♥ Jag behöver hjälp av er läsare!


♥ Nyss tagit en mysig dusch med min älskling!

Vi vaknade 11:04 men låg kvar i sängen tills 14:00 hihih, supermysigt! Nyss tog vi en dusch och ska strax ner och äta för jag döööör snart av hunger :o Idag ska vi nog börja med Melvens sovrum, det ska renoveras! Vi hörs senare och jag ska även svara på era kommentarer senare, puss! ♥

Imorgon ska jag hem till Virre på filmkväll, bara skräckfilmer, hur nice är inte de? :D



♥ Show me your mouth!



Tröja
- HM
Leggins - Lindex
Klocka - UR & penn
Ringar - HM
Armband - HM & Eac Design
Örhängen - HM


♥ God morgon!









Vill ni ha reda på priserna så får ni fråga! :) Hängde örhängena i min klocka, tyckte det var lättast att fota dem då! Är supernöjd över mina köp!


♥ Wanna try?


Är nyduschad och sitter och dricker varm oboy och lyssnar på superbra musik! Min spotify-lista rockar hahah! ;) Just nu sjunger jag med till "Can you feel the love tonight" den är super! Erkänn? Är från lejonkungen!

Har varit i skolan idag som ni såg i mitt förra inlägg och dagen har la varit sådär... Men något som var gött var att vi skulle abra göra ett litet läxförhör i aktiekunskapen sen fick vi gå, tog 4 minuter för mig hahah! Dock tror jag inte de fick så bra för jag hade missuppfattat vad han sa förra lektionen... :/ Men sånt är livet ibland, får bättre mig till nästa gång. Efter skolan drog jag hem till my boyfriend och myste med honom en stund och sen gick vi och hämtade ut mitt paket jag fått på posten. Fick den tröjan jag har på mig + örhängena som ni ser och sen massa ringar och sånt.. Kan lägga ut ett inlägg imorgon på allt jag fick hem! Sen fick jag även ett amrband och ett par andra örhängen som jag hade beställt från en annan sida som jag ska visa också, mycket att visa nu! ;)

Ne, nu ska jag dricka upp min oboy, fortsätta vara social mot Melven & Filip och ska även svara på alla era kommentarer, puss! ♥

♥ Just turn it off!

God morgon!

Sitter just nu på webbdesigns lektionen (inte kul alls) och jag ska egentligen hålla på med html & css men jag fattar ingenting så jag svarar på era kommentarer istället och skriver detta inlägget + att jag lyssnar på musik ifrån youtube! ;)

Min dag är inte den bästa! Försov mig så vaknade 07:24, skulle möta killen 35 och bussen går 47 så det var snabba ryck. Klädde på mig och packade ner allt, allt såg riktigt snyggt ut tills jag har gått halvvägs och ser att mina tights inte alls är svarta utan dom är BLÅA! Det passar verkligen inte till min outfit så var sur hela bussresan och Melven kalla mig för smurf..

Sen när jag kommer in i vår korridor så luktar det vodka överallt och jag klarar inte av den lukten (påminner mig om festen när danskarna var här, no good memories!) så fick springa ut där ifrån! Sen blev det ite bättre när Adde sa att det visst såg bra ut med blåa tights så nu är det lite bättre men jag är hungrig och efter all stress idag har jag fått ont i magen & huvudet... MÅSTE sluta stressa om dagarna, det är inte bra för mig att stresa. Ne, nu ska jag leta lite bilder till min HTML-mall så har jag gjort något vettigt på lektionen iaf! Hörs senare! ♥

♥ Let's date the bed!



Nu ska jag gå och lägga mig! Är supertrött och imorgon blir det en lång dag! Börjar 8:15 och slutar 16:15, dock ska vi på teater under dagen med klassen så vet inte om den är under skoltid eller efter så jag vet inte exakt när jag kommer hem... Imorgon ska jag svara på alla era kommentarer och jag ska nog svara på några enstaka nu innan jag går och lägger mig, ni är grymma på att kommentera måste jag säga, hinner ju knappt med att svara alla hahah! Har nyss beställt mina skolkort, dock tog vi dem för kanske.. 5 veckor sedan, jag är inte det minsta dryg, nej nej!

Nu säger jag God natt och jag hoppas ni alla får en underbar nattsömn för det har jag beslutat att få! Imorgon har jag även läxförhör i aktiekunskap, hoppas på att det ska gå bra, ska läsa igenom det imorgon på rasten efter webbdesignen, hoppas att jag klarar de, kommer säkert sluta med att jag sitter här vid bloggen.. NOT good hahh!
Sov gott

♥ You might be gone but I will never fotget you!


Kan inte fotografera för min kamera har gått sönder så måste skicka upp den till Nikon i Solna... kul... Vill fotografera :'(


♥ ZzzZZzzzZZzz


Just nu ligger jag i min säng och har der riktigt mysigt medans andra slavar iväg till skolan, andra sitter redan i skolan och vissa ska snart gå till skolan! Jag sover då säkerligen som en stock och tänker inte gå upp före 10:30, är man ledig så måste man ju sova ut, kanske till och med sover till 11, vem vet? ;)

Idag ska jag bara plugga lite granna och sen funderar jag faktiskt på att baka, dock har vi bara 50g smör hemma så det kommer jag ju inte långt på.. Hum... Man kan baka pyttesmå nege.. menar chokladbollar så räcker det till massvis och så är det inte lika jobbigt att äta upp dom. Det ska jag göra! Plugga och baka! Visst ltåer det som en go dag? Det tycker iaf jag! Ne, nu ska jag sova vidare! Vi hörs senare idag, för er som inte förstår så är detta ett tidsinställt inlägg, smart va? ;)

♥ Bild tagen av Melvens syster, ser ni månen?




