Tog en liten paus!


Började städa och insåg hur jäääävla mycket de var som låg över allt! Hittade massor under sängen, massor under mina 2 stora klädhögar, på hela golvet, saker som gömts under sakerna på bordet & hyllorna.. Ojojoj.. Så jag tog en liten break och kollade & svarade på kommentarer och kollade lite bloggar och sånt! När jag är klar med städningen så ska jag sätta mig och kolla på The Last song! ♥ Brorsan kom in till mig innan han drog och sa, jag har satt din film på nedladdning, och jag bah; Vilken? Och då svarade han, The last song! Blev super glad så den sk jag se när jag är klar! Den verkar vara kanon så jag ser fram emot att se den.

Ni andra som har sett den, är den bra? Förresten, glöm inte av att anmäla er till veckansblogg som är i inlägget nedanför! :) Klicka här för att komma dit direkt!

Det var ett tag sen så...


Ärligt.. Kan jag få lite hjälp kanske?

Måste verkligen städa mitt rum men har ingen ork till de men jag måste göra det. Jag ska göra det. Senare... Jag lovar, jag ska ta tag i det imorgon när jag har vaknat upp helt utvilad! För nu är jag trött och orkar inte och imorgon är jag piggare så ja, det fixar jag då.. Men seriöst? Hur har det kunnat bli såhär? Tänk Alex, tänk... Jo! Jag har bott ensam i 2 veckor, orka fixa i rummet då? Ingen mamma som klagar på att de ser förjävligt ut och hon har inte sagt något än heller, hon är nog för trött för att ens nämna något, mitt rum ser alltid ut såhär, varje vecka.

Hur brukar era rum se ut? Rena? Sådär? Eller stöööööökiga?





Ibland kan man allt få till de! ;)

Jag hade lite tråkigt, hittade brorsans keps, detta är resultatet (hahah!) ;)

Hade lite problem med posér men jag tycker jag lyckades ganska så bra, right? ;D

Åhnej... Jag ångrar mig!

Sitter i sängen och lyssnar på lite musik, just nu är det hot med Inna, rätt bra låt ändå! ;) Har nyss kollat runt på olika hemsidor och kollat igenom bilder och tänkt tillbaka på massor och först nu vet jag att jag ångrar mig.... Fuck! Aja, jag får stå mitt kast!

Det har öööööösregnat hela dagen idag och det var lagom kul att åka moppe till & hem ifrån jobbet... Regnkläderna höll inte måttet, jag var ändå pissevåt när jag kom hem.. Lagom trevligt! Men man ska väl inte klaga, eller jo! När de regnar är det tillåtet! När jag kom hem så bytte jag bara om snabbt och sen körde jag in till stan med familjen för brorsan skulle välja ut konfirmationspresent och köpa nya kläder till konfan! Tyckte de blev rätt nice, dock ville alla förutom han att han skulle ha skjorta så de gick la sådär.. Sen köpte jag lite godis med och nu slappar jag bara, ska nog sätta mig och läsa lite bloggar, det är aldrig fel, right? ;)
Bildkälla!

Nu blir det sängen!

Ska upp tidigt imorgon för att jobba så nu är det dags att gå och krypa ner under täcket, fast tekniskt sett så behöver jag bara slänga av mig kläderna, sätta ner datorn på golvet och sen lägga mig ner, dra täcket över kroppen och sen lägga huvudet på kudden så är jag klar för läggning! ;) Ni får sova så gott och drömma bra drömmar, ingen gillar mardrömmar! Uscha...



Min shopping i måndags!


Tröja - Gina Tricot, 249:-
Örhänge - Gina tricot, 65:-

Pix!

Första bilden är redigerat, resten är de inte..
Gulligt! ;)

Gottigottgott!

Vad kan de vara i påsen? ;)

Så såg min eftermiddag ut + täcke + bra teveprogram!

Gårdagen!

Först var jag på jobbet, och sen drog jag hem och duscha och sen tog jag moppen hem till Fillefjong! :D Vi gick först till donken och köpte glass! :) Jag tog McFlurry marängblablabla och han tog Mcflurry Daim (blä!). Sen ville han ha cola och jag en magnum (jag var glassugen hela kvällen! Sen drog vi till hum... Ett ställe, vet inte vad man ska kalla de hahah!
Filip som aldrig vill vara med på bild! ;)
Sen "hittade" jag en blomma som bara stod helt ensam så jag "plockade" upp den och tog med den till våran bänk! Den var fin och allt men det oranga i mitten som ni ser under, det var stenhårt och var jättevasst... Så vi hade lite krig med den och sen kom jag på den briljanta idéen att man kunde använda den som kam, mycket effektiv måste jag säga! ;)
Sen gick vi och köpte Riskakor med ostsmak, muuuums! Men under tiden som vi gick och handla så gömde vi Filips coca-cola i busken och där låg den kvar när vi kom tillbaka med! Sen satt vi där tills klockan blev 20:45, sen gick vi ner till donken och lånade deras toa, sen en promenad och sen satt vi i typ 1 timma utanför teatern i Kinna och pratade och jag försökte få upp en omogen kastanj, funkade väl inte så jättebra kanske... Efter ett tag började vi gå hem mot Filip igen och gissa vad???? :o Vi hitta en kudvagn som bara stod där och såg ledsen ut så vi tog hand om den med :P Först lagade Filip den och sen körde vi undan den. De kom även två moppekillar och så stanna den ena och ja, de lät ungefär såhär:

Moppekillarna kommer och den ena stannar

Filip: Kolla på bären! Ät

Jag: HAHAH, man kan la inte äta dom eller?

