Videoblogg!


Yummie!


Innan jag och Melven gick hem till honom så "snodde" vi varsin bit med kladdkaka ifrån min bror (vi fick ta men låter busigare att vi snodde tihihih), supergod! Var verkligen så som en kladdkaka ska vara, muums! Han är grymmast på att göra en lyckad kladdkaka! ♥ Sen la jag dit en jordgubbe för då ser allt mycket bättre och snyggare och godare ut, right?

Jag känner att denna veckan har handlar om vad jag äter... Ska man konvertera bloggen till mat? Hum... NÄÄÄÄÄÄ!  Nu ska jag skriva mer på min UF-grejsimojs och sen ska jag kolla på antingen Prison Break eller första säsongen av Sex and the City.. Hum... Det blir PRISON BREAK! ♥

Only in this moment!


Sitter just nu hemma hos Melven och är lite uttråkad, kollar på 2 ½ men, svarar på kommentarer och tar cambilder, jag kan göra mycket på samma gång vet ni ;) Idag har jag även vart och shoppat med Melven, hittade massa snyggt, visar er imorgon! Nu ska jag sitta och kolla på TV & på när Melven mixtrar med sin dator.. Han sätter in neon eller vad han pratade om, och förresten, min dator är back in town you know! ;) Sitter 'även och laddar ner Magnus Betnér filmer, The Social Network och Sex and the City serien!


Puss

Videoblogg!

Ljudet är sådär...


Grymt sexig startbild! ;)


Glömde säga en sak!
Dock får jag en hjärtattack i slutet eftersom jag kommer åt någon knapp
så musiken börjar spela på högsta volym!

Det kom nyss en kille och ville sälja fisk till mig.. Snacka om wierd :S
Han har gått heem till mig, GÅTT! Går man hem till mig för att sälja fisk är man otrolig!

Just nu är jag påväg till bussen som går o...

Just nu är jag påväg till bussen som går om ca 8 min! Jag var tvungen att lämna in min dator till teknikerna (igen) för att den försatte sig i viloläge när nån höll på med något. Skitjobbigt.! Så förhoppningsvis får jag min dator imorgon men ska se om jag inte kan blogga ifrån min brors dator senare :) Nu ska jag till körskolan på teorilektion (16.30 - 18.00) sen ska jag hem och skriva cv, personligtbrev och plugga.. Hörs förhoppningsvis ikväll! Puss!


Just nu är jag påväg till bussen som går o...

Just nu är jag påväg till bussen som går om ca 8 min! Jag var tvungen att lämna in min dator till teknikerna (igen) för att den försatte sig i viloläge när nån höll på med något. Skitjobbigt.! Så förhoppningsvis får jag min dator imorgon men ska se om jag inte kan blogga ifrån min brors dator senare :) Nu ska jag till körskolan på teorilektion (16.30 - 18.00) sen ska jag hem och skriva cv, personligtbrev och plugga.. Hörs förhoppningsvis ikväll! Puss!


Min frukost just nu!



Just nu sitter jag i köket och äter fil, flingor & jordgubbar, så himla gott!

Mamma köpte jordgubbarna till en tårta vi hade i söndags på kalaset (jag och mamma fyllde ju år i helgen), så det var några kvar så jag snodde två hihih, busigt! Om en kvart ska  jag åka till skolan, pappa är snäll och kör mig så jag har fått en bra start på dagen. Fick sova ut, får i mig en bra frukost och behöver inte skynda till någon buss, helt perfekt!

Angående min blogg

Det är flera av er som har skrivit till mig att erat virusprogram reagerar och säger till er att det inte är säkert att gå in på min blogg och jag kan lova er att det inte är något virus på min blogg så där kan ni vara lugna!
Men jag skickade iaf ett mejl till blogg.se där jag skrev och frågade vad det kunde bero på och nedanför kan ni se vad dem svarade!
Detta skrev jag:
On 2011-02-21 14:43, Alexandra Brunander wrote:
Hej blogg.se!

Just nu är det några tjejer som säger att deras virusprogram varnar när de ska gå in på min blogg och jag undrar varför?
Jag har gått in på min blogg på flera olika datorer men blir inte varnad..

Vad kan det bero på och kan ni fixa det?

Med vänliga hälsningar
Alexandra
alexaandrabrunander.blogg.se


Detta var deras svar tillbaka:
Date: Mon, 21 Feb 2011 14:44:24 +0100
From: [email protected]
To: [email protected]
Subject: Re: Angående min blogg

Hej,

Du behöver återställa dina kodmallar.

Du kan göra det genom bloggens Översikt --> Design --> Kodmallar --> om du klickar på Framsida kan du välja alla andra kodmallar: Inläggssida, Arkivsida och Kategorisida --> Återställ kodmall --> Spara kodmall.