Sitter här vi datorn och jag vet egentligen inte riktigt varför jag sitter här? Är supertrött och orkar ingenting, vill bara lägga mig ner i sängen och sova så ska nog göra det hihih! Har varit med älsklingen hela kvällen. Har busat och varit lite hemlighetsfull mohahah ;) Ska säga min hemlighet snaart till honom, loovar! ♥

Imorgon är jag ledig (GÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖT) eller som lärarna säger "ni har distansdag, ni ska jobba hela dagen fast hemma", ah jo tjena, vem gör det liksom? Not me! Ska skriva ihop det lite, har tills v.45 på mig så jag hinner, har gott om tid! Idag slutade vi 16:15 men jag och Filip satt kvar till 18:25 för att hinna klart med affärsplanen, dock blev vi inte klara men vi kom en go bit på vägen så vi känner och nöjda med att vi stannade kvar så länge! Vi hade det superkul, käkade nötter & godis (jag åt godis, han har godisförbud) och pratade och tja.. Hade allmänt kul bara! :D Här är en bild som jag tog innan, dock ser den la lite sisådär ut hahah! Skulle ta den snabbt innan Filip hann tillbaka så hann ta kortet precis när han var vid dörren, där av min miiin ;P




När jag åkte hem var det två personer som hoppasde på bussen. Först var det mitt ex och fyfan vad töntig han är, vågar inte hälsa och vågar inte titta på mig. Hallå eller? Fattar inte varför han ignorerar mig? När inga personer är runt om så går det bra att skratta oh busa och vara bra kompisar men när det är folk runt om, då lotsas han som att jag inte finns.. Moget, eller som alla säger, Mog1 ;) Jag bryr mig inte men tycker bara det är så omoget att ignorerar bara för att det är folk runt omkring! Ne vad jag babblar på hahah.. Vad har ni bloggläsare gjort idag förresten? Ska nog svara på en del kommentarer, dock inte alla eftersom jag är SUPERTRÖTT!!! Sov så gott så hörs vi imorgon.. BYYE! ;D


♥ My new haircut





Jag sitter i skolan och har rast, har tråkigt och kom på att jag kan visa er min nya frisyr lite snabbt.. Dock är det inga bra bilder så visar bättre en annan gång med min kamera! :) Min lektion börjar om 10 minuter så det är inte så jättelångt kvar. Slutar 16:15 och sen ska jag hem till min kille så vet itne hur uppdateringen blir!

Visst luktar håret så gott och är underbart skönt efter att man har klippt sig?

♥ Love is taking over me!


Så långt är mitt hår just nu, imorgon får vi se hur mycket kortare det är, ska nämligen klippa mig på morgonen, 8:45 och jag hoppas det blir bra! Har nästan aldrig blivit nöjd när jag klipper mig så vi får hoppas det blir bra denna gången eller nej... Vi får hoppas att det blir gryymt! Ska visa er imorgon hur min nya frisyr ser ut, tror inte att jag gör en så stor skillnad!

Brorsan sitter i sitt rum och snackar om en tjej han nyss blev vän med på facebook, han har snart tjötat hål i huvudet på mig om henne hahah, som tur är kom mamma så nu snackar han med henne om det istället, sköönt! Det handlar om en tjej han träffade för 2-3 år sedan på ön där vi har vår stuga... Min bror och brudar asså... Oj oj oj... Nu ska jag ner och duscha och sen ska jag sova för är trött och har fått tillbaka min huvudvärk *morr* Ne, det var allt för mig och så hörs vi imorgon istället! Sov så gott allihopa!

♥ Sunshine, what a day!

Brorsan leker cool med min moppe som han har övertagit.. Snyfft..



Jag och Vicktoria (Melvens lillasyster) målade på bilrutorna!


Min söta, rädda älskling!

Mörker + blixt = Riktigt snygg min ;)

Flera glada Vicktorior! ;)

Skulle ta kort på månen men insåg att slutartiden var på så jag gjorde lite "konst" istället!



Så liten Vicktoria ser ut att va jämfört med mig :o Hon är bara 2 år yngre...

Ignorera min min, hahah!

Blixt + mörker = Snyggaste minen ever! ;)


♥ Mohahha!



♥ Almenackan!

Såg på en annas blogg att hon hade gjort något liknande med en almenacka och det såg så bra ut så jag gör en sån också! Finns en ny kategori som heter Almenackan, där alla mina inlägg med en almenacka i kommer hamna i! Bra va? ;)


♥ Shop until you drop right?


Kolla vad jag klickade hem igår kväll när jag inte kunde sova, riktigt snygga prylar! Kommer v. 44 så tills dess ska jag fixa i ornding min garderob och bland mina smycken, kan visa er hur det ser ut någon dag.. Inte snyggt! Måste fixa något slags smyckesställ... Vet dock inte hur men ska se om inte pappa kan fixa det, han brukar vara bra på att fixa saker hihih eller kanske min kille? Annars får jag väl komma på någon egen påhittig lösning, eller ni läsare kanske har någon idé?


♥ You make my heart go like boom boom!


Var och shoppade med mamma idag och hittade dessa godingar, hur söta är dom inte???? ÄLSKAR DOM!! ♥♥♥♥ Hittade även ett annat par som jag köpte eftersom jag inte kommer kunna gå runt i dessa jämt (snyfft!) men dom andra var snyggare på! Tyckte dom var fula när dom hängde där i affären men mamma total vägrade gå ur affären, jag var tvungen att prova men gillade jag inte dom så kunde vi gå, jag provade och hon hade rätt. Dom var snygga på så det fick bli dem med!


Shoppade även lite annat smått så som en ny fondation, dock var de inte samma "styrka" eller vad man ska kalla det som jag hade hemma.. Hade 61 hemam och köpte 62 men tror inte det är så stor skillnad, provade på handne i affären och det såg bra ut så man får väl hoppas på det bästa, håll tumamrna för mig! Fick även en ny sporttop från NewBody ifrån mamma, tacktack!

Har spenderat helgen hos mig underbara pojkvän!På fredagen så kom hans bror Anders, Therese, Nova och Leya dit och det var lite trevligt som alltid! :) Dock blev fredagen inte som tänkt men men, så kan det väl bli... Jag orkar inte med vissa saker längre!
Sen på lördagen så körde jag och älsklingen 4-hjuling, Anders hade tagit med sig sin upp och det var hur j*vla kul som helst! Var ute och körde i 3 timmar när de spöregna, då har man kul! Kunde inte ta några bilder när vi åkte men tog en när vi var hemma hos mig och hämtade kläder! Tog ett smygfoto ifrån mitt rum när Melven & pappa står och pratar ute på gårn! Sen när vi kom hem igen tog vi 2 promenader med Anders hund, han är verkligen suuupersöt! Goliat heter han!