Filip: *Står tyst och tittar på mig*

Jag: Allvarligt? Går dom äta? :o

Filip: *Står fortfarande tyst och tittar på mig, sen på moppekillen*

Moppekillen: Ha ha ha *uppehåll* ha ha ha *uppehåll* ha ha ha
*Sen körde han iväg*

Seriöst? Vafan va hans problem, helt jävla wierd och vi vet vem de var, han går på våran skola, tror han går el :P Aja, han var nog inte riktigt som han skulle och hans kompis som satt bakom honom på moppen såg ut att ha astråkigt hahah! Sen var vi ute och prata en stund, sen gick vi hem till honom och så åkte jag hem igen! Kvällen var kanon och vi har alltid superkul ihop! :D Var flumm, glad och tänkte bara på bra saker hela kvällen, verkligen en välbehövd kväll! Tack Filip, du är bäst! :)

För er som är nyfikna, den kommer från Netto, det stod de iaf överallt på den. Typ!
För er som vill veta en till sak, det cepar med bilderna så vissa är i mitten, andra inte!

Hemma från jobbet, bara 6 dagar kvar!

Nu har jag slutat jobbet för dagen, skönt som as för har varit hur trött som helst idag, så är det ibland! Jag trivs iaf på jobbet och de känns lite sådär att jag slutar om 6 arbetsdagar.. På ett vis ska det bli skönt och på ett annat inte...
Alla som bor där är å underbara och personalen är bra den med! :) Jaja, nog pratat om jobb!


Tänkte åka till affären och köpa lite glass och sen bara ha en slödag. Känner inte för att dra in till Borås ikväll och jag känner inte för att lämna huset heller så film, tv & glass får det blir! Sen hoppas jag att jag får tummen ur röva och börjar blogga mer, känner att jag är uuuusel på det nu för tiden.. Sorry för de, tack för att ni kikar in på dagarna ändå, för de ser jag att ni gör! ;) Sen när jag kommer tillbaka så blir de lite bilder och sånt! Låter bra va? ;)

Så klockren! ;)


Ni är knepiga ni!

Idag har jag vart på jobbet, gick super! Sen har jag övningskört och handlat mat, allt gick lika bra! :) Nu ska jag åka till mina kusiner, dock är nog bara en hemma som jag skrev tidigare idag! :) När jag kommer hem igen så ska jag svara på alla era kommentarer och så får ni se örhängena och min tröja ja köpte igår, puss! ♥

God morgon! :) Fyfan vad jag fryser!!!! Vi...

God morgon! :) Fyfan vad jag fryser!!!! Vill till min säng och sen hade inte gjort något om du låg där också! ;) Om 30 min åker jag till jobbet och slutar klockan två. Något jag har märkte är att: Titta inte på klockan så mycket under dagen. Då går tiden sakta som as! Nej nu ska jag inte klaga mer, man ska vara positiv ;D Efter jobbet ska jag leka vuxen och handla mat och sen ska jag åka hem till mina kusiner fast jag tror bara att det är Stina som är där denna veckan.. Vi får se :) Blir kul oavsett :) Nu ska jag göra mig i ordning, ciao!


Får bli en snabb uppdatering angående da...

Får bli en snabb uppdatering angående dagen! :) Först körde jag bil till jobbet, gick kanon! Sen jobbade jag till två och sen tog jag bussen in till stan (somnade nästan på bussen hihi) och köpte ett par söta örhängen och en perfekt varm och skön tröja! :) Bilder kommer imorgon! Sen kom jag hem och har tagit det lugnt framför tven med katten och så har jag gjort lite sysslor här hemma som att diska, bära ut soporna mm. Nu är jag trött och ska sova! Ni får sova så gott så hörs vi imorgon. Puss :)


Nu blir det snart bedtime!

Ska bara ner och ta mig en snabbdusch först och sen blir det sängen direkt. Är trött och ska upp tidigt imorgon! Ska gå upp mellan 6:00-6:15 och fixa mig inför jobbet! Sen ska jag övningsköra med pappa till jobbet, jobba och sen ta bussen in till stan och kolla affärer snabbt, hitta en snygg tröja på Gina Tricot som jag ska se om den är kvar och sen ska jag även kolla om mammas klänning fanns kvar på Lindex för då ska jag köpa den till henne! Ni får sova så gott och jag hoppas att ni får en kanondag imorgon! Puss! ♥

Ska försöka sova såhär skönt sen! ;)

Beatbox - De vill jag med kunna göra... Någon som vill lära mig?


Gamla bilder jag hitta i mammas mobil!

