♥ Bussen kommer om 14 min & 59 sek



Nu slutar jag för dagen, dock kommer inte min buss fören om en kvart.. Lite surt men men,jag överlever, är inte så lång tid. Ska hem till Melven och plugga lite och sen ska jag försöka se riktigt söt ut så jag får lite glass och chokladbollar för är så himla sugen på det! Chokladbollar i mitt! Sen ska jag mysa med honom och pussas och massvis för saknar honom! Han är så söt och kommer till bussen och möter mig, min söta underbaring! Älskar honom så sjukt mycket! ♥ Nu lägger jag ihop datorn och hämtar min jacka och shit och sen ska jag gå så saaaaaaaaaaaakta jag kan till bussen så jag slipper vänta ute i kylan, fruktar att gå hem sen i kylan.. brrr så kallt, ciao!

♥ Jag vann dagens blogg hos Robina!


Klicka här för att komma till hennes inlägg och blogg!


♥ Sjukt kallt ute!


Fick en chock när mamma väckte mig imorses och sa att jag skulle klä mig varmt för att det va -13 grader ute. Trodde inte hon var seriös men som ni ser så hade hon rätt (som alltid). Det var svinkallt och igår när jag gick hem från Melven var det bara -3 grader, med andra ord har det ökat med 10 grader inatt, fyfan... Men men, man ska väl inte klaga, älskar ju snön så!

♥ Prison Break & Wentworth Miller







Nu ska jag lägga mig i sängen och kolla på ett avsnitt av Prison Break, säsong 2, det är så sjukt bra och sen är ju Wentworth Miller så grymt jävla snygg med! ♥ Ni får sova så gott och så hörs vi imorgon, då ska jag svara på kommentarerna från idag och även visa lite bilder från när Melven klipper sig! ;)


♥ Hade en bra morgon (bilden är tagen med min mob)!



Jag vaknade upp vid 9 men gick inte upp förens 9:30. Svarade på lite kommentarer, kollade facebook och sen fixade jag mig i ordning. Pappa erbjöd sig att köra mig så jag fick mycket mer tid på morgonen än vad det var beräknat, helt awesome!
Det var svinkallt på nedervåningen så jag tog på mig halsduken (har fortfarande på mig den nu i skolan) och gjorde varm choklad och 2 salami-mackor, hur gott som helst!

Nu sitter jag i skolan och har nyss haft UF men nu är det rast och sen har jag webbdesign (blööö) och efter det slutar jag! Känns gött att bara gå 3 timmar i skolan idag. Sen ska jag hem till Melven och sy lite och han ska klippa sig, han snacka om att raka av sig håret, är lite skeptisk till detta... Han säger att det kommer bli bra så jag får lita på honom ;) Ska ta före och efter bilder så ni får se, just nu är hans hår aaaaalldels för långt!


♥ God morgon sunshines!


      
      
Hahah kan inte sluta skratta åt oss! Vi tog bilderna i går genom ett fönster som sitter i min vägg bredvid min dörr, det är gjort så man inte ska kunna se in så bra med man ska kunna få in lite ljus i rummet! Dock blir man vääääldigt rolig när man kikar in, vilket vi kom på att man kunde ta kort på, hahaha!Jag bara älskar bilderna, kan inte hjälpa det men tycker att Melven är supersöt på den sista bilden! :) Dock ser jag ut som en fetto-hamster på båda bilderna hahah!

♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥

Igår innan jag gick och la mig smsade jag med min älskling och bestämde vad vi ska ha för temahelg nästa helg, det är skitkul, denna helgen hade vi godis och TV-spelshelg! Sen skrev jag lite med Joakim på msn, svarade på alla kommentarer, kollade på ett avsnitt av Prison Break och skrev detta inlägget för just nu ligger jag i min varma och underbara (dock ensamma) säng och sover. Har sovmorgon tills 11:55, dock måste jag gå upp 9 för att hinna med 10:47 bussen, så jag vaknar väl snart kan jag tänka mig. Då ska jag äta frukost (som jag är sämst på, tar hellre en längre sovmorgon), platta håret, komma på vad jag ska ha på mig och sen fixa mig lite och sen är det nog dags att dra! Puss och ha en kanondag! ♥

♥ Nu är jag här för att stanna!


Denna designen är här för att stanna! Blev nöjd och tycker den känns perfekt för stunden! Älskar bilden och bakgrunden passar in perfekt! Kan inte bli bättre! ♥

Jag och älsklingen var ute och tog kort innan och busa en massa, hur kul som helst (vi har alltid roligt tillsammans!). Sen när jag laddade in alla bilder på datorn kände jag att jag ville göra en design med någon av bilderna så det fick bli den bilden! ♥ 

♥ Deisgnen måste sitta!