Sen idag så vid 12 gick jag hem och vid 14 åkte vi och lämnade av mormor & morfar i stan för de skulle ta sig en tripp till Polen tills tisdag och sen shoppade jag skorna ovanför och sen åkte jag hem och gick hem till älsklingen en stund, kollade på filmen Salt, dock somnade jag hahah! Sen gick jag hem vid åtta och när jag kom hem hade mamma gjort det så mysigt med tända ljus!





Nu ska jag svara på alla kommentarer jag fått i helgen, ni har inte varit snåla på att kommentera iaf, har ju hur många som helst hahah! Dock är det ett + för jag gillar det! Är över 200 så jag har något att sysselsätta mig med i någon timma eller två.

Dock har jag fått ett problem... Har svettats som en gris i 3 dagar nu men är svinkall utanpå... Någon som vet vad det kan bero på? Känner man på mig så är jag iskall, min kille har velat ta på mig täcket hela helgen men jag håller på och dö av värmeslag! Jag svettas, kan inte sova meed varken kudde eller täcke eller nära någon för då rinner det bara och just nu sitter jag i linne, trosor och ett par strumpor och jag tror jag smäller av snart! Helt SJUUUKT! Ni som känner mig vet att något är fel för jag fryser varje dag, hela tiden!


♥ See you later

Detta är inte min dag idag.. Skriver mer när jag kommer hem för just nu har jag huvudvärk, är hungrig och på dåligt humör... Svarar på era kommentarer senare idag med. Slutar 12 så är hemma typ 13 - 13:30

♥ Det har precis börjat snö... Inte kul...


♥ I can live under a stone, just if you stay with me forever!



Kollar runt på bilderna som kom idag, funderar på hur jag ska göra med dom och sen kollar jag igenom bilder på hårddisken och shiit asså, det är inte lite bilder! Har 193 + att det är massa mappar i dom mapparna plus alla kort som finns så kommer ta lååååång tid att kolla igenom alla bilderna hahah! Tänker inte göra det idag för imorgon ska jag ha uppsattsskrvning i 3 timmar.. kul.. Vi ska skriva en novell eller liknande med handllingen Tonårsliv borde inte va så svårt, right? Ska sätta mig långt ut eftersom jag brukar bli klar rätt snabbt för har inte svårt för att skriva!

Efter skolan imorgon ska jag och älsklingen börja renovera i hans rum, vi måste komma igång annars lär det stå som det är nu och det är kanske inte så roligt så imorgon blir det kanske inte någon superupdatering men jag hoppas ni förstår!
Nu ska jag ner och äta något snabbt och sen blir det till att dejta kudden, hoppas han är grym! ;)

♥ Dreams are coming true!


♥ En liten gnutta värme!


Saknar verkligen sommaren! Varma sommardagar, alla crazydagar och alla underbara kvällspromenader! Vintern är mysig den med men sommaren är ändå bäst!Hade jag fått ta bort knott, mygg, fästingar & grodor så skulle min sommar bli fulländad! Diggar min grimars på bilden ;P

Min lärare sa nyss att jag fick gå hem när jag vill så jag tänker ta halv tre bussen hem. Är lite putt på att han inte sa detta imorses för om jag hade vetat det så hade vi fått gå hem då. Dock tror jag inte vi behöve komma hit nästa onsdag vilket låter awesome! :D

♥ När man minns det gamla!


Kolla så söta lucior jag & Olivia och Felicia var när vi var små, ursöta, dock har ja en hjälmfriss, inte supersnyggt om jag får säga det själv!

Har projekt hela dagen (blöö) men orkar inte jobba med det jag ska just nu för har hela denna dagen & hela nästa onsdag och jag ska bara sammanfatta lite text och göra lite design på arbetet i InDesign så är jag klar sen, hur enkelt som helst! ;) Slutar 16:15 idag och det är inte så superkul heller men det är bara att stå ut! Ska bara slappa sen när jag kommer hem! Funderar även på att byta och göra om saker på min blogg men vi får se, det kanske jag kan sysselsätta mig med under dagen? Hum.. Det väntas att se! Nu ska jag försöka börja men vi alla vet nog hur det kommer sluta! ;) Har ändrat klockan på bloggen så nu går den rätt, har ått 1 timma fel hela tiden hahah!

♥ Apelsiner som sprutar på mig!



Sitter i min säng och äter apelsinhalvor (delat 1 hel apelsin i 2 delar) & ska kolla första avsnittet av Vampire Diaries säsong 2. Missade första avsnittet så nu blir det till att checka det på nätet, tack gode gud att det finns att se på nätet, mycket enklare att bestämma själv när man ska kolla, right? ;) Har även haft en underbar eftermiddag & kväll med min älskling!

Aperopå (stavning på det ordet??) min rubrik så tänkte jag att jag skulle äta med en sked i apelsinhalvorna.. Hur tror ni det gick? Sprut sprut sa det bara så nu får jag komma på ett nytt sätt att äta upp dom på, tänkte inte slänge dom eller skiva upp dom, NEVER!!! :o


♥ Jag satsar allt för inget




Sitter i skolan och vill bara åka hem. Slutar 16:15 så det är bara 35 minuter kvar men ändå... Tiden går supersegt och jag vet inte riktigt vad jag ska göra... Är superhungrig också och har inga pengar med mig så nu äter jag klubban jag fick av min kille innan, den hjälper liiiteEfter skolan ska jag hem till min kille och jag hoppas att jag får min favoritmat. Ris & tonfisk i tomatsås, så sjukt gott! Men det måste vara Jasmineris annars är det inte lika gott! Min kille som lärde mig äta det och nu är jag helt galen i det hahah! Nej guh vad jag svamlar, nu ska jag fortsätta göra ingenting, hörs senare sötnosar!



(Klicka på bilden för att komma till hennes blogg)

Här är lite kort fakta om vad hennes blogg handlar om:
Min blogg handlar om allt som finns mellan himmel och jord. Mina kompisar, fotboll, innebandy, mode och en gnutta humor över det! Jag tar också bilder med en canon systemkamera som oftast kommer upp på bloggen. Jag tipsar om saker och bjuder på mig själv.


För er som inte vann, lycka till nästa gång och det kommer en ny tävling redan imorgon! ;)


♥ Good morning my love!



