggen http://klackarnaitaket.blogg.se som var på Blogawards i höstas?
Har aldrig läst den men kollade nyss in och läste lite och skummade igenom den och den verkar helt okej!

 

vad är det bästa du vet att göra när du har en hel ledig dag att spendera hur du vill ?
Oj.. Det beror helt på, men om jag har massa pengar just den dagen så skulle jag lätt åka och shoppa med en kompis men om det är sommar och jag inte har så mycket pengar just då så skulle jag dra med en kompis ut och bada & sola och om de är vinter så va med en kompis och bara ta det lugnt och prata och ja.. Ha det mysigt! :) Om jag skulle omformulera de så skulle de nog låta såhär, jag vill hitta på något som jag själv tycker är roligt med någon jag tycker om!

 

Hur länge brukar du vänta med att ha sex med en kille som du har blivit tillsammans med?
Tills jag känner att jag är redo och vill ha det, och tills killen känner det samma

 

har du några syskon? :-)
Japp, en lillebror som är 15 i Juni

 

hur mycket gillar du att blogga på en skala 1-10? :)
Det går helt upp och ner varje dag men när jag är på humör så är det nog en 8 jag får sätta här

 

hur är det mellan dig och Joakim nu för tiden egentligen?
Det är super, förstår inte riktigt varför alla tror att vi inte är vänner längre men iaf för er som har fått den uppfattningen så är allt bara bra! :)



Vilket land vill du resa helst till?
Grekland, jag bara älskar det landet!

 

vad är det roligaste med att blogga?
När man har något kul att visa eller berätta och när folk kommenterar. Det är även kul när man ser att man har haft besöksrekord!

 

Är du i ett förhållande?
Nope, är singel sen januari! :)



Har du någon favoritfilm?
Ja, Crossroad och Never back down

 

Har du någon fobi?
OHJA! Jag har en brutalfobi för grodor.. När jag ser en får jag panik, skriker tills rösten försvinner, får tårar i ögonen och mina ben börjar springa och jag kan verkligen springa hur långt som helst just då, bara jag kommer där ifrån. Det är nog det enda jag är rädd för. Grodor är slemmiga, äckliga, vidriga, fula och nej fy… Om man verkligen vill ge mig en hjärtattack ska man lägga en groda på mitt täcke och väcka mig, jag lovar att jag dör direkt!

 

vad är ditt drömjobb?
Om jag ska vara ärlig, vilket jag så klart är, så har jag ingen aning… Det är skitjobbigt att inte veta… Måste se till att hitta något!

 

Vad skulle du göra om du vann 500 000 kr?
Jag skulle först shoppa massor och sen skulle jag beställa en resa och ta med dom bästa på den!

 

Drömresemål? :)
En jordenrunt resa med någon jag tycker om! :)


vad står din blogg för? alltså vilket ämne kör du på i din blogg? vad skriver du om?
Jag har en ganska så alldaglig blogg. Jag skriver om mitt liv i allmänheten och visar rätt mycket bilder som jag tar själv!

 

varför bloggar du?
För jag finner nöje i det

 

vad hade du gjort om du va rik som ett troll?
Shoppat, satt in pengar på mitt sparkonto, köpt mig en Supra och styleat om den så den blir snygg som f**n och sedan köpt mig en lägenhet och inrett den så jag slipper oroa mig om det senare!

 

Hur kommer det sig att du började blogga ? :D
Jag tyckte att det lär som en kul grej! :)

 

Vilka bloggar läser du?
Jag läser väldigt många bloggar men några är Kissie, Paow, bexury, Bunny, Zandra och Hugo


Favoritfärg?
Rosa, röd, grön, blå



Hur länge har du bloggat?
Sen jag var 12 fast på olika bloggar



Skriv 3 grejer du gillar om dej sj :)
Mitt utseende, mina bröst och min personlighet

 

vilken bh storlek har du? använder du push up? ;)
85 B och jag har push up någon gång ibland, men oftast inte

 

Hur länge har du haft denna bloggen? om du har haft tidigare så hur många?
Denna bloggen har jag haft sen i mars. Oj.. Jadu.. Måste ta och räkna lite hahha… 10, detta är min 11:e hahaha!



Vad heter typsnittet som du har i menyn där det står senaste inläggen, kategorier mm.? Har inte tänkt att härma och ha på min blogg utan för andra syften, tycker mest den var fin.
Det är lugnt, det heter Scriptina och det måste man ladda ner för det finns inte i datorn från början

 

vilka är dina favorit-teveprogram? :)
Cougar Town, Desperate Housewifes, Andra Avenyn och Vampire diaries

 

hur många läsare har du?
Det varierar väldigt från dag till dag men det är oftast runt 30-60st per dag



hur många förhållanden har du haft?
Jag har haft 4st som jag räknar som seriösa

 

Hur gammal är du?
17

 

Fritidsintresse?
Fotografera och bara ha kul med kompisar

 

Hur vill du att din framtid ska se ut?
Oj.. Jag vill ha ett bra jobb, man och 2 barn och bo nära Lidbom och så skulle det vara kul om vi hade barn ganska nära varandra! :)

 

Hur många gånger har du haft sex och med hur många? ;)
Jag brukar inte hålla räkningen på hur många gånger jag har haft det men jag har haft det med 3st

 

Vem är din favorit artist?
Britney Speart

 

 


Min shopping igår, 24 april



Skorna är ifrån Visko, de vita kostade 149:- och dom andra 99:-/st
Tightsen med små hjärtan
på, Lidex 79:-, gick sönder när jag tog på mig dom..
Fondation, 150:- och täckstiftet, 79:- från Lindex


Your arms feel like home..!

When I see you, I smile.
When I'm with you, I'm happy.
When I'm around you, everything feels perfect.

I don't know why, but when I see you or when I know that you are near i get butterflys in my stomach and I get panic... I have to tell my self to calm down and act normal and it works. When you walk away the smile disappears... I always want to be near you, because when I am I'm happy and all the problems disappears...

GRILLKVÄLLEN, 23 april - bildbomb!!!

Grillkväll med tjejerna, hade det jättetrevligt!
Först åkte vi upp till sjön, 3 av tjejerna åkte upp före oss och
fick för sig att det var massa blod på en stubbe, det var ketchup hahah! ;)


Sen började det blåsa en massa, eller rättare sagt, det blåste för mycket
och alla var negativa så vi åkte iväg till ett annat ställe istället för där
visste vi att vi kunde sitta inne och där blåste det inte.


Sen drog vi hem med mopparna till Lidbom och ja..
Det måste vart något med de hamburgarna vi käkade
för när vi kom dit var vi allt ifrån normala! ;)


Sen gick vi ner till gyllestugan och kollade på gamla filmer som vi
spelade in hemma hos Lidbom från 2006, kan säga att vi fick oss ett gott skratt,
iaf när vi hörde mig säga "Vad är det som har hänt?" dör jag lät precis som en
lite unge som gick på helium, så tack och lov att jag inte låter så längre hahah!

Tack allihopa för en underbar fredagkväll!♥

Här med bryter jag min tystnad!


Nu bryter jag mitt löfte för jag sitter nu och pluggar lite granna på min svenskauppgift och så äter jag lite godis som jag köpte när jag & pappa var i affären hihih! Körningen gick bra, fick panik några gånger men sånt är livet ;) Körde även i 110 några gånger, me like so damn much! ;) Ne, ska man kanske visa dagens outfit, det har jag ju inte gjort på ett jädra tag!
Kofta - Gina Tricot
Linne - HM
Shorts - HM
Leggins - Gina Tricot

I didn't think it would end up like this..

God morgon alla läsare, vaknade för någon timma sedan..

Idag kommer jag inte sitta vid datorn för jag ska ha en datafri dag! Ska först nu kliva ur sängen och klä på mig kläder och slänga i mig lite frukost. Sen ska jag övningsköra med pappa, ska åka till Skene så alla som är på vägarna, åk hem igen hahah! Ne så dålig är jag inte, jag är bäst! ;) Sen måste jag tvätta bilen där med.. Inte lika kul dock men men! Sen när jag kommer hem igen så ska jag vika ihop mina kläder och sen får vi se om Joakim är frisk nog så att han kommer hit och gör mig sällskap, hoppas! :) Måste även plugga, ska skriva ihop en sammanfattning i svenskan om kultur (trååååååk!)

Där har ni min dag och jag kommer logga in vid 17 kanske för då ska jag svara på era frågor som jag har fått i frågestunden, fråga gärna mer om ni vill, kan ju aldrig bli för många! ;) Klicka på bilden så kommer ni till inlägget där ni kan se vad andra skrivit och där ni kan slänga in mer! Puss♥


Dålig uppdatering, men ni lever!

Kom nyss hem och ett tips, ta inte moppen och åk ut.. DET ÄR ISKALLT!!!

Har varit i Kinna med Lidbom och träffat Joakim (Där ser ni att vi fortfarande är vänner, fattar inte varför alla tror att vi absolut inte är de?) och snackat och sånt! Nu är jag superhungrig så ska ta något att äta, frågan är bara vad? Jag kommer nog på något enkelt för det kan väl inte va så svårt, right? ;)

Nu drar jag på kalas!

Sådär, då var jag i ordning och ska strax dra till kalaset, min mormor fyller år! :D
Hörs när jag kommer hem och då är även Lidbom här med mig!♥

I will die another day!

Goooood morning! :D

Jag har vaknat på världens bästa humör, helt underbart måste jag säga! Lyssnar på hög musik, dansar runt i knappt några kläder alls och bara släpper loss! Detta har jag behövt hela veckan och jag känner mig taggad inför dagen, detta kommer bli en bra dag känns det som, tack! ♥

Ni ska få se några bilden ifrån gårkvällen lite senare idag men nu ska jag snart göra mig i ordning för jag och mamma ska åka och shoppa! Avis? ;)

Storm?

Nyss hemkommen ifrån skolan och herrejösses så det blåser ute!! Inte kul att köra moppe kan jag säga men men, jag är en fighter vilket min moppe är med så (hahha!) vi klarade oss igenom det här! ;) Nu blir det till att äta något litet, ladda kameran, städa och sedan fixa med maten till ikväll!

Min skönhet! ♥

Good morning sunshines!

Sådär, då har man gjort sitt matteprov, kändes bra och när de gör de så brukar det inte ha gått bra, fattar inte varför man får den känslan för då? Aja, denna gången  kanske det är annorlunda, vem vet? ;) Man kan ju iaf alltid hoppas! Idag ska jag och min lilla grupp skriva klart vårat arbete och sen ska jag även skriva klart 2 andra uppsattser som ska in på måndag och vecka 18, när de är de? Vilken vecka är de nu.. 16 va? Aja, det går ju att leta upp rätt fort så gör det sen!

Ikväll blir det grillning med tjejerna men först hem och städa för jag behöver en ny fondation och jag bad mamma så fint att köpa en och då måste jag städa 2 veckor i rad, men det är det värt. Den jag köper kostar drygt 150:- så om jag slipper betala de så är jag nöjd för mitt städ"straff" ;) Vill ni se hur min helg kommer se ut? ;)

din fråga - mitt svar

Avslutas på söndag!
Så passa på att fråga hur mycket nu vill!
Kan handla om det mesta, så kom igen nu sötnosar!♥

..it feels like the magic is behind me..

Jag mår verkligen inte bra, och jag kommer inte ta upp det här på bloggen därför blir det antagligen dålig uppdatering idag.. Men kan ju tala om vad jag ska göra idag och så får vi se om det kommer upp fler inlägg under kvällen.

Sitter och "skriver" i skolan..

Jag sitter i ett rum med Filip och Paulina. Pau rensar sin dator, Filip är och hämtar matteböcker och jag sitter här och bara chillar för har inget att göra.. Det var meningen att jag, Tams, Fredrika och Carro skulle skrivit på några saker men får inte tag i dom så det får bli imorgon..
Tog moppen imorses så kommer hem tidigare idag än vad jag gjort andra dagar för nu slipper jag 30 minuters bussresa och 10 minuter att gå hem, med moppen går allt på ca. 20 minuter, så much better!
Fick även tillbaka min engelskauppsatts som var på 10 sidor, fick faan bara G-, blev skitsur!! Sen gick inte mitt FE-prov bra heller..

Denna dagen har jag känt mig usel och jag failar i precis allting..

D-låt: Broken door med Bedlight for blue eyes

Jag verkligen älskar den här låten!♥

Let us be broken!*

Så jävla underbart! Jag har äntligen förstått mig på företagsekonomi, alltså bokföring! Åååh nu är jag lycklig! Våran lärare har pratat om detta i snart hela 1:an och jag har inte fattat ett skit typ.. Men nu, ÄNTLIGEN!, förstår jag allt hon tjatat på oss om, åååh, nu är det bara provet imorgon som avgör hur bra det går och jag hoppas ni håller tummarna för mig att det går prima, som för det andra i klassen som förstår sig på detta..!


Jag som ville se Andra Avenyn..