En fågel som satt mitt på vägen när vi skulle köra hem, 2008


Badbruden (jag), i Torstensvik 2007/08


Pappa samma år, nejnej, inte röd alls! ;)


Jag och pappa när jag skulle åka på hans nya mc för 2-3 år sen


Våran förra katt, Natte! Saknad som faan, han blev 19 år


Hemma i lugnet igen!

Nu har jag kommit hem och tar de lugnt efter helgens alla händelser. Vill ni höra hur jag haft det kanske? Okej!

Fredag: Hade beslutsångest i 30 min om jag skulle ta bussen eller moppen till jobbet, i sista sekund blev de moppen ändå. Sen jobb till 13:30, sen hem, packa om till andra väskor. Sen ringde jag mormor och bokade kattvakt och sen kom hon 15:45 och körde mig till kinna. Sen åkte jag buss, tåg och båt upp till min stuga och det tog 4 timmar ungefär.. Sådär kul om ni frågar mig... Var väldigt många byten, kolla här!

Syns la sådär..

Buss från kinna till Göteborg.
Tåg från Göteborg till Stenungsund.
Buss från Sten-sund till Varekil.
Buss från Varekil till Tuvesvik.
Båt från tuvesvik till Gullholmen.
Flakmoppe från hamnen till stugan!

Ojojoj vilken fartfylld dag!

Lördag: Låg mest i solen och stekte, sen åkte jag ner till affären och köpte glass med brorsan, sen gick vi runt lite och sen drog vi hem igen och sen på kvällen blev det kvällsdopp i havet med familjen! ♥

Söndag: Regn. Regn. Regn. Uppehåll. Regn. Regn. Regn. Upphåll. När de var regn satt jag och spelade kort med mamma en stund, sen tröttna hon och då la jag passienser (stavning? Man spelar med sig själv iaf!) och sen bakade jag en sockerkaka & gick även ut och plockade & rensade vinbär, muuums! Glömde ta en bild på allt ihop bara! :/ Sen när de var uppehåll andra gången så gick vi till hamnen och sen tog vi båten över och sen motorcykeln hem och nu sitter jag här! :)

Nu ska jag svara på alla kommentarer jag fått under de dagar jag har varit off ifrån bloggen och sen får vi se. Börjar ju jobba kl. 7:30 imorgon igen så ska lägga mig i tid med, fast ja.. De slutar väl runt 00-01 ;)

Här får ni en gammal bild som jag hittade ...

dsc00134 (MMS)

Här får ni en gammal bild som jag hittade i mammas mobil :) Den är från 2008 har jag för mig! Just nu sitter jag i vardagsrummet och tittar ut över havet och väntar på att frukosten ska bli klar! :) Senare idag ska jag åka hem med pappa på hans mc och det ska bli kul men samtidigt inte eftersom det ösregnar hemma.. Men men, det löser sig! ;) Ni får ha en toppen dag så hörs vi när jag kommer hem :) Förresten, jag vet inte hur stor bilden blir nu när den publiceras för på min mobil är den jätteliten men det märker vi! Hoppas ni ser lite iaf :) Puss


Sitter och kollar när brorsan lagade mamma...

resize_p1903_24- (MMS)

Sitter och kollar när brorsan lagade mammas punka och nu ska jag ner till båtbryggan och bada för det är hur varmt som helst! :o Och det gillas starkt! ;)


God morgon alla söta! :) Just nu sitter ja...

God morgon alla söta! :) Just nu sitter jag i min stuga och äter frukost, blev fil och kalaspuffar :D Ibland får man äta sånt! Idag har jag tänkt sola vid havet fast det blåser ganska mycket :( Men men, det blir säkert bra ändå! Nu är en arbetsvecka gjord, bara två kvar. Det blir bättre och roligare för varje dag. I början var det sådär kul och segt men du är det bra :) Nej nu ska jag äta upp!


Helt otroligt!

Har inte uppdaterat på några dagar nu, har varken haft tid, ork elle lust heller för den delen. Mycket som har hänt men det tar vi inte här! :) Något jag måste sluta lägga upp på bloggen är hur jag mår. Ibland bli jag rääätt sur på folk och skriver då inlägg om de, måste sluta (inte om de är ett bra inlägg). Ska bli bättre på att uppdatera, jag lovar meeeeeen jag kommer inte skriva mer idag... Började jobba i måndags med och det var inte som jag trodde det skulle va att jobba på ett äldreboende och jag är helt slut efter en dag, är supertrött! Börjar 7:30 - 14:00, men ibland skippar jag min rast och då får jag sluta 30 min tidigare, alltså 13:30 ;) Nu ska jag ner och fixa något att käka och sen får vi se vad som händer och sker, hoppas Feli kommer hit med min moppehjälm också som hon har haft i ett år snart eller något hahah! Var även med brudarna idag n stund på eftermiddagen, jättekul! :) ♥

Vill ni kanske se på bilder ifrån helgen som var? ;)
Bilderna kom inte i ordning men de får ni stå ut med! ;)

Fyfan vilken kväll & natt!