♥ I dont want to go to bed mad at you



Oj vilken liten bild, men men skit samma! Nu ska jag gå och lägga mig. Har haft en mysig kväll med min älskling men nu är han hemma och jag tror han har somnat också för han har slutat svara på mina sms, men jag förstår honom, han var väldigt trött när han gick hem ifrån mig! Min lilla sömntut!
Imorgon är det matteprov (blää) och jag hoppas det kommer gå bra, matte är inte mitt starkaste ämne men ni och jag får hålla tummarna för att det ska gå så bra som möjligt! Sov så gott alla mina söta läsare :)


♥ Tävla om att bli dagens blogg


♥ Never have I ever wanted someone so bad as I want you.


Just nu sitter jag i skolan och har lektion, inte det minsta kul men denna lektionen slutar om 5 minuter och då har jag rast tills halv 3 och då börjar min sista lektion. Det är skönt iaf. Har matteprov imorgon så ska sitta kvar efter skolan och plugga. Min kille slutar kl. 16 så kan sitta pch plugga tills han slutar så får jag sällskap på bussen hem hihih! ♥ Hade idrott innan och jag är helt slut i kroppen hahah!


Ska svara på lite kommentarer och sånt nu på rasten och sen ska jag fortsätta svara när jag kommer hem skulle jag väl tro! Vi hörs senare, ha det bäst! Tänkte även fixa en dagens blogg! Men den tävlingen kommer senare ikväll eller imorgon! Hope you like it!

♥ I love you forever!

Min söta nalle!

Just nu sitter jag hos min lilla sötnos! Har nyss kommit hem ifrån Hans & Ling-Lings 49års kalas, lika god mat som alltid! Nu håller älsklingen på att dammsuga i sitt rum och städa undan saker(fattar inte varför han gör det nu?) så jag snodde datorn och dunkar grym musik! ;) Imorgon kommer de upp bilder ifrån kalaset och ifrån lite annat, tja.. Ifrån hela helgen! 
Har fått 2st myggbett (??? :o) på armen och jag fattar inte varför... Skumt..! Ne, nu ska jag fortsätta svara på lite kommentarer, kommer inte hinna svara på alla för det var en hel del men ska försöka med så många som möjligt! Ha en fortsatt trevlig helg så hörs vi imorgon! Puss & kram ♥

Update
Nu blir det att spela lite the sims en stund, älsklingen började spela det på sin dator så nu blev jag riktigt sugen på att spela det med hihih! ;) Funderar även på om jag ska göra om min header... Hum... Får ta mig en funderare!

♥ I want to hold hands and waste friday nights with you!





Sådär! Alla kläder är vikta och inne i garderoben. Huset är städat. Höstbilder är tagna och jag har en glad mamma! Kan inte bli bättre? Nu ska jag dricka upp min proviva, svara på kommentarer, packa och sen drar jag till min älskling hihih! Stannar där hela helgen så vet inte hur uppdateringen blir men om den suger så uppdaterar jag massor på söndagkväll när jag kommer hem, okej? :) Nu ska jag fixa allt så jag kan komma iväg någon gång! Puss på er och ha en kanonhelg!


♥ - Facelook of today!


Sitter och har EXPO (photoshop/InDesign-lektion) just nu och om 40 minuter slutar jag för dagen, hur gött är inte det? Efter skolan ska jag hem och städa, lovade mamma det, och sen ska jag ta mitt pick och pack och dra ner till älsklingen och där tänker jag stanna hela helgen, ska bli awesome! ♥ Vi ska börja renovera i hans rum & bada och ta massvis med kort!

Igår beställde jag hem massa bilder på mig & älsklingen + lite andra bilder, längtar tills jag får dom! Har massa bra planer för dom bilderna. Det skulle ta 5-8 arbetsdagar så får dom nästa eller nästnästa vecka, men det blir kanon för har nog inte riktigt tid för att fixa bilderna nästa vecka ändå. Nu ska jag förtsätta med mina kryddettiketter (hahah!) och kolla runt på bloggar & facebook för jag är typ klar med allt ;)


♥ Bakade chokladbollar igår med älsklingen!




Jag tycker att mitt bussugmärke ser ut som en platt-mongo-groda, erkänn???


Om jag gör såhär så ser min klänning ut som ett badkar! typ..


♥ Say hello to goodbye..!




Min sötnos har varit hos mig hela kvällen och jag kan inte vara mer lycklig! Han slutade 14:25 men stannade kvar i skolan och väntade på att jag skulle sluta (16:15), är han bäst eller vadå?
Sen gick vi hem till mig och kollade på två filmer och myste en massa och fikadet lite med hihih! Vi kollade på The Beach & Harold and Kumar escape from guantanamo. Båda var riktigt bra så rekommenderar dom! Bilden ser lite rolig ut eftersom älsklingen började skratta mitt upp i allt hahah, unika bilder är bäst!

Nu har tyvärr Melven gått hem och det enda som finns kvar i rummet är hans doft och jag längtar efter honom redan! Som tur är så åker vi samma buss till skolan imorgon så det blir mys! Nu ska jag ner och duscha, sen bädda om i min säng, städa upp lite i rummet och sen krypa ner och drömma om helgen! Den kommer bli perfekt! Vi har bestämt att vi ska ha en myshelg. Massa mysiga kort, bad och massa annat, kommer bli suveränt! Lyssna även på låten, den är helt underbar! ♥


♥ Hardrock hallelujah - Sofie har en egen konsert för oss andra



Jag, Filip, Sofie & Viktoria sitter i ett mobbat rum med kodlås.. Känns lyckat! Vi jobbar superbra och vi har massvis att göra (inte) så jag och Filip tog lite cambilder. Sofie & Viktoria var nyss nere i Caféet och lämnade sina datorer inloggade så jag och Filip hade lite kul med dom! Bytte startsida, bakgrundsbild & status på fb! Alltid lika kul ;D Sofie har även en rockkonsert för oss andra och sjunger Lordi - Hardrock Hallelujah, hon är supppergrym! Nu är det Britney Spears istället blandat med Camp Rock och Filip sjunger med hahah! Kan man ha en bättre lektion? Naa tror faktikst inte det! Denna eftermiddan lär bli bättre än förmiddagen!