Jahapp.. Kom ju självklart på att jag hade företagsekonomiprov imorgon, f*'n.. Så jag och mamma satte oss och började men som alltid är jag trög och fattar inte någonting så mamma skrev ut ett häfte ifrån Unicell som heter Lär dig bokföra på 20 minuter så ska läsa igenom det nu och jag hoppas verkligen det hjälper! Det står att man kommer klara 95% av bokföringsarbetet sen efter man har läst det så jag hoppas att de 95% hjälper mig genom hela provet imorgon, snälla gud!

Bilden är lånad från google..*

Bildkollage!*

Detta är bilder ifrån dagen men tänkte att det nog skulle bli roligare att visa dom såhär!
Längst ner ser ni vad det blev för maträtt, jag och mamma fick hitta på en själva ändå! ;)

Sex and the City 2!

Jag ska helt klart se filmen när den här filmen, lääängtar tills den släpps på bio!

TIPS TACK!



Den som vinner få en länk! ;)

Mitt tips till er läsare!


bilden ser ni 3st hudvårdsprodukter. Jag tänkte berätta lite vad dom är bra för och pris och vart ni finner dom... Man ska använda dom när man har tvättat bort sminket och tänk på att ha fuktat ansikte.

Den blåa - från L'oréal, Pure Zone: Den skrubbar och rengör ansiktet på djupet och är riktigt bra! Kostar 85:-

Den rosa - från L'oréal, HydraFresh: Den brukar jag ta först av de 3 eftersom den mjukar upp och öppnar upp porerna så att det blir enklare att rengöra. Kostar 69:-

Den som är orange -  Neutrogena Visibly Clear: Det är en ansiktsmask som renar på djupet den med och det som är bra med den är att om man inte har tid till att använda den som ansiktsmask så kan man bara använda den till att tvätta av ansiktet, riktigt grym! Kostar 65:-


ALLA 3 FINNS PÅ ÅHLÉNS!!!

Ehm.. Precis*

Facebook är inte riktigt normalt hahah! Det finns verkligen helt sjuka grupper och man kan göra en grupp som heter precis vad som helst som t.ex. Analkampen? Vaf**n är de för grupp? Heeeelt cepe! Men den andra alltså : ppPpPPpPPp-gruppen är rätt kul, inte just den men alla dom andra, dom är helt sjuka men ändå kan man inte låta bli att skratta åt dom! Kan visa en som jag är med i som är damp men ändå en som man måste va med i för att den är rolig.
Okej hittade ingen nu för orkade inte gå igenom alla mina fansidor och grupper för kolla,
Jag är med i 305 grupper och 1527 fansidor så ja.. Men här är en grupp mina kompisar gjorde som är lite kul som jag hittade!

It just said POP and their it was, a popcorn!

Älskar rubriken, gör inte ni de med? ;)
Nu är jag hemma och brorsan var schysst och gav mig popcorn och så hämtade jag ramlösa, så sjukt gött!♥
Kom hem  för ungefär 35 minuter sen och jag ska snart hoppa in i duschen, sen göra ansiktsmask och shit och sen blir det till att plugga företagsekonomi... Inte kul... Tänkte även tipsa er om 3 olika hudvårdssaker som jag tycker är jättebra. Men det kommer i inlägget efter att jag har duschat så vi hörs efter det, puss på er!♥

Det är tomma ord som fastnar..*

Jag var ute och övningskörde innan och efter det tog jag en promenad och sedan grilla jag med några, rätt nice..! När jag kom hem kollade jag på Desperate och Cougar Town, så sjukt underbara program!♥

Vet inte varför det är så men har mått jättekonstigt nu i 2 dagar.. Vad är felet?


Just nu äter jag godis, som ni ser på bild...

resize_p1741_20- (MMS)

Just nu äter jag godis, som ni ser på bilden. Vet inte riktigt vad jag ska göra nu men skriver sen för vi har ingen el..


Detta är tråkigt.. Nu har vi lyssnat på or...

resize_p1321_20- (MMS)

Detta är tråkigt.. Nu har vi lyssnat på orkesters i 2 timmar. Först Filips systers lilla band och nu min kompis Nyman :) Efter skolan funderar jag på att åka in till Borås och gå till mammas jobb för att prata lite med henne och sen när jag kommer hem så ska jag övningsköra med mammas bil eftersom pappas är automatisk hihi! Filip kallar mig för Nörd bara för att jag har bloggat en del idag men vadå? Jag gillar't ;)


I datasalen!

Sitter nu i datasalen på skolan, har lunch och vi har ingenting och göra.. 12:30 ska jag och Filip kolla på när hans syster spelar och sen har vi inget och göra så antar att vi ska skriva om evenemangen.. Men men, hörs av senare, puss!♥


SMS-inlägg


Klockan är nu 23:10 och det är den 19/4

Funderar på att lägga mig och sova? Kom i säng sent igår och jag kom upp i rätt tid imorses men det lär jag inte göra imorgon så det kan ju vara bra att somna nu då eftersom klockan inte slagit 00 än så jag tackar nog för denna dagen och så hörs vi av imorgon, kommer uppdatera mer då än idag för imorgon ska jag på evenemang och så ska jag skriva om dom så jag kommer behöva ha med mig min dator så vi hörs via mobil- och datorinlägg!

Jag känner mig som en ny person!

Skrev ju att jag var ute och gick innan, jag ljög. Jag var ute och SPRANG! Helt otroligt, jag, springa.. ojojoj! Det händer inte alls ofta men idag kändes det som en bra dag, vilket det var. Har rört på mig riktigt mycket så nu kan jag lika gärna passa på att göra sit-ups med så är min träning slutför, duktigt va? ;)

Ska börja träna på gym med för jag ska fixa så jag får snyggare lår/ben och mage, har fått ett kort av Filip där jag kan träna gratis hur mycket jag vill i 2 veckor, ska börja utnyttja det på måndag nästa vecka och veckan där efter, kommer ju inte bara träna måndagar utan flera gånger i veckan, jag ska bli snygg till beachen 2010!♥

Ni har inte märkt av de men de har tyvärr min omgivningen gjort, stackare..

Jag har varit på sämst humör hela eftermiddagen men jag har kunnat låta bli att låta det gå ut över bloggen och er läsare, tack och lov för det!♥ Men för alla i min omgivning har fått lite "ickeroliga" sms-svar och jag har väl inte vart trevlig i tonen.. Japp, så ligger det faktiskt till så nu tänker jag bunta på mig med massa kläder för det är 25 minus här!! Hihihih skoja (A) Men det är jättekallt, typ 1-3 plusgrader, NOT Alexaandra-style!

Vi hörs när jag kommer hem, ska man ta med kameran kanske? Jag kan ju alltid dra till mitt favoritställe.. Ska man? Ne inte idag, en annan dag ska jag visa er de, lovar!♥



Jag kan inte bestämma mig...

Jag kan inte bestämma mig för vad som känns bäst.. Att skriva varje bokstav för sig som ett skrivbord eller som på en vanlig mobil.. Hum.. Hur har ni andra de som har en sån mobil med tangentbord?


Kan bara skratta åt de*


Detta kortet är lika roligt varje gång! Det står på mitt nattduksbord bredvid sängen och det fick jag från min kompis, Maike (EN TJEJ!) och alla killar som jag har haft har någongång kollat igenom de för att se vem det är ifrån, lika roligt varje gång för ingen kollar när jag är där men när jag kommer tillbaka så står kortet aldrig på samma ställe! Antar att killar är lite nyfikna på om man har kvar grejer ifrån sina ex eller om det inte har någonting med förhållanden att göra.

Hur är det mer era killar/Ex, brukar det fråga saker om era ex? Har ni saker framme ifrån era förflutna förhållanden?

Det var iskallt ute, men några bilder blev det!

Kanske inte världens roligaste bilder att kolla på men jag hade ingen lust att bjuda på mig själv idag så det får bli en annan dag, men bilder som bilder, right? ;)












Vill ni ha en dagenslåt kanske? ;)

Idag får det bli en video där ni kan kolla för jag ska ut och fota lite tänkte jag!
Ni får se bilder sen, puss!♥


(Vet att inte hela videon får plats men detta var det minsta formatet så..)

Ny header, vad tycker ni?

Sådär, nu har jag gjort en ny header som jag har lagt upp på bloggen, vet inte om ni ser den än för min blogg brukar vara dryg på att uppdatera när jag har gjort om i designen. Blev trött på den förra, eller ja.. Jag blev trött på hela designen så nu är allt nytt förutom rubriktypsnittet, inläggssnittet och bakgrunden.. Jag slängde ihop den nya headern snabbt och jag är inte bäst på photoshop så bilden blev la sådär men de får ni stå ut med! ;)

Så, vad tycker ni, snyggare? Eller skulle jag haft kvar den förra?

För er som vill jämföra så kan ni klicka HÄR så ser ni en bild på min förra header!

Smilies eller inte?


När allting känns hopplöst min vän..♥

Nu har jag äntligen kommit hem ifrån skolan, har varit en dryg men ändå helt okej dag faktiskt! Har som sagt kulturvecka denna veckan så mina dagar kommer se ut såhär:

Måndag: Börjar 8:30 och slutar 15:00, där emellan ska jag kolla på olika evenemang

Tisdag: Precis likadan som måndagen fast ska skriva om evenemangen också.

Onsdag: Samma som måndag och tis

Torsdag: Börjar 8:30, gå på några evenemang eller skriva och sedan har jag företagsekonomiprov klockan 9:45-11, sen där efter ska jag på evenemang eller skriva

Fredag: Matteprov på morgonen och sedan ska vi kolla några evenemang och sedan ska vi lämna in arbetet vi har skrivit under dagarna.

Visst låter det kul? ;)
Ska nu bädda min säng och efter det ska jag duscha och sen ville brorsan ut och köra moppe så vi får väl se.. Ha en fortsatt bra eftermiddag så hörs vi lite senare. Puss!♥

God morgon alla fina lärare! :) Nu sitter ...

resize_p0714_19- (MMS)

God morgon alla fina lärare! :) Nu sitter jag och äter frukost, hur gott som helst för är hungrig som ett djur. Denna veckan kommer vara totalt meningslös. Vi ska ha kulturvecka denna veckan och min klass kommer ha två lektioner, matte och företagsekonomi. Resten av tiden från 8.15-14.30 ska vi gå runt och bedöma olika uppträdanden. Förstår inte varför? Men men, sånt är livet vissa gånger! Nu måste jag snabba mig lite, ska gå vid halv och jag har inte gjort mig i ordning alls.. Kläder har jag på mig så jag anat att det är ett livet plus, right? ;) Hoppas ni alla får en underbar skoldag eller arbetsdag, puss!


Veckansblogg, v.16


Vinnaren av veckansblogg v. 16 blev Frida, grattis! :)

Vill bara tala om en sak för er och de är..

att nu kan ni inte gå med och tävla i veckansblogg längre. Jag har gått igenom alla bidrag snart och jag har många som förslag så detta lär bli jobbigt, men som alla gånger lär jag välja någon så håll utkik, det kan ju vara din blogg som dyker upp denna veckan!♥
Nu har jag valt ut vem som ska bli vinnaren av veckansblogg men jag tänker dröja ut på det ett tag till, lägger upp det inlägget när jag går och lägger mig och jag meddelar då vinnaren samtidigt! ♥

Morötter, det är något det!


Visst ser det gott ut?

Sitter nu och knaprar i mig dom och ja, det är hur gött som helst! Jag har varit godissugen hela dagen och var nöra på att ta moppen och dra till affären och köpa lite smågodis men jag måste spara mina pengar så jag gjorde lite morötter istället. Billigare och nyttigare! Dessutom gott hahah nu har jag nämnt att dom är goda 3 gånger :P

Mixtrar med bloggen!

Om ni undrar varför det ser konstigt ut ibland vid kommentarsgrejen så är det för att jag håller på och göra om där! :)

Kan ni ge mig förslag?

Idag ska bli en rensning/uppiggande dag!
Jag sak rensa i mina 2 garderober och göra plats för allt och så och sen ska jag även se till att fixa mig själv med ansiktsmasker och shit, det avr ett tag sedan jag gjorde de nu. Har inte haft tid eller ork men idag, då j**lar! Söndagar ska man ju villa upp sig på så man kan vara pigg och glad inför måndagen och resten av veckans så nu blir det till att fixa i ordning sig själv och sånt!

Måste även beställa en klipptid efter den 25, vet dock inte hur jag sak klippa mig,
förslag någon? :)

Rubriker är svåra att välja..

Visste inte vad jag skulle välja för rubrik, kan vara lite svårt ibland.. Har inte hunnit göra så mycket idag, har mest suttit i sängen med datorn i knät! Har även läst igenom bloggar och kollat min facebook. Vad som händer idag har jag faktiskt inte en susning om.. Någon som har förslag?





Jag kan inte sova.. Klockan är 03:10..

Som rubriken lyder.. John Blund har glömt av mig.. *snyfft*
Hur gör man för att somna när man nästan är klarvaken? Jag var vaken innan också när jag kom hem, runt 2, och dum som jag är dricker jag upp påskmusten, fyllde ett glas.. Påskmust är väl lika uppiggande som coca-cola? Eller? Rätta mig om jag har fel för jag vill gärna ha fel.. Sitter och pratar lite med Joakim iaf så det är bra att jag har sällskap, dock tycker jag synd om honom för han är trött hihih (A) Aja, nu vet ni att jag är hemma iaf och jag lägger in en länk till veckansblogginlägg så ni kan trycka där och kommentera ifall att ni vill vara med! Puss♥

Så, nu sitter jag och väntar på min buss s...

resize_p1947_17- (MMS)

Så, nu sitter jag och väntar på min buss som är sen.. Det gick precis förbi en kille som lyssnade på Basshunter eller hur han nu stavas jättehögt och nu kommer min buss :D:D Aja, hörs sen :D


VECKANSBLOGG!