Ska berätta kortfattat för mår som aaaaasss... Trött och ont i huvudet! Men vi tar detta kortfattat. Kom till Sofie 19:00, festade med allt folk till typ 00:30, sen drog kalle, melven, patrick, jag och olivia ner till göteborg och släppte av Patrick och käkade på Max och sen hem till kinna, häma brorsan, sen hem till Olivia och lämna av henne. Sen hem till mig, jag bytte om och sen  kl. 2:30 drog vi ner till Varerg på äventyr. Blev stannade av polisen när vi hade hämtat upp Jocke & Oskar, kalle fick böter för att han hade för många i bilen (500:-), Oskar fick böter för att han låg i bagaget utn bälte (1500:-) polisen kollade om jag hade bälte, jag sa nej, såg snygg ut och slapp böta! ;) Sen körde vi runt i varberg, jag omnade i bilen, var hemma kl.6:00, jag gick och la mig, vaknade idag klockan 15:00, aaaaaaaasgött! ♥

Nu ska jag ta det lugnt igen och kolla alla bilder, dom kommer upp här sen, ni kan få en nu, puss! ♥

Nu ska jag bli städtant!

Har lovat min mamma att städa huset så de ska jag göra nu när hon är i Kinna :) Sen ska jag hitta kläder till ikväll och måla i mina naglar igen, gjorde fransmanikyr igår 3:30 på natten så ena handen är bra, andra är inte ens ok hahah, mn de fixar jag sen! Längtar som faan tills ikväll! :D Nu måste jag skynda mig, ska väcka min bror med, hejdå! ;)
Juste, kommer åka här ifrån klockan 17 så ni kommer inte få nåon uppdatering ikväll, hoppas ni har det bra och överlever, kom igen, de är lördag, ut och är något kul! :D

Taggar till tusen inför imorgon!!!! (Y)

Morgondagen kommer bli så jääääävla grym!!!!!!

Först ska jag städa på dagen (inte woho men måste) och sen ska jag fixa kläder om jag ska ta på mig och sen TAGGA som faan inför festen hos Sofie, kommer bli kanon! :D Jag och Olivia ska dit och sen kommer även Patrick och hans kompisar, har inte träffat honom på 7-8 månader! :o Helt sjukt!!!! Men imorgon så jäävlar! Ååh, jag är taggad till tusen, var länge sen jag var sånhär! :D :D :D Kameran kommer finnas med hela tiden imorgon och ni kommer få se massa bilder sen på söndag! Ååååh, jag kan inte sitta still just nu hahah, ska fråga Olivia om hon hänger med ut en stund :P Ha det gött! ♥

Nice ;D



Nu ska jag lägga mig i sängen och kolla film och tänka! Vet inte vilken film de blir, väntar att se och jag gjorde precis bort mig.. Rapade en ganska hög rap och tänkte inte på att Brorsan va med sin brud i andra rummet, aja ;)


Jiha!

Nu ska jag ta bort mitt nagelack och sen går jag ut och lägger mig i solen och läser min SOLO och så ska jag lyssna på min älsklingslåt! Klicka på hjärtat så får ni se vilken jag menar! ;) Vi hörs senare sötosar!




J***VLA blogg.se

Nu funkar inte MMS-bloggning, varför la den av idag??? ÅÅÅÅH...!!!!!!!!


Min shopping!

Väskan/plånboken köpte jag igår och de andra idag!


Praktisk & bra! Får äntligen plats med mobil och pengar i samma!
Den kostade bara 49:- på Gina Tricot!


Jag är kär!
Det var inte dom jag skulle köpt för dom fanns bara i 39, och jag har 37-38, men dessa blev super också!
Dom kostade 199:- på Scorette!



Fotfil & en Dipliner
Fotfilen kostade 19,50:- och diplinern kostade 59,50:- på HM



Sen köpte jag en vanlig SOLO-tidning för 44,50:-


Nu ska jag dricka upp min oboy och va social på MSN, läsa boggar och läsa SOLO! ;)


Ny bakgrund!

Nu har jag ändrat bakgrunden igen.. Vet inte vad jag ska ha där.. :( Men det får bli bra så nu! Senare drar jag in på torsdagskvällen med Roxana, kommer bli nice! :) Ska även köpa en SOLO för i det senaste nummret fanns det MASSA kul att läsa, + att 2 bloggerskor är med, eller har för mig de iaf.. Spiderchick är med och jag har för mig att Egoina är med också! :) Aja, nu ska jag ändra mitt textsnitt för inläggen också och sen ska jag bädda sängen, fixa mig och sen får vi se vad som sker! Solen har äntligen kommit fram så nu är jag på topphumör igen! :D

Vi hörs senare sötnosar, puss! ♥

*Gammalbild!!*

Vet inte om ni ser men det regnar som faan...

resize_p1330_15- (MMS)

Vet inte om ni ser men det regnar som faan ute och nu har det börjat åska också.. Kul.. Jag som ville ut och dansa på gräsmattan under regnet :( Hahah! Jag skulle slängt in detta inlägget för några min sen och med andra bilder men nej då drar brorsan ur strömen ur Internet så jag får vänta på att detta skitväder slutar innan jag kan blogga och svara på kommentarer. Vi hörs senare, puss! Ps. Nu hoppas jag att detta publiceras för nu har jag gjort som hon på blogg.se sa till mig! Kram :)


Can we pretend that airplanes in the night sky are like shooting stars, I could really use a wish right now...