♥ Time for a break


(Bild från igår när jag och mamma fikade lite)

Just nu sitter jag i skolan och kollar runt lite på datorn med Fille. Har varit i skolan sen 9:15 och börjar 10:35, men jag är en sån snäll vän så jag kom till skolan tidigare för Filles skull! Han är sjuk så han skulle inte vara med på sin skolträning så jag fick ta en tidigare buss till skolan! Idag slutar jag 16:15 och det suuuuuger! Men jag ska nog stå ut! Ne, nu ska jag vara lite social med Fillefjong och har inte så mycket mer att skriva så vi hörs senare ♥


♥ It should not be this hard to get from point a to b


 


Alla ser hösten på olika vis. Vissa ser den som en grå och tråkig period, andra tycker den är färgglad & mysig. Jag är på bådas sida! Om man tar bilder ute när det är fint väder som jag gjort så är det kanon! Helt underbart!

Just nu sitter jag och lyssnar på låten som ligger under bilderna, hittade den nyss och den är gryyym! Jag bara älskar den! ♥ Låten passar verkligen in nu eftersom den heter Autumn - Sparks The Rescue! Ska även vika ihop alla kläder och slänga in i garderoben och sen ska jag plugga tråkiga företagsekonomi B... Usch, det passar verkligen inte mig! Jag & företagsekonomin är inget bra team, den sviker mig hela tiden! Vi hörs senare sötnosar! Var ute i det fina höstvädret så mycket ni kan, soliga dagar kommer det kanske inte bli många av!

 
Glöm inte av min marknadsundersökning i inlägget nedanför!


♥ Mitt UF

Jag & mitt Uf företag började med en ny idé. Vi ska sälja tvättnötter istället! Det är mer ekologiskt och massa sånt. Nu gör vi en marknadsundersökning och jag skulle vara väldigt glad om ni svarade på undersökningen.
Klicka på länken här nedanför så blir jag kanonglad, ditt klick och dina svar på enkäten gör mycket!

KOM TILL UNDERSÖKNINGEN
Hej! I skolan håller vi på och skapar egna UF-företag och jag & mitt "företag" skulle bli jätteglada om du svarade på undersökningen! Klicka på länken för att komma dit!
Tack på förhand!
http://www.surveymonkey.com/s/MD762TJ

♥ You are my one and only!


Igår letade jag fram min handbok till min kamera för att försöka hitta slutartid till min kamera, då var klockan 20:30, sen kl. 21 åkte jag och älsklingen iväg på min moppe. Vi åkte i en timma för att komma till det stället på bilden som ligger i Bollebygd och det blev massvis med bra bilder, är supernöjd! Det är uppe på en bro som går över motorvägen, helt perfa! Det var stjärnklart hela kvällen & natten vilket gjorde det mycket mysigt! Kom hem runt 00:30 och vi var verkligen stelfrusna även om vi hade vinterkläder på oss! Hela denna helgen har varit underbar, tack min älskling! Du är mitt allt!

♥ So overwhelmed by the ocean's shapeless form

Sitter vid mitt skrivbord i mitt rum och dricker lite varm oboy & äter lite Riesen som jag hittade i skafferiet hihih! Busigt! Det är verkligen höst ute nu, löven är gula, det är grått ute och just nu är det även en massa dimma... hösten kan väl vara fin på sitt sätt med alla mysiga färger runt omkring i naturen och så, men måste det vara dimmigt och grått? Varför skiner inte solen? En höstpromenad med sol och praslande löv under skorna är det bästa som finns på hösten! Fick precis veta att min kille kommer hem till mig om en stund, vi kommer säkert ligga i sängen och kolla på någon bra och gosig film, det ska bli myys! ♥

Vad tycker ni? Är hösten bra eller dålig?

♥ Moa är grym!

Kolla vad en bloggare har gjort till mig! Hon heter Moa och är hur grym som helst (iaf enligt mig). Hon har målat av mig och min pojkvän och visst är den snygg?? Är supernöjd! Tack så jättemycket Moa! Gå gärna in på hennes blogg och kolla runt, den är lika grym som hon själv! Bloggen hitta ni om ni klickar på hennes namn eller om ni klickar på bilden nedanför som hon har målat!

Bilden Moa målat


Orginalbilden


Spice-Spice

Sitter på lektionen Expo och håller på med kryddetiketter, det funkar la, rätt soft och det gillas stort! Skutar om 25 minuter och då är det helg för mig, wihi! Dock måste jag vänta tills klockan blir 13:00 så att Lidbom slutar för vi ska dra till gymmet och gymma för första gången på hum... 5-6 månader... Illa illa! Kan skriva upp lite punkter på vad jag ska ha för mig ikväll, vet inte hur mycket uppdatering det blir, fruktar för att det blir ganska lite...
Skriver inte det med gymmet för det vet ni ju redan!

→ Ta en fika efter gymmet med Lidbom
→ Käka pizza med brorsan & pappa ikväll
→ Ska äntligen sova med min sötnöt! ♥

Ni får ha en kanondag! Vi hörs kanske senare ikväll eller imorgon, puss!

Steg för steg hur du gör svartvita bilder med lite färg i

Det är många som frågat om hur jag gjorde mina bilder i inlägget som heter

Fucking fireflies

Nu ska jag visa här steg för steg hur ni gör, kul va? :)
Jag gör det i photoshop!

Första steget är att lägga in bilden i Ps, (jag använder CS4) och sen går ni in på justeringar (på mig ligger den alltid framme) och trycker på svartvitt!

Andra steget är att trycka på den lilla pilen så att den vita (på mig den gråa) rutan ligger över den svarta.

Tredje steget är att välja penseln som ni ser att jag har ringat in. Om ni inte vill ha så skarpa kanter så kan ni välja den penselstorleken som ser ut att vara lite oskarp, ni kommer förstå vad jag menar när ni öppnar upp den!

Sista steget är att färglägga det parti som du vill ha i färg! Kan vara lite knepigt!

Slutresultat:
Blev lite grön mellan benen! ;)
Hoppas det hjälpte! Gjorde det riktigt snabbt, hade 10 minuter på mig tills min lektion börjar och nu är det bara 1 hahah! Puss♥

In school!