Skriv en kommentar att du vill vara med och glöm inte bloggen!
Avslutas söndagkväll!

Videoinlägg!

Jag orkar inte skriva ett inlägg så här får ni ett videoinlägg där jag är osminkad och ja..!


Vad som ska göras idag!



Att man kan sakna någon på de viset...

Ligger i min säng med kläder och täcke på mig, försöker hålla värmen för det blåser massa ute och när de gör de så blir mitt rum svinkallt, visst låter de gött? Inte precis.. Ska snart ge mig själv en tortyr genom att kliva ur sängen och frysa hahah, men jag får städa fort som en idiot så ska det nog gå bra, då borde man ju bli varm, eller hur? Funderar också på att baka en kladdkaka för det är jag himla sugen på.. Om vi har ingredienser så ska här bakas, jippi!♥

Nej, vad hände?

Såg nu att ett av mina mms-inlägg inte hade kommit med, så nu skickar jag in de igen för det MÅSTE med för de var så gulligt! ;)

Min mage kurrar och har sig. Jag tror det är dags för frukost!

Jaa, så ser läget ut. Jag vaknade för 20 minuter sedan (13:40) och ja förstår inte hur jag lyckas sova så brutalt länge! Jag skrev att jag skulle kolla på filmen, vilket jag gjorde men jag somnade efter 30-40 minuters kollande så jag har inte kollat klart och jag tyckte den var sådär också.. Men men, jag behövde ändå den här sovmorgonen, har varit sjukttrött alla andra dagar pga FN-rollspelet. Vet inte varför jag har vart trött men alla jag har pratat ed har sagt samma sak så, jag är inte ensam!
Nu ska jag ner och käka frukost, det låter gött! Tror det blir varm oboy och en macka, annars hade inte detta suttit fel!

JÄVLA MYGG ELLER VAD DET ÄR, LÄGG AV!!

SERIÖST!!!!! JAG HAR 7 ELLER 8 MYGGBETT OCH DOM ÄR INTE SMÅ, UTAN BIGMAMA!!!!! KLIAR SOM FAAN OCH NU BARA FÖR DET SKA JAG BERÄTTA VART ALLA ÄR.!

* Vänstra underarmen
* Mitt på magen
* Vid slutet av magen
* på vänster ankeln
* På vänster benet, 2 typ bredvid varandra
* På höger smalben
* Och det sista hittade jag på min vänstra skinka, seriöst? Hur faan har de kommit dit????????

DOM HAR NÅGOT EMOT MIN VÄNSTERSIDA, VARFÖR?? 1 MYGGBETT TILL OCH JAG ISOLERAR MIG SJÄLV I NÅGON PLASTBURK MED MASSA SMÅHÅL, SÅ SMÅ ATT MYGGHELVETENA INTE KOMMER IGENOM OCH SÅ SKA JAG HA ETT HÅL MED ETT VAPEN IGENOM VÄGGEN SÅ JAG KAN SKJUTA ALLA MYGG JAG SER, MOHAHAHAHA!!

Nu ska jag kolla film och klia mig för spriten funkar inte, den är till för insektsbett men åååh! Ne, nu ska ajg inte vara arg mer, hejdå! :D

Såhär ser mina framtida planer ut, jag ska utrota myggorna!!!


Sådär, då ska jag bara krypa ner in da bed då*

Nu ska jag gå och tvätta bort sminket, byta om och sen ska jag lägger mig i sängen och kolla på filmen Brüno! Alla säger att filmen är bra men vulgär/för mycket så vi får väl se vad jag tycker, har själv aldrig sett den så det är väl på tiden att ge den en chans, right? ;)

Har ni sett den? Vad tyckte ni?


Vet ni?

Jag har värsta bästa idé till header och bloggdesign, längtar tills det går att göra för det måste vara varmt. Bra väder och grönare ute så blir allting perfekt. Fick den idéen när jag satt och lyssnade på FN-rollspelet och nej det har absolut inte med något sånt att göra, satt och tänkte på annat medan jag lyssna, men ni får se när jag har fixat den. Åååh så jag längtar!!♥

Jag har huvudvärk, but it can't stop me!

Nu ska jag gå ner och göra sallad till maten och sen ska jag äta (såklart!) och efter det ska jag städa mitt rum, tappade orken efter att jag hade lyft upp ALLA kläderna i sängen.. Men efter maten ska jag allt se till att fixa det och sedan får vi se vad kvällen har att bjuda på.. Blir inte till att va med någon ikväll om de inte kommer hit, för de får ni gärna göra, men förvaran gärna innan! ;)


Min bror var stolt över bilden på haren!


Dagenslåt*



Mina planer stupade som en gren utan ben*

Hann inte överraska mamma så jag antar att det får bli imorgon istället, hon vet ju ändå inte om att jag hade planerat att göra de så det blir lika stor överraskning imorgon som idag!

Var ute och fotade lite bilder innan, wanna see? ;D


 

ÄNTLIGEN HEMMA!♥

Nu är jag äntligen hemma och FN-rollspelet är slut och det är äntligen heeeelg, guuuh så gött allt är nu!! Ska snart börja städa på mitt rum, det ser helt sjukt ut, som om en klädbomb hade smällt av här inne, denna gången är det helt brutalt mycket kläder.. De är oacceptabelt.. Ska även vara en duktig dotter idag med, ska dammsuga och skura toaletterna och sedan till kvällen ska jag laga maten, ska bli en hemmafru tonight!

Vill ni kanske ha dagenslåt? De ska jag fixa till er, den låten som jag valt ut är så sjukt underbar♥♥♥♥♥

Jag har blivit värsta konstnären idag ju, ...

resize_dsc010401 (MMS)

Jag har blivit värsta konstnären idag ju, värsta snyggt ;) Hahah! Jag är rastlös :P


I skolan

God morgon! Sitter nu i skolan och väntar på att Filip ska komma hit. Han kommer 8.40 så jag tänkte att jag kunde slänga in ett inlägg snabbt :) Någonting som är bra är att jag kan vara inne på min mobils Internet hur mycket jag vill! Betalar bara 89 kr och så är jag fri hahah! Börjar klockan 9 och det är hur gött som helst att det är slut idag, dock lär vi säkert hålla på mycket längre idag.. Vi har slutat runt två varje dag nu och idag kommer vi va mer seriösa så.. Men jag kommer säkert blogga under dagen för att ha något och göra för jag kommer inte få prata och sånt så jag kommer inte ha något bättre för mig ;) Jag har även konstaterat att mina skor är förstora.. Inte okej! Men detta blev inget roligt inlägg så jag skriver nog hejdå nu.. Bye bye! <3

Till sista vill jag säga...


Vampire Diaries*

Sitter och kollar på vampire diaries på webben, det är ju sååå sjukkt bra, älskar det! Vet inte när det går på TV så då kollar man nätet, mycket enklare, så idag hade jag 3 avsnitt att kolla på, är på mitt sista nu och det är det senaste som gick på TV, någon som kan tala om för mig vilken dag och tid det går på 6:an? Skulle vara schysst!♥


Har redan bestämt vilken låt som kommer bli dagenslåt imorgon, ååh vad jag älskar den!

Imorgon är sista dagen med FN-rollspelet, ska bli så sjuktgött! Kommer inte sakna detta en enda sekund när det är slut.! Är bara trött på de, och jag vet att jag inte är ensam. Imorgon efter skolan ska jag nog va med Oskar, men vi får se. Ni som börjar tro att något kommer hända eller att vi är på G kan bara släppa dom tankarna, vi är och kommer alltid bara vara kompisar! :)

Filip målade av mig, söt??

(Det är en godisklubba!)

Min pappa är gullig!

När han kom hem från jobbet hade han med sig en polkagris till mig! Han hade vart i Gränna, han är för söt!♥


Sean Faris*

Så snygg att man kan dö!

Jag är megasuperduper hungrig..*

Så nu blir det till att fixa mat, hejdå! :D



Så fantastiskt, det kommer upp eld ur en plastbehållare..
WOOOOOOOOW!

Dåligt med inlägg idag med.. I know..

Men det beror på att när jag kom hem från skolan så kollade jag lite bloggar och sen på något konstigt vänster somnade jag och sov där ett tag, sen gick jag ner och pratade med mamma och öppnade 3 brev som var till mig (läs, dom var TILL MIG och det var INTE några räkningar!) och en var ifrån SEB på mina kontouttag men kolla vart dom andra var ifrån!!!


De var två brev ifrån transportstyrelsen och i det ena stod det är att jag blev godkänd till att börja övningsköra och jag gick igenom proven man gör för att se om man är duglig till att gå kurser för körkort så det var ju bra eller hur? Sen i det andra så stod det att jag nu får köra med pappa hur mycket jag vill (inte riktigt dom orden men ni fattar) så nu får jag övningsköra LAGLIGT! :P Någon som är lite lustigt är att mammas papper har inte kommit än och de skickades samtidigt som mina medans pappas skickade vi in 1 vecka efter och gjorde ett litet test, vi la papperen i ett rosa kuvert för att se om de spelade stor roll, vilket det syns nu att det gjorde. Alla brev slängs ju i en stor låda nu efter att de har bytt ifrån vägverket till transportstyrelsen så med all säkerhet är det roligare att öppna ett kuvert som inte är vitt! Den ni! ;)

Now I stay with you..*

Klicka här för att komma till låten, spotifylänk!

Dagens låt!*

♦Spotify-länk!♦

Förlåt för usel uppdatering..

men jag har haft en toppendag som vart fylld med det mesta! Vill ni höra? Skit samma, de får ni ändå! ;)

Först vakna jag och bla bla bla, tog bussen till skolan och sedan vid 9:00 började FN-rollspelet.. Ceremonin höll på i drygt 2 timmar, skulle vart 3 egentligen, och sen drog vi till våra utskott och för er som inte vet vad det är så kan jag väl förklara de som att alla var uppdelade i grupper! Där skulle man skriva på resolutioner (papper med massa text på) och våran lärare är ju bäst så vi hade inte gjort några (-.-'' Typiskt..) så för våran del var det bara att skriva på andras papper som man tyckte stämde bra in på de landet man var, jag var Zimbabwe. Våran grupp var Hälsa & Sjukvård. Sen så skulle vi egentligen hålla på tills klockan blev 17:15, men alla var klara så vi drog klockan 13 istället, assoft!

Då drog jag med Lidbom till Borås och jag ville inte gå runt i min kostym (hatar de!! Känner mig FÖR vuxen.. Lidbom tyckte jag såg ut som en 23 åring som jobbade på Stena Line..!)  så jag köpte ett par grymt snygga shorts, lägger upp bild imorgon för orkar inte idag! Sen efter Borås så gick vi hem till henne och sola och hade oss, super!

Sen gick jag hem, pappa gjorde mat, jag och brorsan diskade och sen gick vi ut på promenad i typ en timma, hur skönt som helst! Alla kollade helt cepe på mig när jag gick i munktröja, shorts och foppatofflor hihih, men vadå? Jag ville gå så, jag frös inte., jag vill ha sommar och jag bestämmer hur jag går klädd så HA HA bilförarj***ar som glodde på mig som ugglor!! Sen när jag kom hem så satte jag mig vid datorn och chattade lite och nu har jag kollat klart på Andra Avenyn (kärlek!♥)

Sista inlägget för natten.. I will die*

Jag är redan trött men jag måste plugga MgMUN (till FN-rollspelet).. Jag känner mig verkligen inte förberedd.. Kommer kugga sönder imorgon och det är någonting som jag fruktar för vill verkligen inte göra det.. Men så går de när man inte förstår riktigt, läraren har fulllt upp och då orkar man inte fråga och sen har lektionen gåt åt till facebook.. Greeeaat! Tummen upp för Alexandra som precis förstått att facebook är den värsta sidan att ha uppe när man ska plugga, grattis! En tårtbit kanske? Nejtack, de är jag inte värd!

Aja, medans jag pluggar sönder och sedan går och duschar, fast tror jag gör det imorgon istället för då behöver jag inte vakna upp med ett hår som ser ut som en blandning mellan ett hårmonster och en 70-talsfriss ;) Hoppas ni får en bra och bekväm natt, jag ska försöka ha en sådan när jag väl blir klar! Denna kvällen ska jag jobba ihop 12 samhällslektioner, klarar jag de tror ni? Jag måste tro på mig själv, I have to be positive!