Har inte uppdaterat på evigheter, förlåt! ♥ Min bloggtorka beror på min design.. Vill verkligen få till en ny design som jag verkligen älskar och gillar men jag vet inte hur jag vill ha den... Sen vet jag inte om jag ska låta någon annan göra designen åt mig eller om jag ska fixa den själv...

Får sitta och klura ut det, men under tiden så kan ni komma på lite design-tips på hur ni vill att min blogg ska se ut, vore supergulligt! ♥

♥ Lägga ner bloggen?

Jag tror jag ska lägga ner min blogg.. Får ta några dagar att tänka igenom allting...

Uppdatering

Jag ska inte lägga ner bloggen, var trött på min design så har bara gjort en tillfällig som jag står ut med tills jag kommer på vad jag vill ha!

♥ Tack för alla krya på dig-kommentarer!



Äntligen har jag blivit frisk, känns hur grymt som heeeelst! Helt awesome faktiskt! Lika awesome som mina pyjamasbyxor är och min uuuuuuuuuuurgamla FIX family-tröja! Blev febrig i söndags kväll och har haft feber tills igår och gick inte till skolan idag för att det var en onödig dag för mig eftersom jag missat det som alla skulle göra idag så stannade hemma hihih, busigt! och vet ni? Imorgon är det STUDIEDAG för mig, tjoho! Med andra ord så kommer min skolvecka bestå av en skoldag, hur aaaawesom ä inte de lixsom?

Nu är klockan 00:30, jag är inte trött men måste lägga mig i sängen och FÖRSÖÖÖÖKA iaf annars kommer det sluta med att jag sitter här för länge! Imorgon ska jag svara på era kommentarer men först tänkte jag skriva ner lite tankar jag har...

♥ - Varför känns det som att det är helg och att alla är lediga när det bara är jag som är det?
♥ - Varför ska det vara så jobbigt och vänta på att alla ska komma hem från jobb & skola?
♥ - Varför är jag så brutalt-jävla-sjukt-ank-pank (
grymt namn) på pengar i slutet av månaden? Eller mitten?
♥ - Varför orkar man inte blogga när man ligger hemma och nästan döööör av feber (38-39 grader, jag dog.. Typ) men verkligen vill blogga?
♥ - Hur kommer det sig att mitt hår inte är det minsta flötigt efter 4 dagar i sängen? Duschade för 5 dar sen..
♥ - Varför är jag trött när jag är sjuk och är hyper-mega-awesome pigg när jag måste sova och behöver va trött?

♥ God morgon *host host*


Hostar, har ont i halsen så att jag knappt kan svälja och sen har jag ont i mina öron/bihålorna och som grädden på moset så har jag fått *wait for it..* FEBER... Fyfan vad jobbigt det är! Orkar inte vara sjuk, hinner inte vara sjuk... Är massvis i skolan som ska bli klart som jag inte kan göra idag.. Håller tummarna för att jag är frisk imorgon.

Senare idag ska jag svara på kommentarer och lägga upp lite bilder och sånt om jag orkar, puss! ♥


♥ Min nya design



Jag är supernöjd! Funderar på om jag ska ha den bakgrunden jag har eller om jag ska byta eftersom headern blev full av färg av ballongerna... Vad tycker ni läsare? Ska jag ha kvar denna bakgrunden eller en annan med mer färg? Ska även se till att fixa min personlighetsruta, den där det står saker om mig i. Sen är jag nog färdig för denna gången!

Har firat pappa på farsdag, han fick en skjorta, en trisslott & en chokladkartong, tror att han blev nöjd iaf! Dock tog jag inga kort på de... Men var på kalas igår hos morfar så ni får se lite kort ikväll ifrån de kalaset, kul va? Nu ska jag kolla efter TV & datorskärmar, ska köpa en till mitt rum, funderar på att göra om i mitt rum men vet inte riktigt hur än.. Det väntas att se!


♥ Min återkommande dröm...

