Shoppade skor i måndags

Shopping kan man verkligen ALDRIG få nog av... Det är ju hur kul som helst, skulle kunna jobba med att hjälpa andra att shoppa, hum... Ska man söka sånt jobb efter man slutat skolan kanske? Who knows..!





Hade körlektion idag, 15:30


(Bilen ovan är den jag kör med i trafikskolan)

Nu har jag precis haft min körlektion med Ben, gick super! Körde på landsväg och snart bär det av till stan med körningen, har snart klarat av landsväg och då har jag bara statskörning kvar, sen risk 1 & 2:an och en lektion då en annan lärare ska åka med och bedömma min körning. Sen är jag klar, sen ska jag bara göra alla prov och sen tillsist uppkörning och det sista provet, sen är körkortet mitt! Åh, jag längtar så, för nu är det inte långt kvar!

Har som mål att bli klar innan den 1 maj, jag hoppas jag når mitt mål, då kommer jag vara överlycklig den dagen och köra massvis, frågan är... Vems bil ska man låna? Mammas? Pappas? Någon av Melvens bilar? Hum... Det problemet reder jag ut när dagen kommer! ;)

Just i detta ögonblick....

står jag och mitt UF-företag framför jurryn som dömmer vem som kommer vinna titeln för Bästa UF-företag! Vi ska hålla vår 4 minuterspresentation över vårt företag(vår hemsida är: www.lavado.n.nu)! Önska oss all lycka till och hejja på oss att vi tar hem segern! ;)

Kom gärna till mässan om ni kan, åhaga i Borås! Mer info ser ni nedanför!


Jag kan inte bestämma mig, hjälp mig!


Spring!

 

Det är så underbart att våren äntligen är här!

Dock snöade det igår.. But schy! Don't tell anyone!


Tävling - Vad innehåller paketet?



Tävligen avslutas på söndag (27 mars 23:59)!!!

Den som gissar rätt eller gissar närmast rätt först får göra ett inlägg i min blogg ;)




Kom igen och gissa!!

Äntligen vår!







Åh vad jag längtar!

Idag vaknade jag (7:00) av att solen väckte mig, hur underbart var inte det? Älskar när det händer, iaf nu, för då vet jag att våren och sommaren är på väg! Första bilden är tagen i april någon gång så förhoppningsvis kan jag ta likadana bilder nu i april! ♥ De två andra bilderna är från sommaren och sensommarn!

Just nu har jag webbdesignslektion och sen har jag infoB, matteB, lunch, eng och sist aktiekunskap så slutar 16:15 idag.. En riktigt seg dag, men men jag hoppas solen finns kvar när jag går hem sen! ♥

Tänker tillbaka!


Bilderna togs i Danmark, sista kvällen. Det var verkligen hur kul som helst!  Helt Oförglömligt!

Sitter nu på företagsekonomi-lektionen och pluggar lite på WinKonto, går helt okej, börjar fatta hur man ska göra för att det ska blir rätt, dock känner jag mig gaaaanska seg, efter 2 år fattar jag hur man gör.. Hum.. Undrar om min hjärna verkligen är mänsklig?

Efter skolan ska jag antingen hem eller till Melven eller till Roa, vi får se om Roa kan idag, var längesedan man träffade henne så om det går kommer det bli jättetrevligt! Ne, snart kommer nog läraren hit, skriver mer ikväll eller eftermiddag, vi får se! ♥

DTD = Dagen, teorilektion och Desperate Housewives!



Idag har jag vart i skolan och efter det så var jag på teorilektion från 16:30-18:00.. Drygt men nyttigt! Nu ska jag kolla på Desperate Housewives med min älskling, det börjar ju nu på kanal 5 så vi hörs imorgon, då får vi se vad det dyker upp för några inlägg!

Svar från frågestunden!

 

Vad har du för kamerautrustning?

Sv: Min kamera kan ni se i menyn, där har jag gjort en liten kategori där jag beskriver min kamera, dock har jag inte skrivit vilket objektiv jag har, men har det man får med när man köper kameran, tror det är 18-55. Sen har jag ett stativ ifrån HAMA.


Hur länge har du bloggat?

Sv: Sen jag var runt.. 13-14, dock på olika bloggar.. Har nog haft 12st från de att jag började blogga tills nu hahah!


Vad tycker du om bandet Paramore?

Sv: Åh, det bandet är helt underbart! Jag bara älskar dem!



Vad är bra resp dåligt med min blogg?

Sv: Den frågan kan jag inte riktigt svara på eftersom jag inte läser din blogg tyvärr...


Vilken dryck med alkohol dricker du helst?

Sv: Hum.. Den var svår men jag tror nog allt det blir Bacardi Breezer Watermelon, mums!