Nu har jag rast, fast börjar om 5 minuter så får bli ett kort inlägg! Innan idag på lektionen fick vi nya miniräknare, asballa! Man kan sitta och skriva bokstäverna a-z, hur grymt är inte det? Nu har jag något att göra på lektionen för orkar inte med massa genomgångar hela tiden...
Många har frågat mig hur jag gjorde bilderna i inlägget nedanför så tänkte att jag kan göra ett inlägg och visa hur jag gjorde när jag kommer hem! Allt för mina läsare ;)

Fucking fireflies

Har nyss lärt mig photoshop, så ni får ursäkta att bilderna är si sådär när jag färgar en sak i bilden! Har nyss duschat och blåst håret (som ni ser) och nu drack jag precis upp den sista klunken av proviva jordgubb, mums! Jag sa ju att jag skulle plugga efter skolan, det sket sig. När jag satte mig på bussen kom jag på att jag hade glömt dom i skåpet så får plugga imorgon istället. Somnade även påvägen hem men vaknade när det var 200 meter kvar till min busshållsplats, ibland har man ju tur! ;)
Låten nedanför är grym, lyssna!!!
---
---
---
Breaking Benjamin - Fireflies

Vi sätter oss ner, utan ett ord!

Just nu sitter jag i skolan och har projekt, dock vet jag inte riktigt vad vi ska göra så tänkte att jag slänger in ett inlägg undertiden jag försöka komma på vad vi ska göra. Filip sitter och letar kartonger till vårt UF-företag, har jag berättat att vi har bytt idé? Vi skulle ju från början sälja kylmuggar & USB-koppvärmare men sen fungerade det inte riktigt som vi ville med allting så vi bytte. Nu ska vi sälja tvättnötter istället, vilket känns som om det kommer bli en större succe!

Efter skolan tänkte jag bara sitta och mysa framför någon film & jag måste även plugga lite företagsekonomi men det ska jag nog klara av, även om det är det värsta jag vet hahah! Vi hörs senare folks, puss!

Shopping!



Svar på tal!

Jag får inte ofta UVI? Jag har haft det 2 ggr i hela mitt liv och förra gången var för ungefär ett år sen? Så antingen blandar du ihop mig med någon annan eller så vet du inte vad du snackar om ;)

Jag gillade en kille som heter Simon och yees, han visste om det.. Hurså?

V-logg & lite cambilder!

---
---

Svaren ifrån frågestunden, förlåt för att dom kommer upp så sent!

 

Vad anser du är otrohet? Har du nånsin varit otrogen? Om inte, skulle du kunna vara det?
Jag tycker att otrohet går när man pussar någon med känsla! Pussar man en kompis på fyllan och man bara är kompisar och ens kille/tjej vet om det så tycker jag inte att det är otrohet, men om man pussar någon man inte är kompis med så tycker jag att man är otrogen.
Jag har aldrig varit otrogen och kommer aldrig vara det! Det är bara fel och elakt!

Hur länge tkr du att man ska vänta med att ha sex med en kille man e tsm med?
Jag tycker att man ska vänta så länge tills man känner sig säker med sin partner och tills man själv vill. Man ska ta det i sin egen takt och inte låta någon annan bestämma över än!

Kan du inte berätta hur du och din kille träffades och så ? :)
Jo men visst! Det är en rätt kul historia! ;)Vi har bott grannar i 16 år och när vi var små så lekte vi massor! Sen när vi blev äldre så gled vi isär ifrån varandra utan att märka av det. Vi slutade prata med varandra och allting. Sen i hum.. mars detta året kanske? Så började vi prata på facebook, sen sms och sen började vi umgås igen. Vi gick promenader och sen under sommarlovet så hittade vi på massa skoj. Melven talade om hur han kände för mig men jag kände inte det samma för honom, tyckte om en annan kille under sommaren. Sen betedde sig den killen sig som ett svin och jag sket i honom. Jag märkte att jag började få känslor för Melven men vågade inte säga något för var inte säker på om mina känslor var sanna. Sen åkte jag iväg över en helg upp till min stuga och då insåg jag hur mycket jag tyckte om honom och jag längtade tills jag skulle komma hem och kunde tala om hur jag kände! Han hade inga pengar på mobilen så kunde inte smsa honom och fråga om vi skulle ta en promenad så loggade in på datorn för att se om han var inne där. Då såg jag att han hade blivit tillsammans med sitt ex. Blev helt förkrossad och lipade sönder. Hon var hemma hos honom i 2 veckor och det var hemskt! Sen när hon hade åkt hem tog vi en promenad för då hade han skaffat pengar på mobilen och under den promenaden förklarade jag hur jag kände och han förklarade att han var mer kär i mig och att det var ett missförstånd att bli ihop med hans ex så han gjorde slut ut mellan 23-00 blev vi ett par och vid 03 på natten pussade vi varandra för första gången! Blev en rätt lång berättelse! ;)

Har du starka känslor för Melven?
Ohja! Mina känslor blir bara starkare för varje dag!

Har du känslor för något av dina ex? isåfall vem? :)
Nope, har inte känslor för någon mer än Melven! :)

Om du har kontakt med några av dina ex, vem isf? Och varför?
Jag har kontakt med Richard & Mikael mest. Mathias och jag kan inte vara vänner, så är det bara! Gustav har jag svårt för att vara  vän med, så ja, ne vi är inte bra vänner! Men Mikael blev jag nyss vän med igen, och Richard har vart min vän väldigt länge! Richard är en bra person och vi passar bättre ihop som vänner än i ett förhållande.

Är inte du och Joakim vänner längre? Man hör inte mycket om honom i bloggen längre, eller rättare sagt, aldrig.
Jag och Joakim är inte lika bra vänner som innan! Vet inte vad det var som hände som gjorde det så men vi hittar aldrig på saker längre och vi pratar knappt med varandra!

Hur lång e Melven?
Han är 1,73 :) Perfekt!

Vad brukar ni göra, du och din kille?
Vi brukar gå på promenader, kolla film, spela the sims (vi är simsfreak båda två;)), busa, vara med hans kompisar, åka på äventyr, hitta på spontana saker, ligga bredvid varandra och prata om allt möjligt och massa massa mer. Vi två har aldrig tråkigt! Inte ens när vi sitter still i soffan och bara kolla på varandra utan att säga ett ord.

Vad hette din första kärlek?
Richard Johansson

Vem får veta dina hemligheter?
Mina närmaste, som jag litar mest på!

Vet någon om en hemlighet som ingen annan vet?
Yees, 2 st. Dom som jag kan lita på mest av alla!