(Har större mage i drömmen)

Fyfan vilken hemskt dröm jag hade i natt! Den började underbart och slutade i katastrof... Har drömt denna drömmen om och om igen.. Har nog drömt den i 3 år, inte varje natt utan någon gång ibland med tillräckligt långt mellanrum att man slutar tänka på den

Jag drömde att jag var gravid, typ i v.38-39 och var superlycklig. Allt var underbart och både jag och Melven var lyckliga eftersom vi skulle bli en familj, en perfekt sådan (första gången jag har sett vem pappan är i drömmen). Allt var underbart och efter några dagar fick jag ont i hela magen och insåg att jag skulle iväg och föda. Jag trodde det skulle göra ondare för detta kändes bara konstigt i magen, lite ont.. Typ som när man är hungrig? När vi går mot bilen lägger jag mig ner på gräsmattan och börjar gråta för att någonting är helt fel. Det börjar blöda lite där nere och jag får panik, ställer mig upp och då kommer det typ som en flod med blod... Sen vaknar jag så jag vet aldrig vad som händer men det känns så sjukt värkligt varje gång att när jag vaknar upp så är det första jag gör är att kolla om jag är gravid genom att ta på magen eller kolla. Sjukt läskigt och varför ska jag drömma samma dröm om och om igen..? Är det något tecken på något?

♥ Udda är bra!


Nu ska jag kolla på kungarna av tylösand, jag är lite udda.. När säsongen är slut, då börjar jag kolla hahah!
Fick 3 piercingar av en som heter Jimmy idag, är skitnöjd!Visar er dem imorgon, puss och sov så gott! ♥


♥ For the first time - The script



Nu ska jag äta upp min tallrik med flingor, torkade bär (hallon, jordgubbar och körsbär) och fil! Muuums! ♥ Lyssnar även på världens skönaste låt, For the first time - The script, helt underbar! ♥

Ska börja mixtra lite mer med min design nu, ni ser att jag satt dit en bakgrund och för er som hängt med ett längre tag vet att jag haft den bakgrunden förut, älskar den av någon konstig anledning! Nu ska jag börja på headern och min personlighetsruta. 


♥ Åh vad snö kan vara roligt ibland!

       
Visst är min snögubbe söt? :D Tänkte att jag kunde visa er hur jag fick fast den "snygga" hatten han fick. Hittade en kapsyl och en skruv och fiffig som jag är så skruva jag ner skruven och satte på hatten, erkänn ballt? ;) Jag verkligen ÄLSKAR snön!

Satt nämligen och väntade i busskuren på min älskling, han hade lunch så han skulle komma och möta och sen gick vi hem till honom och åt lite så i väntan skrev jag lite i snön och gjorde min söta lilla gubbe! Slutade kl. 11 idag, var hur gött som helst. Hade bara en Ekonomi/UF lektion och sen var det bye bye EP2 ;)
Just nu laddar jag upp en video som jag filmade på min katt igår, ska se om den blir klar snart så laddar jag upp den här på bloggen, han är lika galen i snön som jag! Nu ska jag svara på lite kommentarer och sen tänkte jag göra om här på bloggen, ny design är alltid trevligt!

 Här är videon jag pratade om:

Rambo leker med ett löv så det är inte en mus han springer efter.


Min älskling är ju för underbar! Vi satt och kollade på Desperate Housewives på TV och Toms mamma har blivit senil och då sa jag:

Jag - Fy vad hemskt att bli senil

Melven
- Jaa verkligen!

Jag
- Jag ska inte bli de när jag bli gammal, jag vägrar.

Melven
- Om jag blir senil så ska jag skjuta mig själv! Om jag kommer ihåg de..




HAHHAHAHA xD
Fattar ni? Om han kommer ihåg de, han kommer ju va senil, åh guh så kul de va! :P




Har just nu UF lektion och det är helt okej. Sandra sitter och fixar med affärsplanen (tror jag?), Filip letar stämplar och jag har precis gett upp mitt letande efter stämplar. Vi sitter även och bestämmer hur vi ska boka marknader och när vi ska vara klara med vår produkt.

Slutar 16:15 så det är lite mer än en timma kvar, och jag vet inte riktigt vad jag ska göra... Kommer väl på någonting. Efter skolan ska jag åka hem till min kille, måste verkligen prata med honom och krama om honom massvis! Han kommer och möter mig vid bussen sen när jag kommer! ♥ Ikväll blir det även Desperate Housewives och Cougar Town. 

♥ Första riktiga snödagen!



Kolla vad jag vaknade upp till?! Blev superglad för snö är underbart så länge det inte är i en snöstorm eller blir till slask.Min kille är inte på humör idag, han hatar snö och kyla medans min kompis Filip är lika glad som jag. Vad säger ni läsare om snön?