Kom nyss hem, har varit ute och gått med Melven, helt super! Vi tog oss upp till sjön och låg där på klipporna och kollade på stjärnorna, pratade om allt och jag kunde inte släppa en stjärna, den lös starkast på hela himmlen. Jag älskar att ligga och titta på stjärnorna, och idag var en kanonkväll! Melven är en kanonvän & granne och jag är glad att vi tog upp kontakten igen! :) Vi såg även ett stjärnfall, så himla fint och coolt, har aldrig sett ett innan, bara hört talas om! Självklart önskade jag mig något, Melvens förra önskning gick inte i uppfyllelse, men jag hoppas verkligen att min gör det..! ♥

Såhär såg himmelen ut över oss när man kollade upp, sträcket är stjärnfallet och klicken i mitten är den starka stjärnan jag pratade om precis. Sen den stjärnan med ringar runt sig var den stjärnan som hade damp, den vibrerade hela tiden, i alla fall såg det ut som en gjorde de hahah! Tack för en kanon kväll! ♥



När vi ändå pratar om stjärnor så kan jag visa en helt underbar låt, min nya favorit! Lyssade för första gången på den nu under grilkvällen! Glömde bort kameran helt så blir inga bilder tyvärr... Men men, sånt händer och ni får stå ut utan bilder! Tack för kvällen tjejer! ♥ Nu ska jag klä av mig och lägga mig i sängen och sova, är supertrött och har så j**vla ont i benen efter promenixen så de är inte sant! Vi hörs imorgon sötnosar! Ska även svara på alla kommentarer då, men nu är det bedtime for me! Sov så gott och dröm perfekta drömmar allihopa! Puss♥

Älskar låten! ♥


Vilken överraskning!

Fick nyss en kommentar där det stod att jag hade blivit uttagen i en HelloKitty-tävling och att jag var finalist nr. 8 och jag fattar inte hur de har gått till? Hahah! Men men, alltid kul att va med i tävlingar så! ;) Gå gärna in och rösta på mig, klicka här så kommer ni dit! :)

Nu ska jag gå och sminka mig lite snabbt och sen dra till affären och handla lite mat med kompisarna och sen drar vi hit hem och börjar fixa inför grillkvällen, kommer bli grym! :D ♥ Kommer kanske uppdatering underkvällen, annars så får ni när mina gästar har gått hem. Även bilder kommer ploppa upp efteråt! Puss ♥

Ni är dom bästa!

Läste igenom kommentarer jag har fått och ni gör mig glad, sitter och ler när jag läser alla kommentarer! ♥


Vad ska göras innan klockan slår 17:15?
Jo...

Bädda min säng
→ Lägga in alla kläder i mina garderober
→ Plocka ur diskmaskinen och plocka in - Klart!
→ Måla om mina naglar
→ Sminka mig och fräscha till mig
→ Göra is - Klart!
→ Plocka fram dyner till utemöblen - Klart!

Kan inte svara på era kommentarer...

Något är skumt just nu med blogg.se, jag kan inte svara på era kommentarer jag får! :S Jag kollar kommentaren, går in på er blogg, skriver in allt, klickar på skicka och sen står den bara och laddar och sen kommer det upp GATEWAY 505 och jag förstår inte varför... Aja, får svara på resten lite senare! :)

Tänkte visa er två videos som Richard visade mig!
Hade fått hjärtattack om jag hade vart ungen i film nr.1 hahah!
Spola fram till 0:33, videon är tråkig i början så det bästa börjar efter de! ;)

Nr.2

Nu ska jag dricka upp mitt glas cocacola, sen ska jag gå upp och städa mitt rum (känns tråkigt att göra de när solne lyser ute...) sen ska jag göra mig i ordning och sen måste jag smsa lidbom och antalet tjejer som kommer hem till mig ikväll så man kan förbereda liite! ;) Aja, vi hörs senare och jag löste det med MMS-bloggandet, eller jag fick ett svar på hur jag skulle göra, ska kolla sen om det fungerar, annars kommer jag skicka mejl igen för det ska inte bara vara min blogg som inte kan ha MMS-bloggning!!! Ha det så bra sålänge, hörs senare! Puss ♥

Nu är designen UPPE!!

Vad tycker ni? :)
Jag är supernöjd!

Ni som kanske inte vet hur min förra såg ut, så tänkte att jag kan visa vad jag hade för bakgrund och vad jag hade som header, glömde ta kort på hur den såg ut innan jag gjorde om den.. Klumpigt av mig, I know..!

Bakgrunden!


Headern!


Vad tycker ni? Vilken ser ut att va bäst?
Headerbilden är lite förstor för bloggen men ja.. Ni förstår ju hur den ser ut ändå!

Design och uppdatering i fotobloggen!

Nu ska jag börja med min design! Ska göra ny header, kanske ändra rubrik & inläggstexten och så ska bakgrunden ändras också. Får hoppas att det blir bra! :) Måste även svara på era kommentarer nu under dagen och sen måste jag smsa Patrick och klockan 17:15 ska jag möta upp Lidbom, gå till ICA och handla mat och sen ska vi och några andra ha en grillkväll hos mig! Vet inte riktigt vilka alla är, känns bra! ;) Men som tur är vet Lidbom så jag lär ju få koll på det hela! Ne, nu ska jag börja innan jag har pladdrat bort all tid till att skriva i detta inlägget haha!