Svar på din kommentar



Fick en kommentar ifrån någon Josefine, vet inte om det är den Josefin jag tänker på eller om det är någon annan men det gör inte så mycket vem det är utan jag tänkte svara på hennes fråga.. De som jag skriver med kursiv text är tankar jag har i mitt huvudet.. Jag har varit med om rätt mycket och det är saker som folk inte vet och saker som folk vet och lite sånt men när jag skriver med kursivtext så är det tankar som jag samlar ihop och skriver. Ibland är det till en enstaka person men ibland blir det att jag skriver om flera.. Jag har varit med om rätt mycket som är samma så då är de enkelt att dra ihop 2 historier till en enda.. Förstår om det kan bli lite komplicerat men nåågon ny har jag dock inte så jag antar väl att de är mina ex! :)

Hoppas du och alla ni andra fick ett bra svar!♥


Fn-rollspelsklädsel, jag ser ut som en bredrövad flygvärdinna!*





Sådär, då är kllädseln klar för imorgon!
GUUUUUH vad jag hatar FN-rollspelet!!
Det värsta är att de pågår i 3 dagar!!!!

Jaja, får bara ta och stå ut!
Snygg va? ;D


Behöver bara skriva av mig..!*

Igår var en riktigt hemsk kväll.. Ingenting gick som de skulle och allt slutade med att jag inte hittade någon lycka någonstans.. Allt såg bara svart och negativt ut.. Jag tänkte att de kanske skulle hjälpa att smsa med trevligt folk och det slutade såhär..

O svarade och skrev lite granna och sen somnade han

L svarade och mådde likadant som mig så vi pratade om det

J svarade och vi smsade ett tag och sen tillslut somnade jag ifrån honom men jag tror han tyckte det var bra att jag somnade apropå mitt negativa tänkande, bättre att sova i de stunderna än att ligga och tänka vilket gör det värre..

R svarade och jag blev bara arg och sur.. När han svarade kände jag bara "varför i he***t* svarade han för? Varför smsa jag från första början..!"

Ibland är det bra att smsa med folk för det gör att man blir på bra humör igen men inte igår...  Jag hatar när man har sånna kvällar, ingenting är bra och allt man gör är att lipa, tårarna bara faller och de går inte stoppa dom... De som värmer är när folk skriver saker man vill höra men som man inte bett dom skriva, man gråter mer men de är för att man blir lycklig av de, så tack för igår!♥

Ny design?

Jag sitter och funderar lite på om jag kanske skulle ta och försöka göra mig en ny header (bilden längst upp på bloggen), kanske göra den lite mer vårig/sommrig, det är ju faktiskt lite roligare med färg. Det är samma sak med min garderob, måste verkligen shoppa mer färgglatt, har bara neutrala färger typ.. Vitt, svart, grått och rött.. Vill ju såklart ha mer färger eftersom det är snyggare med färger till sommaren, eller vad tycker ni?♥ Här har vi exempel på några snygga färgglada plagg ifrån Gina Tricot!


Jag är helt kär i allt på den bilden!♥

Vad är det här nu då?

Är det bara jag eller ser eran blogg ut såhär med?
Det är verkligen jättestörande! Allt är konstigt.. Hoppas det bara är något kortvarigt..!

Jag är bäst!

Nu är jag hemma ifrån skolan och mamma gillade inte min klädsel hihih! Hade på mig shorts idag i skolan och jag tyckte det avr snyggt och varmt so what the hell? :P

God morgon solstrålar!

Sitter nu på mitt rum, har precis klätt på mig och idag blir det shorts, wiiihii!♥
Natten har varit bra, somnade till slut så nu känner jag mig utvilad och redo för idag måste jag verkligen jobba på min samhällslektion, har FN-rollspelet nu imorgon, torsdag och fredag så jag måste vara förberedd! Hjääälp! Ser verkligen inte fram emot de..! Men nu måste jag göra mig i ordning mer så jag inte blir försenad, vi hörs när jag kommer hem sen igen, puss på er och hoppas ni får en bra dag!♥

Är så jävla sur nu...!

God natt!


Mina naglar, snygga va? ;)





Sådär, va tycks? ;)
Har målat på en gång till så nu är dom verkligen vita, snyggt och somrigt!
Hade vart rätt nice om man var negerbrun nu som man blir på sommaren, iaf jag!


On my nails and legs..*


Sådär, där har ni 3 av shortsen, orkade inte klippa fler för jag tröttnade på att bara klippa och klippa, får bli fler en annan dag när jag har tråkigt! Vet ni vad? Jag är ensam hemma för brorsan är hos en kompis, pappa är ute med MC:n igen och mamma drog precis till sina tjejkompisar så jag funderar faktiskt på att måla mina naglar! Har bara ett litet eller ne de är inte litet utan STORT problem för jag vet inte vilken färg jag vill ha.. Kan inte bestämma mig för vilken av alla de! Tog ut några sommarfärger för jag vill inte vara svart och trist eller så..


Kawasaki!

Nu är jag hemma ifrån MC-färden och faaan va härligt de är när man kör i 120! Går så jävla fort och gött..! Jag och pappa är precis likadana. Vårat motto är fort ska det gå!

Kolla vilken skönhet!♥



Innan jag åkte klippte jag i ordning ett par shorts ifrån brorsans gamla byxor, fick 6st av honom så nu har jag fixat två, kanske ska fixa resten nu med så jag har dom klara? Japp, då har jag något att göra med! Hörs lite senare och jag är med och budar på ett par skor som jag verkligen AVGUDAR! Bara MÅSTE ha dom! Hoppas på att jag vinner för då kommer jag göra glädjeskutt hela kvällen, kommer inte kunna sova inatt heller hahaha! Aja vi hörs lite senare, puss på er!♥

Stackarn..*


Hemma ifrån skolan!

Som sagt, nu har jag kommit hem och det är helt underbart ute, rena sommaren så pappa och jag ska antagligen ut med motorcykeln en sväng, så jävla awsome! :D Tänkte även käka upp min sista B&J-glass nu eftersom de är så underbart ute, idag är en slappdag! ♥

Så kul har jag just nu.. Glömde av att jag...

resize_p0018_12- (MMS)

Så kul har jag just nu.. Glömde av att jag hade min moped ute så när jag väl hade ställt in den var jag inte trött mer.. Så jag smsa lite med Joakim men han slutade svara, somnat kanske? Kom också på att jag skulle lägga fram en ny karta (äter ju p-piller) och sätta dit vilken dag jag börja på. Sen lekte jag lite med alla de andra 6 banden som fanns kvar, snyggt va? ;) nu svarade Joakim och jag tror att jag ska avsluta detta inlägg för känner att det blir ganska så meningslöst.. Men men, sov gott och puss på er! :*


VECKANSBLOGG, v15

NE.. Nu känner denna lilla bloggarn att hon är trött efter denna händelserika dagen! Har varit mycket sol, skratt och prat och det gillas stort. Har även haft en hel del personer som vart inne på min blogg så nu går statistiken åt rätt håll igen och det gillas grovt!

Har även gott igenom alla deltagare i veckansblogg och jag hade verkligen svårt att välja denna gången med eftersom alla är värdiga vinnare men måste ju välja ut en. Eftersom jag inte kommer hinna lägga upp detta inlägget imorgon på morgonen så får det bli nu. Denna veckan blev det Zarah som vann!

Grattis till dig! :)

Vill du ha mer besökare till din blogg?

Jag hittade en sida som heter Viraltrafik. För att bli medlem där måste man först besöka 6 olika bloggar och sedan skriva in en kod för varje blogg. Mer beskrivning finns det på hemsidan. När du har lagt till alla koderna och skrivit in din blogg och namn och så så är det bara att börja värva folk. Detta kan ge dig massvis med besökare på bloggen. Det är helt gratis så kom igen, blir medlem nu!!

För att bli medlem klicka här!

Måste hämta in moppen med..*

Jag har sån hemsk mensvärk så det finns inte.. Sitter framför datorn med en kudde framför mig och bara kramar om den så hårt det går, inte okej!!
Eftersom jag ändå inte kan göra någonting just nu så tänkte jag skriva ner lite tankar som jag har just nu och efter det ska jag tvinga mig ut och ställa in moppen.. usscha.. Ni som inte vill läsa behöver inte!
Du finns med i mina tankar, finns inte någon du inte är med i.. Jag tänker på hur det skulle vara med dig, hur det skulle vara utan dig, hur det skulle va att göra ditten och datten med dig, hur det skulle va att inte få se dig mer och ja.. Diverse om och men.. Men något jag inte kan släppa är TANKEN! Tanken på att du antagligen bara har en sak i tanken med mig och den tanken gillas inte starkt! Jag vill ha dig som du var innan, den du allt var i min närhet, den du visade och den jag visste om.. Inte den som du är nu, jag vet att du antagligen är den samma, men på ett annat vis har du förändrats.. Jag tänker ofta på en och samma sak, att du gör samma med mig som vilken annan tjej som helst, att jag inte betyder något för dig... Du får mig att vilja springa till din dörr, tala om hur mycket du betyder för mig, hur mycket jag vill ha fel, hur mycket jag hoppas på min dröm men det lär inte ske..*

Plugget går inte plugga på!*

Jag behöver inte oroa mig över vilken musik eller något sånt eftersom att min dator VÄGRAR öppna upp skivan!!!!! Min dator har jämt damp och jag får ryck över det!! Just nu vill jag göra samma sak som han på bilden gör fast med min dator istället! Hade varit riktigt gött just då, inte efteråt!
Aja, jag fick helt plötsligt en pluggfri-kväll, det gnäller jag inte över, måste bara prata med "gruppen" och Anders imorgon i skolan och förklara läget.. Detta kommer inte bli kul eftersom datorn inte vill läsa upp skivan så jag kan fixa den lär vi inte kunna redigera den vilket betyder att våran film SUGER!!! Den är inte alls bra nu eftersom alla scener ligger hullerombuller och inte hänger ihop alls.. Den måste redigeras för att fungera.. ÅÅÅÅH!!

Dagens outfit*



Detta får bli dagens outfit bild!

Linne -Gina Tricot
T-shirt - HM
Shorts - Brorsans gamla byxor

 

Måste snart börja med min svenska.. Ni vet filmen jag snackade om, jag måste redigera den så den är klar tills imorgon.. Känns ju skitkul att göra den själv, visst jag sa att jag kunde göra den men jag vet verkligen INGENTING!! Vet ingen musik, jag vet inte vilka scener vi ska använda oss av.. Känns ju suveränt! Aja en sak är säker iaf och det är de att ingen kan bli sur över vilka scener jag valde eller vilken musik eller vad jag skrev i filmen, dom får skylla sig själva att de inte var med och bestämde ett skit..! Först blire en dusch!!


Hemkommen ifrån picknicken!*



























Tack för denna underbara söndag, du är den bästa som finns Lidbom!♥


It's a beautiful daaaaay!*

Herre gud vilket underbart väder det är ute! Jag bara sprang ut direkt när jag vaknade och tog hoppbilder, jag är helt lycklig!! Snart kommer även den bästa människan i världen hit (Lidbom) och vi ska också fota och sånt, this will be a GREAT DAY!!!




Solresor!

Jag anmälde mig nyss på solresors hemsida om att åka på en resa och blogga & fota och skriva hur allt är där nere etc. Vill ni också vara med och tävla om att vinna? Det som är ett måste det är att du har en blogg, laptop och en kamera och om du har det så klicka här!


VECKANS BLOGG!

Reglerna är väldigt enkla.
Jag väljer ut en vinnare och det enda ni behöver
göra är att skriva en kommentar och inte glömma skriva eran blogg!

Avslutas söndagkväll, passa på, det kan bli du!♥

******* ** **** **


När jag letade upp bilderna till förra inlägget på mig och Lidbom så hittade jag även en bild på en annan person.. Den bilden fick mig att börja gråta, jag kunde se andra bilder på den personen men när den bilden kom så vet jag inte vad som hände, det var som om min tårkanal sprack för mina tårar bara började rinna.. De är inte den bilden som jag har lagt upp ovanför, det är en annan men på samma person.. Jag har haft många tankar detta lovet, tänkt på en hel del saker. Men en sak jag inte tänkt på på ett väldigt långt tag var just detta.. att du ** *** ********* ***** *** ****... Hade jag inte sett bilden och bilderna hade jag inte tänkt på de, hade jag struntat i att klicka på bilden hade det inte blivit såhär.. Men detta ska inte förstöra min sömn, jag tänker inte låta mig själv besegras av tankarna som inte gör någon nytta! Detta är ett inlägg jag vill skriva, dela med mig av men något jag inte tänker prata eller diskutera om med någon, inte ens personen i fråga!

Söndagen är nu uppbokad!

Ja som rubriken lyder så fick lördagen bli en trist söndag och så blir min söndag som en lite rolig lördag! Kan vara gött och byta dagar lite ibland, right? ;) Iaf så har min underbara kompis kommit hem nu, har inte träffat henne på 9 dagar, så imorgon eller rättare sagt senare idag får jag se och krama om henne! Åååh vad jag längtar!!!♥ Har saknat henne massor. Så imorgon ska jag vara uppe SENAST 11 annars skulle hon ringa mig halv tolv och ge mig en utskällning hihih (A) Så morgondagen kommer vara bokad och så måste jag plugga lite med (triiiist!!!) för de behövs antar jag...

Här kommer lite bilder på mig och min underbara bästis!♥


She gave you the B-look!