Nu ska jag ner och äta och fixa i ordning mig och senare så kör pappa mig, how wonderful is that? ;)


♥ Jag lyssnar på varje ord du säger



Tjingeling!
Har haft fullt upp hela dagen. I skolan var det fullt upp och sen när jag kom hem så fixade jag lite bara och sen cyklade jag ner till älsklingens jobb och mötte upp honom och cyklade med honom hem, myys! ♥ Sen har jag spenderat kvällen där. Nu blir det plugg plugg plugg, måste bli klar med min "rapport" tills imorgon, handlar om ett matföretag jag har, Mat i Mark heter det.

Juste ja! Idag på idrotten så hade vi teori och i slutet säger vår lärare "Ni är inte rädda för möss va?" när hon står och berättar om en VG-uppgift och då trodde jag vi skulle göra något med möss i uppgiften, men det visade sig att det var en mus där inne och den hade krupit ner i Davids idrottsväska, hahah så himla kul när nästan alla tjejer hoppade upp på stolarna och borden hahah!

Nu ska jag plugga, skriver senare kanske om jag inte blir klar försent.., puss!


♥ Planering för veckan än så länge


♥ Några av namnförslagen som var med i tävlingen




Gick precis igenom alla bloggnamnsförslag jag fick in och det var 85 st, helt sjukt! Ni är bra på att komma på namn, dock är jag kräsen eftersom jag inte valde någon av dem... Jag var inne på att välja ett av namnen som kom upp och det var Ferret och visst de låter inte kul för vissa medans för andra kanske de är skitkul, men jag tyckte det var skitkul när hon beskrev varför hon hade valt de namnen. Tänkte att jag kunde visa de med, schysst va? :o Klickar ni på meningen så kommer ni till hennes blogg! Läs, den är bra!♥

"Jag tycker du ska heta Ferret! För du ser smal och smidig ut, likt en iller ^^"


♥ Börja med den nya designen



♥ I can never find the right word....


      
      

Sitter just nu i sängen och försöker plugga, går väl sådär men ändå framåt, alltid ett right? Fick lite choklad av mamma så det piggar ju upp allt lite extra.

Mitt lov har varit kanon! Helt perfekt! Kan ladda upp lite bilder från lovet imorgon, har inte blivit så många eftersom min kamera var knäpp i början men sen fixade den till sig så nu fungerar den galant igen!
Kan även berätta att min dåliga uppdatering berodde på att jag inte har haft något internet på nästan hela lovet, det sööög!

Jag har även bytt namn på bloggen till Vad tycks? Jag stortrivs med det! Dóck var det ingen av mina läsare som hade kommit på det men jag fick in flera förslag som jag tyckte var lite kul, dock tyckte jag inte riktigt att det passade mig.. Men men, kanske byter senare om det blir så. Mitt nuvarande bloggnamn (alexaandrabrunander.blogg.se) fungerar också, båda "namnnen" leder till den här bloggen, bra va? Jag ska göra om min design i veckan som kommer men dock vet jag inte riktigt hur.. Ska inte bli så stor skillnad hade jag tänkt mig men ändå så det syns.. Som när man klipper sig men inte vill klippa mycket? Tjejer, ni fattar iaf! ;)


♥ Dålig uppdatering, fortsatt dålig uppdatering...

Har ingen tid just nu och humöret är inte så mycket på topp, skriver mer när jag får tid till det.. Förhoppningsvis kommer mitt glada jag tillbaka snart! Tills dess, ciao! ♥

♥ Just the way you are!



Sitter hemma hos min älskling och lyssnar på denna underbara låt! ♥ Melven är ute oh fixar ihop en bil och jag ska strax dra hem och byta kläder och fixa mig eftersom idag fyller Olviia år, GRATTIS VÄNNEN! ♥ Och vi ska fira henne lite senare idag, ska bli super! Tar med kameran så får ni se lite bilder senare! :) Imorgon eller så..

Visst är det skönt med lov? Jag och älsklingen sov till 14 idag hihih! Dock somnade vi la runt.. 3-4, men men, så är det ibland! Ne nu ska jag ut och pussa på honom och sen hem en stund! Ha en grym måndag!

♥ Never give up!



Sitter hemma hos älsklingen, har varit på filmkväll med tjejerna tidigare idag, lika kul som vanligt! ♥ Kom hem till honom runt 23 och sen dess har de spelat spel på datorn, ska se vad det heter... G-mod, är helt sjukt..! Men de vill att jag ska spela också så håller på och installerar de på min hårddisk också så vi får väl se hur det går. Kommer loooosa så grymt mycket, eller vad säger ni? ;)

Imorgon är första höstlovs-dagen, hur awesome är inte de? Sova till kl 14 om man skulle vilja, vara uppe sent på kvällarna, göra vad f**n man vill på dagarna! Livet är allt soft ibland!

RSS 2.0