Varför började du blogga?

Sv: Denna frågan har jag svarat på nästan varje frågestund, men kan väl ta det igen, jag tyckte det verkade som en kul grej och sen var jag i en period då jag älskade att skriva och behövde även skriva av mig så då fick det bli på en blogg!


Dina favoritbloggar?

Sv: Oj, det är ganska många.. Men men, här kommer alla: Kissie (för nöjetsskull), Felicia - 18 och gravid, Kattis, Keela, Bunny, Emmy, Michas-15 år och mamma, Moa, Megapixlar, Linas foto, Foki, Epicfaiil, de är mina favoriter och i den ordningen kollar jag bloggarna dagligen. dock hittar jag alltid nya bloggar varje dag ;)


Vad är det bästa med dig? :)

Sv: Att jag är awesome, snäll och underbar! ;)


Vad är det bästa med att blogga? ;)

Sv: Att man får skriva av sig, få kommentarer (alltid lika roligt) och att man kan ha en "hemsida" som är personlig där man kan göra och visa vad man vill!


Vinter eller sommar?

Sv: SOMMAR, helt klart! Första snön är mysig och då blir jag glad när den kommer och sen ska snön stanna tills slutet av januari, början av feb, sen MÅSTE våren kommer för efter det blir det sommar! :D


Åh, vad är ditt absoluta måste i vår!? kläder?

Sv: Det absoluta måstet.. Hum... Tror nog att det är shorts, tunna tights under, flätat skärp, något snyggt upptill och min skinnjacka, så jävla awesome och nice, sen converse eller högklackat till de!


Vad tycker du om min blogg?

Sv: Tyvärr läser jag inte din blogg heller så kan inte uttala mig så mycket om det...


Jeansjacka eller skinnjacka?

Sv: Skinnjacka, helt klart!


Singel?

Sv: Nope, är lyckligt förälskad i min Melven. Efter snatr 8 månader är vi fortfarande nyförälskade, helt underbart!


Vad heter du i andra namn?

Sv: Jag heter Cecilia i andra nman, vad sägs om det? ;)


Vad går du för gymnasielinje, eller hur man ska säga? :)

Sv: På gymnasiet går jag Entreprenör och för er som inte riktigt vet vad det är för linje så kan man säga att.. hum.. en linje som riktar sig så att man ska kunna bli egenföretagare (entreprenör(er)). Nu i 2:an får man även skapa egna små företag, nice va? Gå in på mitt företagshemsida och kolla, klicka HÄR!


Vad tycker du mest om att göra?

Sv: Allmänt? Jadu, den listan kan blir lång men här kör vi: Äta chokladbollar, äta ballerina, vara med vänner, fotografera, äta tonvis med godis (jag är ganska onyttig av mig), tjäna pengar, shoppa, träffa min älskling, kolla på filmer, busa, *****,  blogga, redigera bilder i ps, läsa bloggar, hitta saker i mitt rum som varit borta i evigheter och som man inte visste att man hade och mycket mycket annat!


Vad hatar du mest att göra?

Sv: Hum.. Plugga tror jag, kommer inte på något värre just nu..


Du har en pojkvän va?

Sv: Yees ;)


Vart bor du?

Sv: Jadu, i en liiiiiiiiiiten håla i marks kommun, vart vill jag inte säga, suck on that!


Ditt favorit plagg?

Sv: Hemma skulle jag nog välja min killes stora varma tröjor ♥

Borta (beror ju vart borta) men skulle nog välja kjol eller klänning, det är nice!


Om du hade varit ett djur, vilket djur hade du velat vara då ? haha :D

Sv: Hahah, vilken fråga :P

Dock skulle jag nog välja en katt för de är så soofta och då skulle jag bara äta tillagad mat, råa råttor låter inte så fräscht!


Varför är du så söt? :)

Sv: Jag föddes så, men tack, gulligt av dig och glad blev jag! :)


Hur många läsare har du i genomsnitt per dag?

Sv: Om jag inte uppdaterat under dagen har jag mellan 30-50, om jag uppdaterar har jag ungefär 70-90 besökare!


Vad skulle du köpt för en miljon?

Sv: Först skulle jag köpa mig  en vit Toyota Supra (vänsterstyrd och stylead!), dräggel på den! Sen skulle jag köpa mig ett hus där allt är betlat och efter det, spara lite pengar och sen SHOPPA KLÄDER! :D


Favorit färg?

Sv: Turkos, lila och rosa


Bäst på tv?

Sv: Deserate Housewives, Cougar Town, vänner, 2½ men, 16 and pregnant och teenmom!


Pojkvän/flickvän?

Sv: En en gång, I have a boyfriend! ;)


Ålder?