Ska uppdatera min fotoblogg med.. Kan göra det nu direkt så blir jag klar med det!


God morgon alla söta!

Jag har varit uppe länge idag! :D Först somnade jag 3:30 på golvet för min säng var fruktansvärt varm och sen gick jag upp 10:15, kanon! ;) Sen har jag varit ute och fotat lite och jag tror att en av dom bilderna blir bra som header till bloggen, får hålla tummarna! ;)

Såhär såg min "säng" ut igår, skönt och svalt! :)

Borde nog gå och dejta min kudde.. Den sviker inte!


Visst är min Ior-ballong ifrån Patrick fin? :D Det är den som hänger på väggen! ;)
Jag är nog sämst på att lägga mig i tid och på måndag börjar jag jobba.. Ojojojojoj.. Men de klarar jag! ;)

Dagens fråga!


Jo, bloggen behöver en förändring!

Så är det bara! Har tagit en gammal header sålänge, så att ni får lite variation! Men tänkte att jag ska fixa en snygg bild imorgon, vet inte hur det ska gå till bara.. Men det löser sig, ellerhur? :) Vad ska jag ha för kläder på header bilden då? Något somrigt kan va bra, men mer då? Klänning? Kjol och linne? långt linne och shorts? Hur ska håret va? Ska jag ta bilden från sidan eller framifrån? Gaaaaaah! Jag kommer bli galen innan jag vet svaret! Får ta och kolla igenom mina garderober och se om jag hittar något passande! Något har jag ju alltid, kanske ska matcha mina naglar? Hum.. Kan ju utgå ifrån dom, fast de lär väl sluta att inget passar till dom för dom är väldigt rosa.. Åååh, jag kommer få måla om dom med.. Aja, de blir väl bra, hoppas jag! Solen måste vara framme med, den får inte svika mig, de måste vara bra väder! Annars får jag väl hum.. Ta en annan bild så länge, för den headerbilden jag har nu vill jag inte ha länge och den andra börjar bli uttjatad.. Nu blev de ett långt inläg.. Men men, så kan de va! :D

Här får ni en gammalbild, kan ni se mig? ;) Ledtråd. Randig! Vem av oss är de? ;)


Måste få ur mig detta!

Bilden är min och kopieringen är förbjuden utan tillstånd!
Ni som kommer säga "va va de jag sa" eller något liknande behöver inte säga det. Jag orkar inte lyssna på det, håll det för er själva!

Jag har trott att du var bra, sen fick jag ett helt annat intryck av dig och mina kompisar sa det samma. Sen visade du en gnista hopp ändå om att du var normal och ville va den jag ville. Jag trodde dig men svagt. Jag skrev till Filip på lördagsnatten att jag inte visste vad jag ville och skulle tro. Jag berättade de du hade sagt. Jag berättade om dina rykten som finns och vi pratade fram och tillbaka och jag bestämde mig för att ge dig en chans till. Den saboterade du något jävelskt idag! Du gjorde som alla andra gånger, men denna gången sårade mig mest. Jag orkar inte med dig, jag ångrar allt jag gjort med dig. Jag ångrar att jag ens träffa dig. Jag förstår inte vad som kan va så speciellt med dig, jag förstår inte vad det är som gör de så svårt. Idag fick du mitt hjärta att gå sönder i miljontalsbitar. Jag har tappat förtroendet för kärleken. Jag kan inte lita på någon kille. Alla sviker, alla är likadana. Jag håller med Roxanas citat hon skrev på sin blogg som vi kom på när vi pratade om killar i allmänhet. "Killar är olika men har en sak gemensamt. Dom är alla svin i slutändan.!" Och det stämmer verkligen in på alla jag dejtar och har vart ihop med. Jag orkar inte med dig eller någon just nu. Alla sviker mig, alla krossar mitt hjärta och alla får mig att fälla tårar i slutet... So.. Just get the fuck out of my life right now!

Varför vill inte min blogg?

När jag mobilbloggar, eller MMS bloggar rättare sagt, så kommer varken bilden eller texten fram. Som rubrik står de något i stil med "SMS-INLÄGG" och sen ett tomt inlägg, wtf? Varför är de bara så med min blogg? :@ Ska skriva ett argt brev till blogg.se nu, dock lär väl brevet bli i kommentar-format! Aja, funkar väl bra de med, eller nej! JAG SKA SKICKA MEJL! :D

Frågor och svar

Elin: Vad har du för typsnitt på dina inlägg?
SV: De teckensnittet heter Century Gothic :)

p i i i i n k p i e r c i n g ♥: när kommer din nya design? :D
SV: Jag har inte riktigt bestämt mig än om jag vill ha en ny eller inte.. Svårt att bestämma mig när jag själv trivs med den design jag har men ändå vill förnya mig.. Har du något förslag på vad du tycker att jag ska göra om i bloggen så tala gärna om de, alltid kul med åsikter! :)