Sitter och kollar på Djävulen bär prada på 4:an helt själv i min ensamhet.. Har godis som sällskap, känns ju bra.. Aja jag är iaf ensam hemma så slipper höra massa gnäll ifrån brorsan etc. Nu är det reklam så tänkte att jag passar på att slänga in ett ointressant inlägg.

Innan sommarlovet börjar ska jag köpa:

Detta inlägget skulle publicerats 17:30 men mitt internet dog så..

* Nya underkläder för mina bhar är försmå och det är INTE OK!!
* Vårskor, har typ 1 par och jag behöver verkligen mer!
* Ny fondation för den jag har nu är snart slut *snyfft*
* Solglasögon, tror det blir svarta

..?..

Nu kommer ett ganska långt inlägg tror jag och det kommer handla om mina tankar och shit så om du känner att du inte vill läsaskippa de och ta nästa inlägg istället!

Jag sa ju innan idag i ett inlägg att jag skulle hålla igång hela tiden, det funkade fram tills det blev mat och det var väl för 40-60 minuter sedan och nu sitter jag här och läser bloggar, kollat fb & bdb och har supertråkigt och bara funderar och tänker på diverse saker... Bra som dåliga! Jag har ingen fantasi alls att hitta på någonting men jag vill verkligen ha kul och göra något men frågan är då vad? Ingen skriver på msn eller på mobilen och den personen jag smsade med innan och frågade om vi skulle hitta på något och ja.. Det såg ungefär ut såhär:

Jag: Tjooo, vad gör du? :P
* : Inge typ, själver? :P
Jag: Städar, lust att hitta på någonting senare? :)
* : Kanske :P

Det där kanske är ju ett nej, de märker man ju, annars hade h*n ju sagt ja eller jag måste bara kolla en sak först, hör av mig senare... På den personen så verkar de som att h*n bestämmer när vi ska göra något, jag ska alltid finnas där och passa upp men när jag väl vill va eller hitta på något så kan h*n göra vafan h*n vill....!!!! Jag kanske reagerar lite starkt men jag är bara så trött på det.. Vfr ska jag alltid va så snäll?

♥.. I min säng ligger just nu..♥





Dagens outfit*

Blev aldrig nöjd med hela mig så jag skippade ansiktet och klippte ut resten i paint!
Vit kort kojfta - White / Vero Moda
Svart vanligt linne - Gina Tricot
Silvrig jordgubbe, halsband - Åhléns
Mörka jeanstights - Gina Tricot
ArmbandFilips, min kompis

Hum..??



Fick nyss de figurerna i ett mejl från en som heter Ida Bergvall och jag fattar inte varför jag fick dom? Det var bara de figurerna som var bifogade och hon hade skickat de till 7-8 andra.. Hum.. Ne detta är ett mysterium..

Varför är det inte så nu?


Hur kommer det sig att igår var det verkligen vår medans idag är det hum.. tråkigt grått ute.. Det är ju lördag, såhär ska det se ut på söndagar men inte idag, plus att detta vädret får mig på dåligt humör och jag behöver verkligen någonting och göra.. Någon som vill lätta upp min dag och kväll, jag lovar att vara rolig!!

Jag gjorde henne lycklig genom en överraskning

Nu har jag varit duktig och städat HELA huset och mamma är supernöjd, känner gött! Nu är frågan vad jag ska göra? Har ont som en krukväxt i mitt vänstra skulderblad.. Vad kan jag ha gjort?


Alex kommer bli hyperaktiv denna dag, hoppas bara hon inte blir som hyperegot!

Nu ska jag gå ner och plocka ur diskmaskinen och sen ska jag bädda sängen och sen byta kläder tror jag. Vet dock inte vad jag ska göra idag, eller jag vet vad jag vill men vi får väl se hur det blir med de.. Aja jag kan alltid ta mig en promenad eller städa huset eller någonting som håller en sysselsatt för jag orkar inte vara slö som en säck idag, jag ska göra saker hela tiden!!! Jag kommer vara slut om jag ska hålla igång precis hela dagen idag hahah!

Dagens låt!*

Låten finns i hjärtat, klick it! ;)

Goooooooodmorning Sweden*

God morgon världen.. Gick och la mig gaaanska så sent igår för kollade på How I met your mother tills klockans slog 3:00 och då var jag verkligen trött så sov tills klockan var 12:15 ungefär, göött som f**n.! Nu blir det frulle (frukost) och sen får vi väl se vad dagen har att bjuda på. Hela familjen är i varberg och kollar på när brorsan spelar innebandy, han är den grymmaste målvakten EVER!!!



It's time for me to lay down in my bed..*

Nejmen ska man kanske ta och lägga sig i sängen och nana tills fåglarna börjar kvittra och solen skiner in genom fönstret och ger en ett leende på läpparna innan man vaknat upp till liv? Låter som en härlig idé, får bara hoppas på att det är lika bra väder imorgon som det vart idag, helt underbart ju! Var runt 16-18 grader i solen, sommaren närmar sig med sakta och gulliga små kliv, jag verkligen lääängtar!♥


...

I don’t wanna be without you babe, I don’t want a broken heart. Don’t wanna take a breath with out you, I don’t wanna play that part. I know that I love you but let me just say that I don’t wanna play the broken-hearted girl...No... There are times when I hate you but I don’t complain cause I’ve been afraid that you would've walk away. Now I don’t hate you. I’m happy to say that I will be there at the end of the day..



I don't want to play the broken hearted girl..*

Ibland tänker man på mycket och ibland blir det på lite.. Denna kvällen har jag inte mycket men lite, det blev mest nyss när jag kollade mobilen så tänkte jag tillbaka på diverse saker, gamla som nya, och insåg då att de som är gjort kanske är gjort förgäves.. Hur ska jag veta vem som är i din famn? Vem som får skratta tillsammans med dig, vem som får känna ditt hjärta slå, sova bredvid dig och fylla din tid med gemenskap? Är det ett svar som är värt att veta eller bör man släppa de och tänka, varför skulle de finnas en nr.2?

This night was so slow..*

Under kvällen har jag bara slappat och tagit det lugnt och min kropp är lugn och bra så det var nog bara något konstigt som min hjärna fick för sig, den blev kanske full av mina bilder innan? (hahha jag är sämst!!) Har kollat igenom våran svenskafilm (min, Sofie, Vickans, Filips och Tams) och jag får väl ta och mixtra med den på hum.. Söndag, då har man ju tråkigt som varför inte spendera dagen med att redigera den då?


I live in the shadows of my own dreams..*


Kolla vilka sötnosar som stod utanför huset*





¨
Gick precis ner och såg att dom hade kommit tillbaka, sötnosar♥

våren är äntligen här!!!



Not this night..*

Blir inte till att åka till Olivia ikväll..
Min kropp sa nyss nej genom att bevisa
att min kropp inte vill behålla det jag äter..

Fit for fight!

Jag hade rätt fel innan när jag sa att jag inte var på blogghumör, blev på de efter att jag hade duschat, hihih! :D Som några, inte alla, vet så är jag sur över hur mina ben eller nej, mina lår ser ut och så tog jag nyss fram en gammal SOLO-tidning (nr.8 Augusti 2009) och bläddrade runt i den och så hittade jag några bra uppslag & sidor och denna passar ju mig perfa, kolla!!



Så nu ska jag börja göra de övningarna och sen ska jag och Lidabomsan börja gymma (not gonna happend) så mina ben ska allt bli snygga och jag ska fanimej komma i ett par jeansshorts jag gjorde av ett par byxor, fick panik över hur mina ben blev i dom så tills sommarlovet ska jag allt fixa mina lår så de blir snygga och jag ska vara stolt över dom! Den ni! ;) Nu ska jag ner och äta (hahah!) och sen göra mig i ordning för kvällen!♥ Om ni undrar över att de blir cambilder hela tiden så beror på de på att kameran är på ladding inför kvällen! ;)

Min bror gav mig nyss en hjärtattack!

Som rubriken lyder, jag kom upp ifrån köket, går i hallen mot mitt rum och helt plötsligt hoppas han fram framför mig och jag gick ju i min egna lilla värld så jag fick panik när han hoppade fram där! Fattar ni nu vad som har gjort att jag är rädd för mörker? Tror att någon okänd ska hoppa fram på det viset och då säger h*n inte BU utan, hej nu ska du dö! Ne usch, ska gå hem själv senare ikväll och.. nee jag kommer inte fixa det! Kommer be mamma eller pappa hämta, om dom vägrar ska jag tvinga någon annan som bor i närheten av mig.. Kommer dö annars för mamma tyckte inte jag skulle sova över, lite synd dock.. "/ Men vet ni? Nu bidde jag smart, jag kan ju ta min moppe! 10 poäng till mig!


Jag kommer nog få gifta mig med min handduk!


LÅNGFREDAGEN*

Jag har ju lovat att ladda upp bilderna ifrån festen jag var på, fick bilderna nyss så nu så! :D Tar inte alla bilder för det är en hel del och jag lovar att ni inte vill se alla och jag vet att jag kommer dö om ja laddar upp alla xD

FÖRFESTEN!

I PARKSKOLAN!
Sådär, det blev en hel del bilder ändå, nu ska jag klä på mig, sitter i handduken än (A)

Dagens låt!*

Klicka på hjärtat!

Hittade inte låten på youtube tyvärr så det får bli en spotifylänk istället, hoppas det går bra!♥

Sorry*

Hej alla underbaraläsare!

Förlåt för en sån dålig uppdatering, förlåtförlåtförlåt! Var ju i gbg igår och då bloggades inget och sen sov jag över hos virrepirre, jättetrevligt! ♥ Nu ska jag ner och ta mig en dusch, har kollat datorn lite granna (hihih) och sen ska ja städa upp mitt rum. Ska även käka någonting, är dock inte hungrig men måste och sen ska jag dra hem till Olivia på tjejkväll, ska dra med kameran tror jag, var ett tag sen jag hade med den och visade kort ifrån en kväll så det kör vi på, bra va? ;) Ska även ladda upp bilder från igår, virre måste bara skicka först. Aja, skriver kanske mer senare, har ingen blogglust men kände att jag ville lägga upp iaf ett inlägg där jag förklarade min bloggtork, schysst va? ;)

Vill ni ha en dagens låt kanske? De kan jag vara snäll och slänga in, kommer i nästa inlägg! Puss♥

I miss you*

Ska jag kanske tacka för mig?
Ja de låter som en bra idé. Nu ska jag ner och tvätta bort mitt smink, sen ska jag använda spriten jag fick av pappa, har ju hjälpt under dagen så får ju hoppas de hjälper nu under natten med, behöver verkligen sova för förra natten blev det inte mycket sömn. Måste ställa väckarklockan på 8:30 fyf****n rättare sagt, men men, det är väl bra att komma upp i tid för på måndag börjar ju verkligheten igen.. Ni andra får sova så gott och så lär jag säkert mobilblogga underdagen, antagligen blir det väl när vi sitter och fikar, jag kommer bli pank imorgon bara av att ta en fika.. Måste måste MÅSTE tigga pengar av pappa.. Får hoppas han har sin snälla-pappa-dag imorgon, håll tummarna för mig nu, ska försöka muta till mig en 100-ing, skriver om jag lyckas! :D
Nu blev det ett långt inlägg borde nog avsluta detta vilket jag gör med 2 bilder!


Dagens låt!*

Eftersom jag antagligen inte kommer slänga upp en dagens låt imorgon så kan jag ju göra de nu, klockan är ju över 00 så om man ska gå efter den så är de ju torsdag idag (shiiit de är redan torsdag!!!!) så jag kan ju slänga upp en låt, hittade nyss en som jag blev kär i, åååh!♥





Jag är då inte hemma imorgon heller*

Virre och Feli bjöd med mig på en liten resa ner till Göteborg så det blir till att spendera dagen där nere hahha! Kommer dock vara helt död på morgonen för ska ta 10:18 tåget för att hinna med en buss som de har bestämt att vi ska åka med.. ojskipojski.. Men de ska jag väl fixa, right? Har inte så mycket pengar kvar denna månaden så jag kan hälsa byebye till shopping.. Får åka med som smakråd och sällskap istället! :)

She is like a dream*

Jennifer Aniston är snygg så jag dör, så är det bara Joakim, give up!

lika?

Blev rätt glad nyss när min kompis JD jämförde mig med Jennifer Anistn, check this out!
Blev rätt glad för jag tycker att hon ser sjuktbra ut, vad tycker ni? :)

Ohyes, we had fuuuuun*

Nu är jag hemma ifrån min mopedtur, kallt som i alperna men jag fick mitt godis!♥
Åkte hemifrån 20:15 och var hemma 21:50, långt tur, i know men jag och brorsan cepa på hojjen och sen hängde pappa på så vi körde runt och hade de gött, det var roligt sen när vi kom hem för brorsans knän hade fryst till så han såg ut som en kärring på 90 år xD
Nu blir det läsa bloggar och sen Andra avenyn + GODIS! och det är ju

♥ (kärlek)


Lite mut och han åker med!*

Jag var godissugen så mutade brorsan så nu ska han och jag ta moppen ner till hemmakväll, yummi!♥

Hemma nu!