Sv: Jag är 18, fyllde i feb! ;)


Husdjur?

Sv: Jag har en liten katt, eller lite och lite men en katt som heter Rambo! :)


Har du färgat håret någon gång ? i så fall vilken/vilka färger.

Sv: Nej jag har aldrig färgat mitt hår, har varit nära man har aldrig fått tummen ur... Den färgen jag vill ha en ungefär den här:


Mörkbrunt som skiftar i rött, så jävla sexigt och snyggt!


Tror du att du fortfarande kommer att blogga om fem år ?

Sv: Det var en svårfråga.. Om 5 år är jag 23.. Kanske, vem vet? Har iaf tänkt att blogga under min graviditet så vi får väl se när den inträffar! ;)


Vinnaren av bloggsvar






Hennes motivering

Jag vill så hemskt gärna vara med i tävling och önskar att jag vinner!
Jag har jämnt och ständigt velat ha bloggsvar i min blogg för jag tycker att det är det lilla extra
som saknas i min design & roligheter.. Har ofta tittar runder om någon har en liknande tävling, men inte funnit det försen nu. Vilken tur! ;) Dessutom så är jag oftaofta inloggad på blogg.se & uppdaterar min blogg med jämna mellanrum, vilken innebär att jag kommer använda bloggsvar flitigt :)




Grattis!
Skicka ett mejl mig med din mejladress så fixar jag bloggsvar till dig!

(Min mejl: [email protected])

Jag kramade mina tummar efter tur!


Tjo gott folk!

Sitter just nu på min webbdesign-lektion och denna dagen känns så dryg och tråkig att jag inte får tummen ur att jobba, men ska göra det hemma sen istället, ligger inte efter i kursen så det är lugnt.

Innan lektionen var jag inne i Kinna och kollade på ett jobb jag  har sökt nu till sommaren, dock fick jag veta att det finns jobb, de har läst mitt CV & personligt brev och att hon har mig i tankarna. Jag vill ha det jobbet så jag kommer inte ge upp, dock hade jag hoppats på att få ett "ja" idag, men men, det får väl bli en annan gång. Gick till donken sen med fille och käkade varsin Mcflurry, muuums! ♥

Pappa blir ett år äldre!



Idag kommer det inte bli så mö uppdatering heller... Först är det skola från 9:40 - 12, sen efter ska vi montera upp våra montrar (ska ta med kameran så får vi se om de blir några bilder) och när allt är klart med vår monter ska jag hem och fira min pappa (kommer bilder på det sen också) hela kvällen. Sen på lördagen ska jag stå i skolan på våran vår-mässa från 10-14, sen är jag väl hemma runt 16... Blir uppdatering med bilder och sånt imorgonkväll, hoppas ni står ut haha! ;) Puss och hoppas ni får en kanon fredag, det ska jag se till att ha! ♥

Veckans planering från idag!



Just nu har jag väldigt mycket att göra, bloggen hamnar tyvärr inte i första hand så därför har det inte blivit något bloggande och jag har itne svarat på era kommentarer... Men jag ska försöka hinna med lite av det idag, främst ikväll när jag är klar med allt annat och sen tänker jag ta tid för bloggen imorgon, men jag lovar att uppdateringen blir bättre när jag har mindre i skolan! Puss ♥

Plus i kassan!

Vill du tjäna pengar gratis och enkelt på internet?

Det du behöver göra är att bli medlem och du får 20 kr bara för att registrera ett konto hos dem.
Jag använder den sidan och tycker den är super, man tjänar lätt ihop en summa pengar!
Gör som jag och bli medlem redan idag! Och vet ni vad det bästa är?
Alla kan bli medlem där, du behöver inte ha en blogg!

Så klicka in på länken nedanför och börja tjäna pengar nu på direkten!
Plusikassan.se

plusikassan.se

Hur många lingon finns det i världen?


Skrik och panik - Som i Herkules!


Sitter i mitt rum och tråkar...

Ska börja med körkortsböckerna och jobba lite där i och sen ska jag krypa ner i sängen undertäcket (sitter redan i sängen) och sova! Dock har jag sovit tillräckligt idag för att täcka upp nästa natt, men men, lite extra sömn ska väl inte skada, hoppas jag iaf!

Har lite smått panik över min sommar och det är det här med sommarjobb... Jag behöver ett jobb i sommar, jag måste ha ett jobb i sommar och jag ska ha ett jobb i sommar, frågan är bara vart jag kommer jobba, när kommer jag få beskedet "Ja, du är välkommen att jobba här i sommar", när kommer det efterlängtade svaret?

Allt som flyger runt i mitt huvud är sommarjobb, det går inte en dag utan att det inte vart i mitt huvud och snurrat 1000 varv... Varför ska jag ha så svårt att få tummen ur?