Josefin - En av tvåHur gör man en design till blogg.se?
SV: Jag förstår inte riktigt meningen... Men kan ju förklara lite smått.. Om de inte är de du menar så kontakta mig gärna igen och förklara! :) Om du vill ha en design som du inte behöver göra något med kan du alltid trycka på design som står som kategori där du ska skriva inlägg och inställningar och sånt! :) Sen kan man göra om mallarna i stilmallen men då måste du veta vad alla koder är till för och veta hur du ska ändra och sånt. Om du inte är så bra på de så kan man alltid fråga någon bloggare om hjälp eller så kan man gå in på den här sidan, där kan du välja bland några klara designer som man kan använda gratis och ja, det står hur du får använda dom! Sen finns de ju sidor också¨som man kan bestämma designer ifrån men det kan kosta allt ifrån 50:- till 300:- så ja... Kanske är bättre med en egen eller gratis! Hoppas de var ett bra svar på din fråga!

mmautildah: Hur ser den perfekta mannen ut? :D
Sv: Oj.. Vilken svår fråga hahah! Hum.. Okej, nu går jag från drömprinskraven! ;) Han ska vara längre än mig, helst så mycket så jag kan gå i högklackat utan att vara längre än honom, det är ett megaplus! Sen ska han ha muskler och det ska vara något att krama om. Hatar killar som är smala som en pinne, bara skelet ju :S Sen så hårfärgen spelar ingen roll och inte ögonen heller. Men han måste ha fina och välskötta händer och fina ögon. Sen så ska han kunna vara social, man ska inte behöva dra ut orden ur honom. Han ska ha humor, kunna ta första steget, man ska kunna prata om allt med honom, han ska inte ljuga, han ska inte vara ute efter sex som ALLA andra som håller på med mig är ute efter och LJUGER om det till och med. Han ska älska mig för den jag är och jag ska inte behöva klä upp mig bara för att va med han, man ska kunna gå i myskläder och slarvigt hår! Han ska vilja träffas, och han ska även kunna hitta på saker med mig och mina vänner och tvärt om! Där har vi nog min drömkille! Det borde väl va samma sak som den perfekta mannen, right? ;)

Jezzi: vilken färg har din tandborste? :D
SV: Hahah, jag har två. En el och en vanlig. Den vanliga är svart/silver och min elis är Vit med lite lila på! ;)

Sandie: Vad gör du helst en regnig dag?
SV: Hum.. Ligger i min säng med datorn framför mig. Har massa täcken och kuddar runt mig och popcorn som står bredvid och kollar på massa mysiga filmer! Fast om jag är med en kompis så brukar jag bli ganska crazy när de regnar så springer alltid ut och dansar eller något, askul! :D

Bilder från när jag och Rox badade!


Jag saknar min älskling!

Vad kan jag mena med den rubriken? ;)

Jo, jag saknar min blogg! Har inte haft blogglust alls men så kollade jag igenom bloggen precis och jo, jag saknar den. MAssor! Tänk vad dum jag var nyss, eller vart hela dagen. Har tänkt ta bort den nu innan jag går och lägger mig men som tur va tog jag en extra titt och inser att "vafan? Jag kan ju inte ta bort den!!" Så nu är lusten tillbaka och jag kan lova er, jag har mycket att berätta men tänkte göra de i olika inlägg eftersom de blir lite rörigt när man slår ihop alla flugorna i samma smäll!

RUBRIK!

Har varit jättedålig på att uppdatera men har haft mycket att göra, mycket att tänka på och sen har ju solen vart framme så då vill man ju ha med den att göra! Just nu sitter jag i min säng, lyssnar på Eminemslåt 
Talkin´ 2 myself ♥ och kollar ut genom fönstret. Vädret passar bra till denna dagen, vädret är precis samma som mitt humör. Det regnar!

Har ingenting att skriva så skriver när lusten kommer tillbaka, svarar på frågorna nu i veckan! Puss på er alla!

Eftersom jag är lite upptagen nu i helgen så kör vi en

Ni får fråga mig vad som helst och jag kommer svara någon gång under söndagkväll!
Puss och fråga på nu, ingen fråga är för dum! ♥

Måste skriva av mig..

Jag har tröttnat på killar (nej jag har inte börjat intressera mig för tjejer), dom sviker och sviker hela tiden. Jag har nog aldrig varit riktigt sådär superlycklig i något förhållande jag haft. Jag har aldrig varit den där tjejen som sagt till sina vänner, jag tror att han är den bästa jag haft, han kommer vara någon jag alltid kommer älska. Jag har blivit sviken varje gång, jag träffar samma sorts killar hela tiden och dom som inte är som de andra är jag inte intressearad av... Alla skriver hur lyckliga dom är, vilken underbar pojkvän dom har, vilket perfekt förhållande och bla bla bla. Varför ska inte jag kunna ha det?

Efter många försök ger jag nu upp, singel är faan så jävla mycket enklare och friare. Mitt försök med dig verkar vara förgäves, jag vet vad du är ute efter och vi är inte alls på samma nivå. Jag orkar inte försöka mer. Du sviker varje gång. Så från och med nu så ger jag fanimej upp, jag ska leva som snygg, sexig singel, tills den rätta hittar mig!