Nu är jag hemma ifrån Borås, eller jag kom hem runt 18 och sen gick jag ut och sprang, ser ni? Jag fick tummen ur röven och kom iväg, dock blev det ingen lång runda men endå? Var en hel del uppförsbackar så jag är stolt! ;) Sen när jag kom hem var jag typ död så gjorde en hallonsmoothie, Loved it!♥
Brorsan åker runt med sin fiddy på trädgårn och jag fryser hahah! Min nässelfeber är nog påväg bort nu känns det som, fick någon sprit av pappa som man skulle ta på så nu börjar det bli bättre, älskar't! Ne, vad kan jag skriva mer? Jag hade det jättetrevligt med Ida även fast vi mest gick runt i cirklar hahah men det får vi absolut göra igen! Nej nu ska jag göra något annat än att sitta här, ska ta på mig en varm tröja iaf hahah!

Måste bara tillägga detta, visst är det skönt väder ute nu! Nu står det på termometern att det är +12 grader men det känns som om de är mycket mer! Alexandra gillar!♥

Damp, ohja!

Här kommer bilder på hur jag ser ut nertill! ;D
Mitt ansikte ville inte fastna på bild så den blev sådär..
Nu måste jag verkligen dra mig ner mot stationen så jag inte missar
tåget för då vet jag inte vad jag ska göra för har ingen som kan köra
mig in och då är det synd om Ida så ja, byebye sötnosar, hörs!♥

I'm so much better then you bitch*

Nu är det ungefär 1 och 8 minuter kvar tills mitt tåg går och jag är klar upptill men jag har ingen aning om vad jag ska ha på mig nertill.. Vet bara att jag ska ha min leggins på mig hihih! Jag kommer väl på något snyggt att bära! ;) Vill ni se hur jag ser ut? Synd om er om ni säger nej för här kommer bilder ändå! ;D

Mina täcken har riktigt snygga färger! nu när jag kollade på den första bilden så ser de ut som om det blå/gröna vid mitt ansiktet (blixt) är ett littet miffat hjärta, gulligt!♥





..♥..

Nu tänker jag gå ner och ta mig en god frukost, kommer bli rostade mackor och varmoboy tror jag minsann! ;) Pappa är ute och hamrar hör jag, vad vet jag inte hahah! Brorsan sitter nere i köket och äter tror jag och mammi jobbar. Puss!♥

Dagens låt*



Värsta natten*

God morgon gott folk!
Min natt har varit helt hemsk. Det har kliat och jag har fått allmänt cepe på det.! Kunde inte somna igår kväll så satt och kollade på TV, sen lyckades jag somna från 3-5 sen gick jag upp och somnade 5:15-6:10 och sen har jag hållt på så men det var värst då när jag vaknade där runt 6. Ville slita av mina armar så de slutade klia. Ja sprang till badrummet och spolade miina armar i iskallt vatten och sen tog jag på kroppspuder, det är seriöst min bästa kompis just nu, inget annat hjälper och de hjälper ytterst lite men et hjälper iaf något! Märkte även i natt att det är spritt ut sig på kroppen.. Greaaat!


Nu ska jag först checka runt lite på datorn och efter de ska jag välja ut vilka kläder jag ska ha på mig idag för ska ju ia med Ida! :) Ska även röja upp lite på mitt rum och senare sminka mig och lite så!

Har ni sovit gott? :)

obs, I forgot one little thing*

♥Sov så gott alla sötnosar!♥

Time to say goodnight*

Blev inget städande, kollade hur mycket pengar jag hade på min mobil,
spelade ett spel på facebook och kommenterade någras inlägg och sådär
och smsa lite med Oskar men ska nog allt försöka sova nu för jag orkar inte '
med detta längre..! Imorgon ska allt vara bra och denna natten ska vara bra!

Mina utslag beror på Vårgårdaris :'(

Sitter i min säng och mår inte som jag förtjänar! Jag förtjänar att må som en drottning men istället mår jag skit.. Kroppen kliar men som tur är så kliar bara underarmarna och ansiktet, tur och tur men ja... Jag är glad att inte allt kliar just nu för de är jobbigt som tusan.! Sen håller min mage på att kollapsa, hade ingen trevlig stund innan om man säger så..

Nog snackat om hur illa min kropp behandlar mig, imorgon tänker jag må bäst för då blir det en fika med Ida! Vi ska ha grymt kul och verkligen prata om det mesta hahah! :D Ska ta 14:38 tåget in, iaf tror ja de gick då.. Nu måste jag kolla de hahah! Japp jag hade superrätt! *high five with myself!* Jag vill gå och lägga mig men känner att de inte går.. Kan ju städa mitt rum (ja jag städat alltid när jag har tråkigt!) men de tar ju inte mer än 10-20 minuter.. Hum..  Jag kan göra sit-ups också så blir jag trött förhoppningsvis, skippade ju att göra dom i söndags och igår så det får bli prima! Sen kan jag ju alltid se till så jag vet vilka kläder jag ska ha imorgon och lite så så slipper jag få panik imorgon och sedan få kuta ner till tåget som en stuts hahah, snygg jämförelse va? ;)

+

=



Kroppspuder*

Ligger i min säng och har precis kollat klart på The Proposal och jag grät 3 ggr hihih (A)
Det har även börjat klia på halsen nu och jag har även fått utslag på tummarna. Seriöst, jag får ryck på detta!! Ska gå ner och ta mig en dusch, sen smörja in mig i sån kalk, ni vet hum.. Ska föröka hitta en bild på det så jag kan lägga upp i slutet av detta inlägget. Sen tänker jag ta mig en promenix (kommer inte smörja in ansiktet om jag ska ut!) och efter de kolla på Desperate Housewifes, vad ska ni andra göra ikväll?? :)

Hittade de, kroppspuder heter de ju såklart! ;) Det är mamma som brukar säga kalk.!

Mat snart som tur är*

Nu känner jag doften av köttbullar & makaroner, muuums!♥ Pappa var så snäll och åkte o handlade det åt mig för han frågade vad vi skulle äta och då sa jag de men givetvis ahde vi inte det hemma så vi skulle ta köttfärssås och spagetti istället men sen så åkte pappa och handlade de, han är super min pappa! Love him!♥
Känner att jag inte skriver några roliga inlägg idag så kanske inte uppdaterar så mycket mer.. Min uppgift för dagen är att se till så jag inte kliar sönder min kropp och just för tillfället går det hyffsat bra! :)

...♣...


Jag har trååååkigt!!

Någon som kan ge mig tips på vad jag kan göra? :)

Nässelfeber?

Pappa och mamma tror att jag har fått nässelfeber så man kan ju alltid hoppas på't för då är de inget farligt! :) Men jag måste komma på vad jag har ätit då.. Vet dock inte vad det kan vara och jag läste i boken att detta kan sitta i flera dagar men det kan min kropp GLÖMMA!! ALDRIG I LIVET att jag tänker se ut så här i flera dagar, det räcker med denna dagen, imorgon SKA jag in till stan och fika med Ida och då ska jag se NORMAL ut!!!! Sen stod det även att om man har de i ansiktet så kan andra ställen i ansiktet reagera på detta så som läppar och ögon, och då svullnar de upp och NEJ TACK!

Sen kom mamma med, de kan vara köttelfeber, men nej de tänker jag absolut inte ha så nej de är de inte!! Det är nässelfeber har jag bestämt nu och den ska vara borta imorgon, så nu ska jag krama sönder mina tummar och verkligen HOPPAS att detta är borta innan morgondagen gryr!

Slutet för internet*

I väntan på att mamma ska ringa upp mig angående utslagen så kollade jag runt lite på bdb och då hade min "kompis" lagt ut en sida som heter slutet.se och jag fattar inte vem som kommer på en sån sida xD

Vafan är detta??????

Detta är inte kul, jag har fått utslag över hela jävla kroppen, och jag vet inte varför och vad det beror på :S Här kommer en bild på hur mitt ansikte ser ut och det är mycket rödare i verkligheten för jag har blixten på här.. Någoon som vet vad det kan bero på? Har smort in det med Helosan för det kliar som en jävla babianröv!!!!!

Där jag har utslagen är:
Vänster örat
Båda överarmarna
Båda underarmarna
Ansiktet
På bröstet, inte brösten
På min högerarm
Precis vaknat när bilden togs så är osminkad!

Hello my Love*

God morgon gott folk! :)

Vaknade först vid åtta men bestämde mig för att försöka somna om vilket jag klarade rätt bra så vaknade för 25 minuter sedan. Idag har jag ingen aning om vad som ska ske men men, något lär ju hända iaf! Aja, skriver mer senare för nu ska jag äta frukost.!♥

Sleep alone..*

Jag kan verkligen inte komma på något att göra, sitter bara och klickar in på bloggar, trycker på uppdateringsknappen på facebook, kollar bdb och ja.. Datorn är skittråkig just nu så jag tänker faktiskt ta och gå här ifrån och tanken på att sova slår mig hela tiden men kommer vakna så jäkla tidigt imorgon isf.. Fast vad gör de? Men jag kommer ha hemska svårigheter att somna ikväll.. Minsta lilla tanke på *det* och jag lär var klarvaken tills en ängel slår mig i huvudet med en klubba så jag somnar, alltså runt 4-5.. Måste stanna uppe längre så jag kan somna direkt när jag lägger huvudet på kudden..

Är det någon mer än jag som har det svårt att somna själva på kvällen?
Visst är det enklare att att somna när man sover över med någon annan, man känner sig liksom tryggare och säkrare och man är inte ensam...♥

muuums*

Nu ska jag hem till mormor & morfar och fika!


Tjingeling*

Ska man baka en kaka kanske?

Jag är verkligen rastlös just nu..

Jag vill ha något att göra men det finns typ inget dock.. Det är de jobbiga när man har lov att de flesta åker iväg och just detta lovet då alla är borta är jag hemma.. kul.. Funderar på att gå ner och baka mig en kladdkaka, då har jag något att göra och äta men tror mamma ska börja med maten snart.. Kan ju alltid gå ner och kolla läget för då har jag fullt upp dagen genom att gå ner, fråga, få ett svar och göra som svaret säger!! :)

Slänger in en bild på mig, för de var ett väldans tag sedan! :P

Krysset på handen är ifrån festen i fredags, var tvungen att ha ett sånt för att komma in..

Var ute och fotade brorsan lite..*
















Dagens låt*



Hittade den låten på ens blogg (tryck här för att komma dit) och blev helt kör direkt och nu har jag lyssnat på den hela dagen igår, och hela dagen idag, den är bara så sjuktunderbar! Verkligen min favoritlåt från och med nu!


웃유 ♔ ♕ ☆ ☀ ツ ☪

Känner att detta kommer bli en dag då jag inte gör mer än att fundera, drömma och kanske kolla på en film.. Men jag vill att mina drömmar ska vara sanna, jag vill att det jag känner ska vara verklighet och jag önskar att de är så de är..*

Att få ligga där i din famn, det var så underbart. Att få höra ditt hjärta slå i tack mot mitt, att höra dina andetag, att känna din kropp mot min, känna hur underbart livet var just i den stunden, varför kan man inte alltid få känna den känslan...?



..♥..

Hade besöksrekord igår igen, jag är lycklig! Förra veckan slutade perfa!..♥..

Jag är en av 10

God morgon gott folk! :D
Jag hade de kul igår, vi kollade på film, hade krig, käkade glass, hallon och grädde och hade det super! :)

Jag såg nyss att jag har blivit en av 10 finalister som tävlar om att bli veckans blogg så snälla gå in och rösta på mig blogg, tryck här för att komma dit. Jag är nummer 1 :)

Veckans blogg är:

MINIIZZA
Jag valde hennes blogg pga att jag fann nöje i den och den var bra och underhållande.
Sen är hon en söt och fin tjej med! :)

La in veckans blogg nu pga att jag ska dra iväg och kommer inte kunna uppdatera ikväll och kommer inte orka göra de på morgonen imorn heller så ja, Lycka till och hoppas du blev glad nu Miniizza! :)

Kan någon hjälpa mig??

Nu har jag kollat igenom alla bloggar som deltog i "Veckans blogg" och det har verkligen varit hur svårt som helst att välja ut någon! Har kollat alla och ni alla har bra bloggar men tyvärr så kan jag ju bara välja en av er.. Så nu har jag lyckats göra det men jag kommer inte tala om det nu eftersom veckan är inte slut än och jag ska försöka förstå mig på hur man gör ett tid inställt inlägg, någon som vet? :)

Jag går och går men tillslut hittar jag hem*

Nu ska jag ner och käka sen blir de till att göra sig i ordning, shit va skumt detta känns, fast ändå bra... Hum.. HJÄLP hahaha :P aja nu ska jag äta god mat som mamma och pappa har lagat där nere! :)

Väljer veckansblogg imorgon eller innan jag åker!! :)

SVAREN TILL FRÅGESTUNDEN KOMMER HÄR!!

varför började du blogga?:)
Jag började blogga för att jag tyckte det lät som en rolig grej att hålla på med! :)

vad ska du göra i sommar?
Hum.. Jag ska nog bara ta det lugnt, vara mycket med kompisar och fota och grilla och ja.. Ta var dag som den kommer helt enkelt! :)

favoritglass?
Magnum mandel eller Twister<3

färg på din tandborste?
Den på övervåningen är gul & vit och den där nere har jag för mig är blå :P

Okej, hm. Vilka länder har du varit i?
Tyskland, Danmark, Sverige (hahah), Norge, Turkiet, Grekland, Österrike hum.. kanske har glömt något land men jag tror att det var alla! :)

Vart får du din blogginspiration ifrån?
Jag bloggar om sånt jag tycker om så jag antar att inspirationen kommer ifrån mitt rum, mig själv och folk runt omkring! :)

Vad är det för roligt med att få frågor från personer som egentligen aldrig spanat in din blogg förut, som du skriver till å frågar om man kan fråga dig något? Som med mig tillexempel, ta det här inte fel nu men jag är bara nyfiken...
Jag hade inget att göra idag på dagen så tänkte att jag kunde anordna en frågestund och så kan de vara kul när man talar om för bloggare som inte brukar vara inne på min blogg att man har en och frågestund för jag tycker om att svara på frågor och när man frågar folk som inte känner än eller så så brukar man få lite roliga och knasiga frågor vilket är kul. Hoppas de var ett bra svar! :)

Har du någon favoritfärg?
Jag har en hel del favoritfärger men de färger som är bäst är nog röd, mintgrön, bebisrosa och bebisblå!