Ha en bra dag,
Mvh Nina, blogg.se

------------------------------------------------------------------ ♥ -------------------------------------------------------------------
När jag läste så tänkte jag bara.. Nej, det kommer jag ALDRIG göra, seriöst... Varför ska jag behöva radera mina kodmallar och sen behöva bygga upp bloggen igen från grunden.. Så jag har mejlat dem och frågat om allt kommer försvinna om jag gör det och om jag får ett ja så kommer jag skriva att det är ju idiotiskt att man ska behöva återställa sina kodmallar, då är det ju ingen idé att bygga upp en egen design om man ska radera den efter ett tag... Lite skumt...

Just nu sitter jag i bilen påväg till Leif...

Just nu sitter jag i bilen påväg till Leif Ingelstrand. Han ska fixa Melven och hans pappas datorer. Han är jättebra på det! Sen när jag kommer hem ska jag plugga matte. Ska jag försöka slänga in lite bloggning också! Puss så länge<3


Dagens outfit!

Kofta - JC    T-shirt/Tunika - HM     Tights - Gina Tricot     Strumpor - New Body



Örhänget -
Glitter

De två ringarna första - Ur & Penn                             Den andra ringen - Ur & Penn


Vill ni att jag ska fortsätta med sånna här outfitbilder i bloggen?

Sena vinnare av veckansblogg!

Amanda
Veronica

I'm a big girl now!




Idag blir jag 18 år! :D

GRATTIS TILL MIG!





I födelsedagspresent fick jag en shoppingdag så just nu i denna stund flyger jag runt i butiker och SHOPPAR ♥

Del 1 - True love!

När jag hade fört in (hahahha! Bara jag som misstolka?) alla bilderna i datorn och såg att det var 331 bilder så insåg jag att jag VERKLIGEN INTE kommer ladda upp ALLA dom bilderna i ett inlägg så därför kommer jag dela upp dem i olika kategorier. Så nu tar jag den kategorin som jag tror är störst, nämligen alla bilder som har kärlek "i" sig! ♥


Just ni är jag sjukttrött, ska ner och duscha snabbt för orkar inte göra det imorgon och sen ska jag lägga mig i sängen och SOOOVA! ♥ Vi hörs imorgon på kvällen för hinner inte blogga på morgonen och jag hinner inte blogga under dagen, ni kommer förstå varför sen, men jag slänger in ett tidsinställt inlägg där ni förstår vad jag menar! ;)
Puss och sov så gott alla läsare!
Mer bilder kommer imorgon i DETTA inlägget

Gott-i-gott-gott!



Hej och hå på stugans tå!

Just nu sitter jag och redigerar lite bilder, jag och Melven (min kille) var ute innan och fotade! Var ju sånt fint väder så vi var ute i någon timma, när vi kom tillbaka så var våra händer som isbitar för smarta som vi är lämnade vi våra vantar hemma (vem faan gör det när det 'är -5 grader ute?) så vi fick skylla oss själva! Sen var jag klumbig som faan för när jag skulle hänga kameran runt min hals så slog jag till mig själv MED kameran STENhårt på min NÄSA, inge kul alls faktiskt! KAN NI FÖRSTÅ DET????

Sen kan man ju inte sitta och redigera utan något gott att äta, right? Så snodde godis, hips och cola som fanns nere, MUUUUUMS! Nu ska jag fortsätta redigera, BYE! Ni får se lite bilder senare ikväll! :)

Drive faster!

Tjingeling dudes!
Var i Göteborg igår och shoppade med Ellen, hennes blogg hittar ni HÄR eller i menyn för veckansblogg (högst upp).
Vi hade superkul och jag hittade massa fint! Köpte upp nästan 900 kr, kände hela tiden att jag var tvungen att sluta shoppa men hittade massa bra och fina saker HELA tiden, kunde ju inte sluta då för då skulle jag ju gå miste om allt! :o   Hade iaf en supergrym dag! Tack Ellen! :)♥

Senare på kvällen drog jag hem till en gammal kompis (Robin Sköld) och var där en stund, han hade en liten hemmafest så jag drog dit med Olivia, Josefin och några andra! Det var kanon, fast han släpte ut sin ödla och jag trodde jag skulle dö. På riktigt!

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Nu har jag precis kommit hem, har varit på körskolan och det gick kanon! Fick öva på att backa runt hörn och lite sånt, jag är proffs på att köra bil ska jag tala om för er! ;) Nu äter jag choklad, läskande va? ;) Ska även svara på alla kommentarer jag fått, sen vänta på att Melven kommer hem så jag kan gå dit och sno MIN kamera så jag kan fota allt jag köpte igår + andra saker, har fotoabstinens (kan man säga så?) MÅSTE FOTA NU NU NUUUUU!!!!