Anser du att kärleken är blind? Eller går du efter utsèendet på killen?
Jag går på insida och utsida. Visst är kärleken blind, det kan jag hålla med om! Men även om den är det så finns det ändå någonting som gör att man faller för den personen på utsidan. Man lär ju inte vara tillsammans med någon som har en kanon-insida och ett monsterutseende. Som min kompis Maike en gång sa: Det är utsidan som får en att stanna upp, men det är insidan som får än att stanna kvar.

Hej, jag jobbar igenom min blogg med att få sålt sexleksaker. Och undrar om du vill bli min medarbetare? Gå in på min blogg och klicka på bannern och bli medlem där. Ju fler det bli ju mer pengar tjänar du :) Kraamar
Ska tänka på det! :)

Kille?
Yees, och jag är nöjd med honom! :)

Hur länge har du och din nuvarande kille varit tillsammans nu? Och har ni haft sex?
Idag (söndag) har vi varit ihop i exakt 2 månader! :) Vi blev ihop den 3/8-10 :)
Yees vi har haft sex!

 

 

Hej jag undrar vart du köpt halsduken den är så fin, gillar din blogg :D
Tack, kul att du gillar halsduken & bloggen! ;) Halsduken är köpt på Gina Tricot för 129:- har jag för mig! Dock vet jag inte om dom finns kvar nu :/
Vilken är din favorit klädaffär?:)
Jag gillar BikBok väldigt mycket och sen är det inget fel på Gina Tricot & HM :)

 

 

Hur sminkar du dig en vanlig dag?
En vanlig dag använder jag fondation, mascara och ibland eyeliner! :) Inget avancerat alls! :)

Vad har du för "skönhetsrutiner" eller vad man ska säga, alltså använder du några speciella produketer, osv?
Jag brukar inte använda mig av så mycket skönhetsprodukter. Jag brukar göra ansikstmasker ibland och jag brukar oftast använda mig av denna produkten:
Den är kanonbra!

 

 

Undrar vart du hämtar inspiration till dina klädes val?
Jag köper det jag tycker är snyggt och om jag hämtar inspiration ifrån någon så är det av folk man möter på när man är på stan.

Vad är ditt bästa sminktips? =)
Jadu… Ta färger som passar din stil och som du tycker passar dig!
Om du har någon finne eller är röd i hyn av finnar eller något (vilket jag ofta är) så är fondation alltid bra!
Sen tycker jag mascara är väldigt fint, alltid snyggt med långa, mörka fransar! :)
Vill man markera ögonen mer så är kajal eller eyeliner super!

Favoritklädsel?
Leggins, linne och en mysig tröja!


Favoritfrisyr?
Älskar att puffa upp det! :) Inte fjortis-style, utan bara lite sådär.. puff typ ;)

Vilket är ditt favorit plagg?
Leggins, helt klart!

Bästa höstkläderna enligt dig? :D
Leggins, en tjock lång tröja och en mysig halsduk! :) Hur mys låter inte det? :D

Vad är ditt/dina bästa skönhetstips? :)
Sov utan smink, även om det är jobbigt att tvätta bort vissa dagar så lönar det sig!
Ansiktsmasker är kanon att göra! :) Huden mår kanon av det!

 

Hur började du blogga? :)
Det började med att jag läste lite bloggar och tyckte att det såg kul ut och började direkt! ;) Min första blogg hette justanotherday har jag för mig, dock finns den inte kvar.. :/


Vilka bloggar läser du?
Kattis, Utankontroll, Kissie, Bunnys, Bexury, Zandra, Foki, Egoina & Emmys

Vad tycker du om dem olika storbloggarna??
Jag tycker att vissa av dom är rätt komiska, finns mycket humor i vissa och andra fattar jag inte hur dom kan tjäna pengar på att blogga? Men jag känner dom inte så man ska inte dra förhastade slutsatser! :)

Varför började du att blogga??
Jag tyckte det lät som en kul grej! :)

Vad är det som får dig att tycka det är kul och fortsätta blogga?
Kommentarerna man får, helt klart! Dom peppar ju än till att fortsätta blogga! Sen vissa dagar känner man för att blogga massor även om man inte får mycket kommentarer! ;)

Vad tycker du en blogg ska innehålla för att vara rolig/intressant att läsa?:)
Mycket färg och bilder! Sen skadar det ju inte om det finns lite humor i det hela! ;)


Är det något du skulle vilja se mer av i min blogg? / Avenynmamma
Jag tycker din blogg är bra som den är! :)


Om en storbloggare skulle länka dig, vem av dem skulle de vara och varför?
Oj.. Vilken fråga hahah! Jag har verkligen ingen aning. Jadu… Mycket svår fråga! Kissie kanske för att hon hittar något i min blogg som hon vill diskutera om :P

Vad vill du få ut av ditt bloggande?
Få många läsare och mycket kommentarer och att folk gillar min blogg :)

Hur ser statistiken ut? :)
Den går upp och ner, beroende på hur jag uppdaterar! :)

Vem gillar du mest av toppbloggarna?
Får nog säga Kissie :P


Hur länge har du bloggat och tycker du det ger något att blogga? :) t.ex. blir du glad av det?
Alltså vissa dagar tycker jag att det glädjer mig att blogga och jag känner att jag ger er läsare något att läsa om! :) Men vissa dagar förstår jag inte ens varför jag har en blogg… Lite knepigt att det går så upp och ner men det är väl så för alla kan jag tänka mig?

Jag har bloggat sen jag var 10 år, dock har jag nog haft 10 olika bloggar med hahah!


Hur hittade du min blogg är första frågan?
Jag hittade din blogg genom bloggtrafik.nu, en kanonsida för er som vill hitta nya bloggar och även få mer besökare! :) Här är hemsidan om någon utav er vill bli medlemmar! :)


Vad har du för målsättningen/syfte med din blogg. Har du någon aning om hur man kan ha en tävling på sin blogg?
Att jag ska ha någonting att blicka tillbaka på när jag blir äldre och att jag ger er läsare något kul att läsa i vardagen! Det där med tävlingar är jag inte superbra på men du kan ju alltid fråga företag om dom vill samarbeta med dig eller så hittade du på egna tävlingar, det funkar ju det med! :)

Tre saker du verkligen inte gillar med din kropp?
Alltså jag är nöjd med hur jag ser ut! Tycker att jag själv är perfekt, visst skulle jag vilja ha mindre överarmar men wtf? Finns andra som har stora och svåra problem med deras kroppar så varför gnälla på sin egen kropp om den är frisk?