Favoritmärke?
Antar att du menar på kläder, annars får du säga till! :) Jag har inget speciellt klädesmärke, köper de jag tycker är snyggt och det blir väl oftast på Gina Tricot..

Hur gammal är du?
Jag är 17 :)

Varför/när börja du blogga? :D
Varför finns det redan svar på lite längre upp men jag började blogga när jag var runt 13 har jag för mig! :)

Vilka är dina tre största musikidoler?
Oj.. Jag har verkligen ingen aning hahah! Men jag måste ju välja några så det får bli.. Kelly Clarkson, Jay Sean och Yohanna tycker jag sjunger bra med! :)

Varför start du en blogg ?
För jag tyckte det såg roligt ut! :)

vad är det roligaste som hänt dig detta året ?
Hum.. Det är nog att jag har träffat så mycket nytt folk :)

vad är det bästa med att ha en blogg tycker du ?:D
Det är alla snälla kommentarer som man får från olika läsare och sen tycker jag även att det är skönt att kunna skriva av sig oavsett vilket humör man är på! :)

hur många unika läsare har du om dagen?
Oj.. Det är verkligen olika från dag till dag men jag antar att de är runt 30-50 :)

Hur sminkar du dig?
Jag har en ganska enkel sminkning, jag använder mig bara av mascara och foundation :)

Hur lång tid tar det att fixa dig en vanlig skoldag?
Jag gör det nog på 15-20 minuter! :)

Vad skulle du inte klara dig utan?
Mina vänner!

Bästa minne?
Mitt bästa minne.. åh jag har ju så många.. Men jag tror jag väljer när jag och min bästa kompis åkte upp till sjön och hade en mysig picknick. Men det finns många minnen som delar första platsen.

Favoritplagg?
Tights, linne och en förstor-munktröja!

Töntigaste du vet?
Jag är väl ganska så töntig av mig så hum.. men om jag tar någonting som jag tycker är rätt töntigt i skolan är när man går förbi en grupp med människor och så är de en av dem som säger, ”kolla vad  jag har ;)” och så säger den andra ”WOOOOW!! Har du skaffa MSN i mobilen??????” De tycker jag är lite töntigt för de är liksom ingen nyhet att man kan ha de :P

Vad vill dy ha nu?
En stor och varm och härlig kram från en viss person som kanske kommer och ger mig de snart! :)

Vilken är din favorit färg?
Redan svarat på! :)

Har du nån speciell blogg du gillar?
Jag brukar läsa väldigt många bloggar men någon speciell är nog www.Bunnys.se :)

Har du bra självförtroende?
Ja, jag har grymt bra självförtroende! :D (seriöst!)


Vad fick dig att börja blogga?
Redan svarat på!

Favorit musik?
Jag gillar all musik förutom metal och screamo

Vad är det bästa du vet?
Att ha riktigt riktigt roligt med folk man tycker om! :)

Vem är din favoritartist/band? :)
State of Drama, har svarat på denna frågan innan man kan ju lika gärna lägga till mitt absolutbästa band ;)

vilka bloggar brukar du läsa ?=)
Oj, jag läser runt 20 per dag men några av dem är Idas, Bunny, Kissie, Zandra, Foki, Katrins.. Ja där har du några av alla! :)

Har du någon pojkvän :)?
Nope, singel! :)

vad är det pinsammaste du någonsin har gjort?
Det var nog när jag var ute och gick med en kille och så snubblade jag till på en rot som var på marken för vi gick i skogen och så när jag snubblar lägger jag världens brakare, trodde allvarligt att jag skulle avlida! xD

Hur gammal är du?
17

vad går du för utbildning?
Entreprenörsprogrammet! :)

Största intressen

Va med kompisar
SHOPPA!!
Fota

vad fick dig att börja blogga? :)
Redan skrivit! :)

om du vann flera miljoner kronor, vad hade du gjort då?? :)
Jag hade shoppat sönder som en gaaaaalning och sen hade jag gett bort pengar till forskning och get min familj och sen hade jag sparat till framtiden! :)

Intressen?
Redan svarat på

favortitfärg?
Redan svarat på

Använder du bloglovin? :)
Japp, bara att lägga till mig om du känner för de och om du har de så kan ja lägga till dig! :)

hur gammal är du? :) vad gör du oå fritiden ?
17 och på min fritid är jag mest med kompisar :)

Har du några favoritserier på TV? Typ som Gilmore Girls, House eller Desperate Housewives?
Jag bara ÄLSKAR Desperate Housewifes och sen är Scrubs & 2 and a half men bra! :)

Utövar du någon sport?
Nope! Tycker inte de är roligt

När är du som lyckligast?
När jag är med de bästa!<3

när började du blogga:)?
Redan svarat på! :)

ditt pinsammaste minne? ;)
Redan svarat på! ;)

är du intresserad av fota ?
Ja, jag älskar det!!

vad insperaras du av ?
Jadu.. jag vet inte riktigt.. Menar du med att fota eller bloggen förresten? För om bloggen har jag redan svarat på och om du menar att fota så fotar jag på de jag tycker är fint och jag är rätt fantasifull av mig så jag kommer alltid på lite knäppa idéer! :)

mode ? är det din gräj med att följa stilen eller kör du det du tycker bäst om själv ?
Jag kör den stilen jag själv tycker om, ibland följer jag väl modet för att jag tycker de är snyggt men jag tar ofta kläder jag gillar! :)

var ser du dig själv om 10 år?
Hum.. Gift och bor med man och barn och har ett jobb som passar mig perfekt! :)

Vad var det som fick dig att börja blogg? Hur länge har du bloggat? :)
Redan svarat på båda frågorna! :)

allt bra med dig! ?
Allt är bara bra! ;)

Vad tycker du är viktig att tänka på när man bloggar? & villken är din favorit blogg?:D
Favoritbloggen har jag redan svarat på. De jag tycker är viktigt att tänka på när man bloggar är att blogga om något man själv tycker om att skriva om. Man har ju en blogg som man själv ska trivas med, man gör ju inte en blogg om mode om man inte är det minsta intresserad av det. Skriv om de du själv gillar och vill skriva om och lotsas inte vara någon annan i bloggen, var dig själv! :)

Skulle du helst vilja bli biten själv av en zombie, eller se din älskade bli biten? (och därmed bli en zombie själv)
Hahah shit vilken fråga :P Men jag antar att jag skulle skulle bli biten och låta min älskling leva :)

Vilken kamera använder du?
Nikon D3000 :)

När köpte/fick du den kameran?
Fick den i julklapp av mamma & pappa! :)

Rekommenderar du din kamera?
Ja jag tycker att det är en bra nybörjarkamera, den är enkel att förstå sig på! :)

Varför började du blogga ?
Svar finns ovan

Favorit färg ?
Svar finns längre upp

Favorit klädbutik ?
Gina Tricot, HM och White/ Vero Moda

skräpmat,restaurang eller "hemmamat" ?
Restaurang eller hemmamat! :)

Var redigerar du dina bilder ? eller om du gör det.
Jag brukar inte redigera mina bilder men om jag gör de så gör jag de på en hemsida som heter Picnik.com :)

Mina frågor:
*1*Chips eller Godis?
Det får nog bli godis!

*2*Ditt roligaste sommarminne?
Alla grillkvällar när jag och mina kompisar tog moppen upp till sjön

*3*Har du någon pojkvän?
Nope!

4 Berätta det pinsamaste du gjort?
Redan gjort! :)

Din favoritfilm? :)
Orphan eller Never back down! :)

När och varför började du blogga? =)
Redan svarat på! :)

Har du designat din blogg själv?
Japp! :)

Har du syskon ?
Aaa, en lillebror! :)

Vart går din drömresa?
Fiji! :)

Vad gillar du mest med att blogga?
Redan svarat på! :)

Hur lång är du?
166 cm :)

om du fick välja att va en superhjälte , vem hade du varit då ? ;)
Stålmannen ;)

Eftersom jag aldrig läst din blogg, vad skriver du mest i den?
Hur min vardag ser ut och ja.. Jag lägger upp bilder och allt möjligt! :)

Har bloggen ändrat dig som person?
Nej de tror jag inte! :)

Vem är dina närmaste vänner?
Lidbom tror jag allt! :)

Hur många kusiner har du?
9 :)

Är det du som har gjort bloggdesignen själv? (Den är jättesnygg)!
Ja de är jag som har gjort den! Blir aldrig nöjd när andra gör mina! :)

vad är ditt besöksrekord?
Just nu ligger de på 172 men dagen är inte slut än så jag vet inte :P

Vart bor du?
I mark

min fråga är vilken din favoritfärg är:D
Redan svarat på :P

vilken blogg ger dig mest inspiration?
Tar ingen inspiration från någon blogg :)

Har du några förebilder?
Nope… Tror faktiskt inte de

Varför bloggar du?
För jag tycker de är kul! :)

Vilka bloggar läser du?
Redan svarat på

Vad är dina främsta intressen?
Redan svarat på

och vad för slags blogg driver du? alltså är det en modeblogg, designblogg, fotoblogg?:)
Hum.. svår fråga :P
Antar att de är en vanlig alldaglig blogg som handlar om de mesta! :)

Hur gammal är du ?
17

Vilken kamera har du ?
Nikon D3000

Om du fick rädda en av dessa personer från döden vilken skulle du rädda?
1) En mamma med 4 barn
2) Kungen
3) En läkare som kunde bota Aids
4) Dig själv
Oj vad svårt.. Jag funderar mellan 3an och 1an.. Men han läkaren kan ju dela med sig av sina kunskaper till andra forskare medans mamma förlorar ju allt.. Jag hade valt att rädda mamman med barnen för om jag dör så har jag gjort något bra för andra och jag lär ju vara ihågkommen även om jag inte lever längre! :)

Vad gör du på fritiden?
Redan svarat på!

Skulle du vilja tjäna pengar på din blogg?
Ja de hade vart kul men de är inget jag strävar efter! :)

Favoritsmink?
Mascara och foundation
Favoritkläder & affär?
Redan svarat på!

Favoritmusik?
Redan svarat på!


Vad  vill du ha ut av din blogg ?
Jadu.. Att jag skriver en blogg som jag kan läsa i framtiden och att jag skriver så att andra finner nöje i att läsa den!:)

har du något emot homosexuella ?
Nej de har jag inte! :)

vad är det roligast med blogg?
Att jag får skriva av mig och berätta om vad jag vill, att i min blogg gäller mina regler! ;)

vad tkr du mest/minst om med dig själv?
De jag gillar minst är min lår, hatar dom! Sen är mage sådär men annars älskar ja allt annat med mig! :D

hur lång är du/vad väger du?
Jag är 166 och väger 58 har jag för mig..

oskuld?
Nope..!

Vad är det sorgligaste du varit med om?
När min katt & farmor gick bort..

vad känner du för din blogg?
Att den är min och att de som finns i den är minnen!

vart går gränsen för en för personlig blogg?
När man skriver ut hela sitt liv på bloggen

hur ser du på världen?
Den kunde vart bättre!

hur ska en bästavän vara?
Omtänksam, förstående, gör så att man alltid har kul ihop, finns alltid där för än och pålitlig.

hur långt går du med din kille?
Jag har ingen kille?

Hur gör man så att man bara får själva ljudfilen och inte videon med i bloggen??
Om man använder Google Chrome eller FireFox så går de inte, men när man använder Internet Explorer så kan man justera genom att bara dra ner rutan tills du bara ser själva ljudfilen utan videon! :) Man måste kolla hela tiden genom att spara och gå in på bloggen hur lång det är kvar tills videon är borta, förstår du? Annars så säg till! :)

Vad har du för data?
Jag har en Toshiba bärbar! :)

Vilka djur tycker du om?
Katter är underbarar!<3


Kolla in bloggen!