Slänger in en sommarbild på köpet för vill ha sommar lika mycket som jag vill fota, och det är mycket!



Vad tycker ni?

 

Bilden är photoshopad.

Jag skulle bara testa och se hur jag skulle se ut i den färgen och sen ville jag se vad andra tyckte om den och jag har fått många snälla och fina kommentarer ifrån er och mina kompisar så jag har big plans på att färga det. Dock vill inte min kille och min mamma att jag ska färga håret för dom vill inte att jag ska förstöra min nuvarande hårfärg... Vi får se...

 

Tycker ni läsare, ska jag färga eller behålla?


Vad tycker ni om min nya hårfärg? :)

Före:


Efter:

Me and my 3 lollipops


När jag plockade ur min dator & mina böker ur min väska och kollade om det fanns något mer kvar i den, gissa vad jag hitta, jo 3 klubbor i OLIKA färger, unbelievable! Jag hittar sällan något roligt i min väska, så detta var lite spännande! Kolla lite extra i väskan men hittade tyvärr inget mer som var kul, enbart tampisar, hårnålar och lite grus (hur kom det dit förresten?) Så inga roliga surprises :(

Nu ska jag göra en hemlis som ni får se senare, plugga på min rapport & matte, städa upp lite på mitt rum, äta något, fotografera lite och hum.. Sen antar jag att mitt hjärta kommer hit! See you later guys!







Ny header



Den nya



Den förra


Lavados tvättnötter, kom och köp!

Först vill jag börja med att säga att vår UF-presentation gick kanon idag, var bara jag som sa fel 2 ggr, annars så var det super så nu är det inte mycket kvar. Jag ska skriva klart min rapport, räkna matte, göra klart webbdesignläxan och plugga i körskoleboken, sen så! Nästa vecka är det lov, gööött!!

Här är en bild jag slängde ihop snabbt som vi hade på vår presentation, erkänn söt! ;)

Gå gärna in på vår hemsida!
www.lavado.n.nu



Det andra jag vill tala om är att jag uppdaterar dåligt för att jag håller på med massa skolarbeten och sen funderar jag även ut min nya design, visst är det kul med ny design? Har lite idéer i huvudet, men vi får se hur det slutar, är trött på hur den ser ut nu, visst den är fin och så meeeeeeen, jag vill ha förnyelse i bloggen!


Nu ska jag lägga mig i sängen, kanske ringa mitt hjärta eller bara smsa med honom för har sån sjuk huvudvärk och svettningar och bla bla bla, tror jag håller på att bli sjuk. Förra gången jag hade sånhär huvudvärk slutade det med hög feber i 4 dagar... Not funny dudes!

Svar på kommentar!



Svar: Jaa, jag ska försöka göra mitt bästa inom Företagsekonomi. A-kursen gick helt okej, B-kursen är svårare men jag hoppas att iaf gå ur den med G i betyg. Har så svårt för den kursen så kommer inte få högre, men man kan ju alltid hålla tummarna! ;)









En gammal header!


Tjingeling!

Nu har min älskling åkt hem och fyfan vilket väder det är utanför! Är glad att jag slipper vara ute iaf, regnar och blåser något fruktansvärt. Helt knäppt.. Innan när solen eller ja, när det var ljust ute så snöade det hur mycket som helst, har bild så kan visa er imorgon för måste ladda kameran för att kunna ladda in bilderna på datorn. Sen när det blev mörkt ute började det regna istället.. Jaja, nu försvinner ju snön iaf, vilket är underbart! Dock blir det inte så jättekul med allt vatten på vägarna istället, blir ju pissevåt bara genom att ta ett steg utanför dörren :/

Nu ska jag läsa lite bloggar, kolla facebook, äta godis och fortsätta mixtra med vår UF-presentation tills imorgon eller nej, tills på onsdag, ska ha genrep imorgon, så var det! Puss




PS.
"Bilden" i detta inlägget är min första header jag hade på denna bloggen, någon som känner igen den? Dock är den lite förstor för detta inlägget men jag orkar inte leta upp den och förminska den, ja jag är lat just nu ;)

Vad fanns i min stora godispåse?

Jo!



Sorterna på bilden är: Ahlgrens bilar (big sice), bubblizz, Werthers Orginal, cola flaskor, cola nappar, cola bubblizz, fox, gele hallon, kokosprickar, salta lakritsdöskallar, lysmelk, polkagrisar, punchpraliner, pussmunnar (hittade ingen bild så dem), rollo, zoo apor, sura flaskor, sura "pinnar" och tillsist sånna jag inte vet vad dom heter så jag målade den godissorten hahah!


Nu till vem som vann!
Det blev faktiskt 3 vinnare!

Så grattis till


Ebba

Rebecka

Melina








Eac Design



Vet ni vad?