Vad är du rädd för?
GRODOR & mörker! Sen är jag rädd för döden, vet inte varför men jag vill aldrig dö!

Vad gör dig glad?
När jag är med folk jag tycker om och när folk gör saker för än :)

Hur lång är du?
165,5 ;)

Hur långt är ditt hår?
Hum… Svår fråga.. Ni får avgöra själva på bilden! ;)
Bilden är la sådär men var den ändå som var tagen nyss när jag har utsläppt hår!


Har du mustasch?
Öh nej? Ser det ut som jag har det eller varför frågar du hahah? :P

Skostorlek?
37, ibland 38 :)

Hur full var du i lördags (på festen i borås den 11 september)? ;)
Ingenting typ hahha! Du var däremot rätt packad! ;)

Vad är det bästa du vet?
Att få vara med personer jag älskar!


Vilken är din högsta dröm?
Att få barn, jobb och en underbar framtid! :)

Hur gammal är du?
17

Vad gör dig arg?
Personer som är falska och som inte står för vad dem tycker!

Vad gör dig irriterad?
När folk går mig på nerverna

Vad är det töntigaste du vet?
Hum… Bra fråga hahah! Jag tycker inte att mycket är töntigt och kan inte komma på något bra svar… Sorry…


Var kommer du ifrån? :)
Sverige


Vart bor du?
I en by mellan Borås och Varberg, mer vill jag inte tala om!


Hur skulle du definiera dig själv med tre ord?
Sprallig, busig och går min egna väg

Vad brinner du för?
Tändaren ;) Ne, jag skojade! Dåligt skämt men ändå skrattar jag hahah! Jag brinner för mina vänner, min familj & min pojkvän! :)

Vem gör dig riktigt glad?
Min bästa vän och min pojkvän! :)

Favorit kändis?
Eva Longoria, snygg som faan är hon också och nej jag är varken lesbisk eller bi! Man kan tycka att tjejer är snygga ändå.


Favorit färg? :)
Hum.. Rosa ;)


Är du intresserad av politik?
Ne, inte så… Lite när det är väl men inte annars


Om du fick välja vart i världen du fick bo, vart skulle du då bo?
Grekland, helt klart! Det är det bästa landet enligt mig!


Vad gör du helst en ledig dag?
Tillbringar den med min älskling! Tar ett bad, en mysig promenad, fotar, busar och lever livet!


Framtidsplaner?
Efter studenten skaffa ett jobb och sedan flytta hemifrån och förhoppningsvis då flytta ihop med min kille. Sen efter ett par år vill jag ha barn, 2-3 :)

Min fråga är om du inte kan ställa upp i tävlingen på min blogg? :D
Självklart kan jag det! Säg bara till vart jag skriver upp mig ;)


Vad gör du om dagarna?
Går i skolan, pluggar, fotar, är med killen, är med kompisar, shoppar emellanåt & bara slappar!


Vem är din idol?
Jag har inte riktigt någon idol.. :/ Britney Spears kanske?

Intressen?
Shoppa, va med kompisar & killen!


Om du skulle få vara en kändis över en dag, vem skulle du vara då? ;)
Åh, hum.. Tror att jag skulle vilja vara Britney. Se hur en dag för henne ser ut!

Har du något husdjur?
Yees, en söt liten Rambo :)

Om du fick träffa en valfri person död eller levande, vem skulle det då bli?
Min farmor, helt klart! Saknar henna som tusan! Var 7, nästan 8 år när hon dog så ja, det är en dröm som aldrig kommer ske!

Om du fick byta kön för en dag, vad skulle du då göra?
Åh, den tanken har slått mig många gånger! Jag skulle göra alla saker som killarna säger är ”såååå coolt” och är ”såååå häftigt” att göra ;)


Glass eller godis?
Saft eller lemonad?
Natt (även om jag är mörkrädd så är natten mysig) eller dag?
Skola eller fritid;)?


Dina 5 mål i livet inom en snar framtid. typ 3 år framåt ???
* Är tillsammans med Melven fortfarande
* Håller på att flytta hemifrån eller har redan gjort det
* Har ett jobb med bra inkomst eller kommit in på högskolan
* Fortfarande håller kontakten med mina vänner även om vi inte går på gymnasiet längre
* Har ett bra förhållande med mina föräldrar

Vad lyssnar du på för slags musik?
Jag gillar all musik, så här har ni min spotify-lista! ;) Dock är mestadels av min musik på Starred men här får ni massa låtar att välja mellan iaf!


Vilken är din favoritlåt?
Perfect two - Auburn


Favoritband?
Har inget som är min favorit…


Någon låt som påminner dig om något speciellt?
Tonight I love you - The Latency
LOL smileface – Trey Songz


Favorit film?
The stoning och Soraya M, så sjukt bra och sorgsen film!

 

Vilket/vilka fotbollslag hålller du på?
Jag hejar på Elfsborg såklart! ;)

 


Svar på tal!

Jo, jag vet att det har tagit väääldigt lång tid och jag ber om ursäkt, tusen gånger om men har inte haft tid för bloggen nu i veckan men ska försöka svara klart på alla frågor idag så att jag bara kan slänga upp dom imorgon på morgonen eller på någon rast!

Urinvägsinfektion!

Märkte av den i fredags, då gjorde det sjukt ont och sen har det gått fram och tillbaka hela helgen, orkar inte med detta mer! Just nu gör det brutalt ont så vet inte vart jag ska ta vägen! Ringde och bokade tid innan idag så imorgon ska vårdcentralen ringa mig och så hoppas jag att jag får en tid snabbt!

Jag har inte uppdaterat med ett riktigt inlägg sen i hum... (ska kolla) måndags den 27, fy och skam på mig! Lovar att bli bättre men har haft fullt upp nu i veckan och har vart med min sötnöt och då blir det svårt att uppdatera men jag lovar att bli bättre! Svaren ifrån frågestunden ska jag försöka få upp imorgon! :) Ska göra mitt bästa! Ska även visa er vad jag köpte i lördags på Media Markt, dom har nyss öppnat inne i Borås! Kanonprylar för bra priser! Me like ♥ Nu blir det till att svara på kommentarer och sen fortsätta nörda facebookspel, här är dom jag spelar just nu!

Har fullt upp

men uppdaterar snart! Ska försöka få in massor med inlägg i veckan, tack för att ni håller ut!

RSS 2.0