Lovade att länka en killes blogg så :)
För att komma till hans blogg så trycker ni HÄR!
Har inte kollat hans blogg så bra men det jag kan se och lite sånt är att han har en snyggstil och är modeinriktad :) Sen verkar han vara en trevlig kille också så kolla gärna in där! :)


NI SOM SKA STÄLLA FRÅGOR I FRÅGESTUNDEN, GÖR DE I INLÄGGET NEDANFÖR!!

FRÅGA VAD DU VILL!!!


Tänkte köra en frågestund som jag avslutar ikväll så passa på att fråga!!!

STOPP!!



My day will not end the way i thought..*

Jag tror inte mina planer blir av..
När du sa att du inte kunna sova under natten pga alla tankar så fick de mig att börja fundera och tänka.. Vad är det du har tänkt på som gjort att du inte kunde sova just denna natten? Det får mig att börja tvivla.. Det får mig att börja tro att du har fått tillbaka känslorna för .... men ändå kan ja inte hoppas på mina drömmar..*


BlogLovin

Följ min blogg med bloglovin
Nu håller jag på och fixa med min bloglovin :)
För att följa min bloglovin så är det bara att klicka
på den rosa rutan som är på vänster sidan och om
ni lägger till mig så lovar jag att lägga till er! :)

Love..*


En fråga till er läsare!*

Vilka är era favoritbloggar? :)


Dagens låt*



Frullegrulle??*

Nu blir det frulle och sen dusch!
Senare idag får vi väl se vad som dyker upp, jag tror jag vet vad jag ska göra men vi får väl se om de funkar! ;P

Solstrålar som skiner in*

God morgon alla bloggläsare! Har ni sovit gott allihopa? Jag har sovit heeelt underbart kan jag lova! Har dock vaknat flera gånger under morgonen men men, sån är jag.! Idag skiner solen och det är helt underbart, fick för mig innan att de var sommar ute när jag kollade ut, synd att jag hade fel..

Vet inte om jag ska välja veckans blogg

idag eller imorgon, har ni något förslag på hur jag ska göra?


Shiiiit!*

Fick precis en chock, klockan är 01:21!! :O Måste gå och lägga mig nu men är inte trött.. Ska gå och tvätta bort mitt smink och sen ska jag göra sit-ups för att bli trött för imorgon ska jag ut och ta mig en liten springtur på morgonen! Visst låter det härligt och jag har bestämt att detta lovet ska jag börja med att bygga upp min kondition!! Behövs verkligen!

Visst är det så!

Jag gick nyss med i en grupp på facebook som heter Skit i åldern ! Det är kärleken som räknas !!!!! ♥, och visst är det sant? Varför bry sig om åldern? Vad har den för roll egentligen, visst kan det vara lite skumt att en som är 14 tillsammans med någon som är 20-22 kanske men ändå? Om de skiljer 1-3 år, vad sjutton gör de? Jag tycker inte det gör någonting, har man känslor för varandra och båda tycker om varandra så ska man väl inte låta åldern avgöra om de ska vara hon och han eller inte?

Rätta mig om jag har fel men jag tycket det är så dumt att man låter åldern bestämma! Som jag, alla påpekade att jag var tillsammans med Mathias som var 1 år yngre än mig, men när dom är äldre så är de ingen som påpekar ett skit! Visst finns det gamla ordspråket kvar att killen ska vara äldre än tjejen och vara längre och göra första stegen och bla bla bla, men so what? varför leva på det i alla år? Varför inte bara skapa egna "kärleksregler"? Kärleken är ju den samma även om personen är yngre eller äldre än mig???

Now she's gone..*

Nu har Ellen åkt hem, åkte för ca. 3 minuter sedan.. Kvällen har varit bra och full av prat & skratt!♥
Funderar på att byta om och ta på mig lite skönare kläder, linne, tights och en munktröja, tror jag gör de! ;)
Har eran kväll varit bra? :)

 

 


Jag är lycklig! :)

 

Besöksrekord! :D

 



Ja, hur kunde jag se de..*

Jag blev hungrig och så gick jag ner för att fixa något och äta och precis när jag kommer in genom dörren till köket säger mamma, vill du ha 2 rostade mackor? Jag råkade rosta 2 för mycket (vi ska ha gäster ikväll!) så då var min lilla lunch eller ne.. mitt lilla mellanmål klart och så tog jag bara lite proviva jordgubb till, perfa! :)

Hum..*



Tänkte fixa en veckans blogg, någon som är intresserad av att vara med? :)
Skriv då en kommentar och glöm inte skriva din bloggadress :)


Väljer en vinnare imorgon kväll eller på måndag morgon! :)


I am the cleaning lady!

Det känns som att klockan är mycket men så kollar man på den och tänker, jahapp.. Var den inte mer än 12? Känns jobbigt för jag har ingen aning om vad jag ska hitta på.. Sitter bara och segar framför datorn, det som finns att göra är att bädda sängen, gör mig i ordning men jag orkar inte de, gör det senare till kvällen istället och sen kan jag ju städa huset, tror jag kär på bäddning & städning, då är jag duktig istället för lat! Melvin får inte veta om detta får då lär han kalla mig för städfreak för av någon konstig anledning så städar jag alltid när jag pratar med honom hahah!

I'm going to be a housewife!*


BILDBOMB!















Ha en underbar påskafton!*

Känns konstigt att vara vaken nu? Brukar sova länge men men, jag känner mig utvilad så de är ju bra! :)
Nu ska jag käka har inte gått och gjort de än (A) och sen ska jag ta massa massa kort eftersom de är sånt underbart väder ute, jag älskar det!♥

Har ni haft en lika bra påskaftonsmorgon som mig? :)


GLAD PÅSK TILL ER ALLA IFRÅN MIG!♥



Solen skiner och himmelen är blå!

Nu har jag vaknat upp och jag är inte bakis, woho! :D Drack dock inte så mycket så det beror nog på det! :) Festen igår var super! Fick ni mitt godnatt inlägg?? Måste kolla de sen! Senare ikväll kommer Ellen hit och det ska bli kul, snackade med henne igår med, stackarn<3
Nu blir det frulle för min mage kan inte låta bli att kurra! :)
När jag får bilderna ifrån alla så kan jag KANSKE lägga ut dom på bloggen! ;)

Hej bloggen, nu har jag kommit hem men ork...

Hej bloggen, nu har jag kommit hem men orkar inte starta min dator så jag skriver på mobilen :) Kvällen var sjuktbra tills polisen kom.. Nu ska jag lägga mig för jag är hur frusen som helst, stod ute i flera timmar. Puss och sov gott!<3


I't will be a loooong friday.*

Nu tror jag ja vet vad jag ska ha på mig men jag har ingen aning om hur jag ska ha håret, men de löser väl sig :) Ska prova mig på en ny frisyr, får hoppas de går bra annars får jag byta, men jag visar er senare! :)
Puss♥

Dagens låt!

 

 

 

FESTEN BLIR AV, TAGGA!!!!



Kat Delunda - Unstoppable


The party is over..*

Hej gott folk!
Vaknade för ett litet tag sedan och nu har jag duschat, hur gött som helst!
Sitter och lyssnar på lite musik, äter godis och smsar lite med Feli angående kvällen och det verkar som på henne att de inte blir av.. Jag vill dra till festen för det finns en hel del roligt folk där men jag vill ju inte komma dit själv! :S Aja, vi får väl se hur de blir med allting..

Har ni sovit gott allihopa? :)



Så ser de ut nu och sov så gott!*

Här kommer bilderna ifrån mitt städade rum! :)
Ni får ursäkta att mitt skrivbord är täckt av kuddar och så nu men jag visste inte vart jag skulle lägga dom men under kuddarna finns de ett rent och fint skrivbord, lovar!♥







Nu ska jag gå och nana, duschar imorgon för nu är klockan snart halv två och jag orkar inte vara uppe längre. Hade ne liten pratstund med pappa nyss och ja.. Ne nu ska jag sova, God natt alla söta läsare!♥


Min natthumor!

Jag kunde inte låta bli när jag såg den i godispåsen! (A)
Det är kul när munnen trillar av på sista bilden! :P






Alexandra goes wild and crazy*

Nu är ju klockan ändå en hel del men jag funderar ändå på att städa upp hela rummet samt byta lakan i sängen och senare ta mig en dusch, de låter väl ganska så underbart? Alltid skönt att vakna upp i nya lakan och vara nyduschad! Me Love!♥
Sen är du ju alltid skönt att vakna upp till ett städat rum, har inte gjort de på hela veckan och de känns väl sådär.. Vill ni se hur hemskt de ser ut just nu? Kan ta en bild så ni får se, lägger upp sist i inlägget! :)
Nu när jag ser min garderob känner jag ett behov att röjja i den med men ne.. Inte idag, de får bli en annan dag! Jag kan ju inte göra allt på en och samma dag eller ja.. Rättare sagt kväll så det projektet får jag ta en annan gång, och apropå projekt, nu kom jag på mina shorts som jag skulle göra, kanske borde börja nu, snart är ju värmen här och då vill man bara slänga på sig dom och dra ut, aja, kanske fixar ett par imorgon under dagen! Nu bör jag nog sluta babbla och köra igång istället! Slänger in bilder sen på hur rummet blev när de är klart och så får ni se vad jag har valt för nya påslakan! Nu är de randiga och så har jag en blommig kudde, hur ser de ut sen tro?? Det väntar att se! ;) 




Kläder ifrån Hm, TopShop & Gina*


Gråa skor - HM 129:-
Flipflopp - HM, 49,50:-
Glasögonen - HM 59:-
Linnet - Topshop ?:-
Shortsen - Gina T 249:-


En riktig hårding!*

Sitter och försöker få loss godisarna ifrån varandra, men de har bestämt att sitta ihop så jag får antingen ge mig eller fightas.. Hum.. De är fegt att ge sig så jag kör den manliga stilen.. RAAAAAAH!!! Yes! Jag fick upp dom, ve är bäst, vem bäst? ;)

Håller även på att kolla igenom mina gamla mobilen som ni kan se på bild nr.2 men alla är ju helt pucko! LG:n som ni ser längst bort, inte touchen! Den hittar jag inte laddaren till *snyfft* och sen de andra sonysarna har damp. Den ena funkar att starta och så men knapparna är helt slut. De är tröga och fungerar inte längre och den andra ihopfällbara vill inte fungera och när jag sätter i ett annat batteri så står de "Sätt i simkortet!" men de är i så jag skiter i dom.. Tror jag får slänga alla i en såndära hum.. Mobillåda som finns i affärerna.. *SNYFFT!!*




Konstig och sjuk hemsida?

Ja som sagt, idag när jag satt på bussen med Berglund så hoppade Axel och Pärleborn på och hängde med in till stan. På vägen dit snacka vi om diverse och emil visade helt sjuka saker på sin mobil, men iaf sen sa jag något och så sa både Axel & Pärleborn "Snellhest/snellhezt (stavning?)" och sen började de hålla på med att om man klappar en snellhest så blir de en gladhest och jag fatta inte och då fanns de tydligen en hemsida med det och nyfiken som jag är kollade jag upp den och jag lovar, konstigare och sjukare finns knappt!


För att komma till hemsidan, klicka HÄR!


Hur kommer det bli?

Tänkte att ni kanske ville veta hur mitt lov ser ut, vet dock inte alls mycket men jag kan ju skriva upp de jag vet! :)

Torsdag (idag) - Bara slappa och tänka på att jag har lov! ♥

Fredag - Festa med några kompisar!

Lördag - Ellen kommer hit och firar påsk med mig! :D

Söndag - Slappa eller va med  kanske?

Sen har jag inte bokat in några mer dagar men resten av veckan kommer bestå av fika med Ida och sen ville Oskar va med mig så vi får väl kolla upp det och sen ska jag även va med Adde och .



Onsdag - Fika med Ida på dagen! :)



The picture tells you everything*



Kvällen i bokstäver

Det blev inte så att jag gick ut och sprang för det började regna rätt rejält så lusten försvann direkt och sen ville mamma & pappa ha hjälp med maten så vem stället upp? Jo proffset själv't ;)



Ikväll vet jag inte vad som händer, måste städa rummet iaf för så som de ser ut så kommer snart mitt rum explodera av överbelastning hahah! Sen så blir de väl att kolla film eller något annat mysigt, kanske kollar om en viss person är hemma om h*n har lust att komma hit, men de får vi se!


Imorgon blir det till att
TAGGA!!!
Eller vad säger ni tjejer? ;D 

Regn + Godis = Mysigt!*

  

♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥


Dagens låt*



Springa?

Detta är inte likt mig, absolut inte men jag har fått springkickar hela veckan och några gånger förra veckan, ska man kanske ta sig en spring tur? De skadar ju liksom inte! :)
Kan ju ta en liten runda, behöver ju inte springa flera mil (hade dött!) hahah!
Men visst ser det härligt ut?

Home alone..*

Tjooo allihopa!
Sitter nu här framför datorn och proppar i mig lite godis hihih!
Sitter även och kollar på ett The Voice-klipp och väntar på att maten ska bli klar men tror jag måste gå ner och göra den istället..

Woooow!

HEEEEEEEEEEEJ! :D
Skriver när jag kommer hem!♥
Filip vill inte hälsa.. Han är ett ägg :P Ett snällt sådant!
Den här bilden påminner mig om Virre födelsedagsparty! :)

RSS 2.0