Nu får alla mina läsare hela
på hela hennes sortiment!
Så passa på att shoppa snygga smycken!

Uppge bara AlexaandraBrunander som rabbatkod!

Vinnarna av veckans blogg blev:

Ellen

Joel

Klicka på bilden så kommer ni till deras blogg!
Vinnarna komma ligga i min meny tills nästa vinnaren är utsedd!


Flest rätta svar ger länkning!





Som det står i rubriken, flest rätta svar ger en länkning!

???




Rätt svar är:

Jag
(bild på mig)
Ska övningsköra (bild på vår bil)
till affären och köpa massa godis (bil på godi)

En saknad som aldrig släpper...

 


Every memory remains
as the days pass quickly by
as i look upon the past
my heart just wants to cry

We were always together
through the good times and the bad
I try to keep a smile
but i cant fight the feeling sad




...memories...



Sitter och kollar igenom bilder på min hårddisk ifrån 2010 och seriöst. Det året var veeeerkligen ett speciellt år. Det hände så sjukt mycket det året och jag ångrar nästan ingenting av det som hände! Jag lärde mig något utav allting. Hittade så många bilder jag glömt av, hittade dagar jag glömt och hittade minnen jag glömt. Sitter just nu med tårar i ögonen och gråten i halsen och förstår inte vad som hände?

Filt, varm oboy och fucking perfect


Animation


Är hemkommen ifrån skolan, slutade vid 12 och sen åkte jag, Melven,Kalle och Olvier (min kusin) till skroten och skulle kolla om Kalle kunde fixa något men dom hade lunchstängt så vi drog hem och nu sitter jag här hemma, ska städa mitt rum och lite annat och senare drar jag ner till Melven och spenderar min natt där! ♥ Ska svara på kommentarer nu med, måste även plugga lite..!

3 feb = 6 månader

Idag har jag och min knäppis hållt ihop i
ett halv år, 6 månader,
184 dagar, ca 4416 timmar, ca 264960 sekunder.

Jag älskar dig av hela mitt hjärta och jag är glad att jag har spenderat denna tiden med dig!
Jag hoppas på många fler månader och även år med dig! ♥

Don't know what to do...



Så, ser ni?
Det som jag har gjort det är att jag har bytt plats på mina borstar, plattången mm
och smink, parfym, hudvårdsproduker mm.



Vad tycker ni är bäst?
Ska sminket och det vara i den stora eller lilla korgen?
Själv tycker jag den stora, men ändå inte...
Därför får ni hjälpa mig och säga vad ni tycker är snyggast!

Svar på kommentar!



-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

SVAR: Hahah jaa, jag kände att uppdateringen låg lite på is ett tag ;)
Jaa, eller jag själv tycker att företagsekonomin är den svåraste kursen i min linje. Jag förstår inte alls hur man ska göra men jag försöker och får mycket hjälp av min kompis Filip, vilket gör mig väldigt glad för behöver verkligen hans hjälp! Han är en grym vän med en smart hjärna!

Jag hoppas det gick bra på provet för mig med, men vi får väl se. Det var vissa saker jag var osäker på men jag hoppas på det bästa och jag hoppas att jag hade turen med mig! :)

Detta är boken vi använder oss av + en övningsbok



Jag försöker satsa på att ha körkortet klart till påsklovet, men vet inte om jag hinner de! :P

Bad update!

Har inte bloggat på.. Oj.. 6 dagar och jag kan förklara mig!

För det första har jag haft mycket att plugga på. Har varit nervös och pluggat på företagsekonomin en hel del, hade provet idag så vi får väl se hur det gick... Hoppas på ett G iaf. Sen har jag umgåtts med mamma lite granna och jag ber om ursäkt för att inte veckansblogg har kommit upp här på bloggen men eftersom det redan är onsdag så tänkte jag att jag fortsätter med den tills på söndag och då utser jag 2 vinnare!

Jag tog även min FÖRSTA körlektion igår på körskolan, var kul men jag och läraren kom inte överrens om hur jag ville ha mitt ben när jag skulle trycka ner kopplingen men det ska vi nog fixa ;) Bytte även körlärare så nu har jag en som jag trivs med och nästa körning är på måndag kl. 12:15 ;) Nice!



Just nu sitter jag i skolan och väntar på mormor, slutade efter provet så hon ska komma och hämta mig efter att hon hade ätit och gjort sig i ordning, får se när det blir! Så länge sitter jag och funderar på min nya design som ska upp här på bloggen, blir nog inte mycket förändring men jag behöver lite förändring för att inte tröttna på bloggen.

Blogga är kul, men det blir roligare med en ny design!
Funderar på att fotografera lite hemma sen, alltid kul, får så mycket inspiration från we♥it

RSS 2.0