Har skickat mitt CV till ålderdomshemmet jag vår på förra året och sen har jag varit på ett annat ställe och frågat men de skulle se om de ville ha sommararbetare lite närmare sommaren, så där kan jag ju inte stå och vänta... Ska ut imorgon efter skolan och bara dra runt som en orkan på varje ställe jag kan tänka mig (och det är många ställen kan jag lova) och bara fråga tills jag får mitt efterlängtade svar för då ska jag hoppa runt av glädje, köpa mig något som jag känner mig värd och sen skriva det dirket på bloggen och facebook! Åh vad jag längtar efter den känslan! Jag hoppas jag får den imorgon!

Så kära läsare, håll tummarna för mig och önska mig lycka till!

You fill me with love!


Helgen har spenderats med min älskling, du är mitt allt!

Vi har ätit upp ett helt popcorn paket, druckit påskmust, sovit massvis, kollat på massa film, busat som galningar och en massa annat, en perfekt helg helt enkelt! Du får mig att vara lycklig och du fyller mig med kärlek från topp till tå, släpper dig aldrig! ♥

Nu ska jag svara på kommentarer och hum... Göra lite i körkortsboken kanske? Vi får se, bloggar mer sen, puss!
PS! I veckan kommer svaren upp ifrån frågestunden!

Fotografera!

Jag är så himla sugen på att fota, hela tiden känner jag ett sug efter att fota men jag vet inte vad jag ska ta kort på... Min fotofantasi ligger på is just nu och jag behöver lite hjälp från er läsare...



Jobb - Here I come!

Idag efter skolan (slutar mellan 12:30-13:00) ska jag ut och söka jobb, har inte tid att gå runt till alla ställen jag har tänkt fråga så därför ska jag fråga på ett ställe och sen ska jag ringa resten av ställena, ska även söka på fredag då jag har mer tid efter skolan så jag hoppas på att få ett ja idag eller imorgon! Håll tummarna för mig!


Glöm inte tävlingen om bloggsvar i inlägget nedanför!

TÄVLING!


För att vara med i tävlingen ska du skriva en motivering i detta inlägget om varför just du ska vinna!
Enkelt va?


Vinnaren presenteras på söndag så kom igen och skriv din bästa motivering,
det kan ju faktiskt vara du som blir en lycklig vinnare!

Frågestund




Min outfit idag!

Idag känner jag för att vara vårig/sommrig det är ju faktiskt hela 7 plus ute, woho nu är våren ÄNTLIGEN påväg!!! ♥



Ny design på bloggen

Nu har jag ändrat lite i min design igen och jag är nöjd, riktigt nöjd över header och bakgrunden, detta är verkligen jag, älskar bloggens utseeden just nu, dock ändrar jag la mig efter några veckor hahaha! Försökte även fixa problemet för vissa av er (att era virusprogram varnar när ni besöker min blogg) men mitt försök nådde inte hela vägen fram så nu har jag mejlat blogg.se och väntar nu på ett svar ifrån dem och jag hoppas de kan vara till större hjälp denna gången!



Men vad tycker in om min nya design? :D


Mumsigt värre!


Detta köpte jag idag på JC


Beställde precis en jacka på HM:s hemsida!



Snygg va?

Design!

Jag måste göra om hela min design...

Eftersom att jag tydligen har råkat plocka bort något så måste jag nu göra om hela min design
(död ut att jag tog bort den koden som förstörde allt och jag vet inte vilket)
och det kommer ta sin tid, men jag ska försöka skynda mig så gott det går.

Där har ni anledningen till att vissa av era virusskydd varnar för min blogg fortfarande
men jag kan lova er att min blogg är säker att gå in på, det kan både jag och blogg.se garantera er!

Ska försöka göra den nya designen så snabbt som möjligt!
Om ni vill att jag ska ha med något i den nya designen som jag inte har ny, säg till!♥

----------------------------------------------------------------------------------------------------


Vattenbilder - CD



7 månader med min pluttis idag!


Min nya navelpiercing!


Tog den den 28 februari 2011

Tjing-tjong!

Som ni kanske märker har jag just nu ingen blogglust och det beror på flera saker...
En av de största anlednignarna är:

- Jag måste göra om min stilmall för har visst råkat ta bort några saker som måste vara där för att virusprogram inte ska bli oroliga..

- Är dunderförkyld så har verkligen ingen ork till någonting och har mycket att plugga på just nu...

Skriver när jag har fixat i ordning det, puss!



PS!
Jag piercade mig igår, kan visa er en bild sen ikväll när jag har rengjort den så får ni se! ;)


RSS 2.0