Darling, you make me say O.M.G...


Tjoo allt folk!
Är fortfarande krasslig men jag överlever! ;) Om en stund kommer Lidbom hit och så ska vi hitta på något, vet inte riktigt vad men de märker vi sen! Måste även ladda min kamera för batteriet dog precis. Sen måste jag få min feta röv ur soffan och göra mig i ordning hahah! Får se vad jag hittar på i helgen nu, kanske åker med mamma ner till havet och solar och har de skönt, dock är de tråkigt att va där utan kompis.. :/ Aja, det löser sig väl! När min kamera är laddad igen ska jag visa er smycken jag fick av mamma igår och ni ska få se på mitt fula kort till körkortet! :P

Fotobloggen är uppdaterad!

-FOTO-

Detta är inte bra...


Eltandborste i mitt hjärta!

När jag var hos min tandläkare i tisdags så sa hon att ja har borstat på fel sätt förlänge så mitt tandkött ahr börjat skavasbort och bla bla bla så fick ren panik där i stolen så idag erövrade jag pappas eltandborste (bara själva aparaten, inte borstet) och den är bäst!


Jävla utslag!!

Har fått utslag/bett på magen, superstora och kliar så in i helvete!! Orkar inte med mer bett nu!! :@

Iaf, har inte uppdaterat idag, sorry för de men har varken haft tid, ork eller lust, idag har varit en icke-blogga-dag. Men nu kommer jag tillbaka på lätt tassande steg! ;) Har vart i borås nu på kvällen, käkade pizza, köpte lite godis och tog det bara lugnt! :) Har även smsat lite med HF (ojoj, vem kan de va nu då? ;)) Åkte hem med 22:05 bussen och har nu vart hemma ett tag som ni kan se på tiden!

Har även vart och tagit kort till mitt moppekort (har förnyat de för 120:- så nu får ja köra traktor med! ;)) och dom blev så jävla fula, men var fö feg för att säga det till fotografen.. Ofc... Men men, jag får stå ut!  Vet ni vad jag ska göra imorgon? :o
Jo, jag ska ringa och boka tid till nagelförstärkning, hihihi :D Kostar 400:- och det blir så jääävla snyggt! Min "moster" gör sånt på sig där jag ska boka och asså, jag älskar hennes naglar! ♥ Det som är bra är att man bara lägger på något på naglarna som gör att dom blir starkare, inte skivar sig och blir gryymtsnygga! Ska köra på franskmanikyr, ååååh! ♥ Kan visa er en bild på hur det kan se ut!

Här är en bild, lånade ifrån Google! Här ser ni hur de ser ut, det är hennes riktiga nagellängd men man har lagt på en förstärkning som se ut som franskmaniky + att hon har målat något svart motiv också. Snyggt va? ;) Detta är så mycket bättre för naglara än att förlänga dom med plastbitar, visst man får långa och snygga naglar direkt men man vet aldrig hur lätt dom håller, vem vet, limmet kan ju gå upp när som och sen sliter de som faan på nageln så jag rekommenderar att spara ut sina egna naglar och sen lägga förstärkning på dom, så brutalt snygg!

 

16 and pregnant!

Om typ 30 min ska jag sätta mig och kolla på 16 and pregnant på MTV, det börjar 18:10 har jag för mig?

Har suttit för mycket vid datorn idag så ska göra mig någon god macka och oboy och sen ska jag bara sitta och mysa, är trött och vill bara lägga mig ner i sängen och dö men de kan man inte göra nu för så sover man ingen ikväll, men jag ska väl orka de? Kan ju gå och lägga mig tidigt iaf! Tror inte de blir någon promenad idag med Melven, jag har sagt till mig själv att jag ska ut och gå varje kväll för att de är skönt och bra för kroppen men idag orkar jag verkligen inte, så det får bli att jag hoppas promenixen idag! Ska jag gå runt i Borås hela kvällen imorgon eftersom det är t-kväll igen, Jippi! ♥ Ne nu drar jag mig och gör något annat, ha en bra kväll allihopa!

Dialog, jag och mamma

Mamma kommer innanför dörren

Jag - Kommer du hem redan?
Mamma - Ja vadå? Var de oväntat?
Jag - Ja, du brukar ju sluta jobbet nu så

Mamma går runt och massa, tittar sig runt omkring

Mamma - Nyss vaknat?
Jag - Nej? Hurså?
Mamma - Ne jag tänkte för de ser ut som ett helvete!
Jag - Gör de ju inte? Det som ligger framme är en hårtork
Mamma - Ja, och den ska inte ligga där
Jag - Men förlåt du! ÅÅÅÅH!

Mamma går fram till matbordet där jag sitter

Mamma - Ätit något idag?
Jag - Mmm. Frukost
Mamma - Nyss?
Jag - Nej!
Mamma - hänt något? Och du ser väldigt trött ut!
Jag - Nej och tack så mycket!!!!


SCHYSST!!

Jag behöver verkligen en break!

När min familj är runt mig så blir jag på dåligt humör och vill bara springa långt här ifrån! Men när jag är ensam hemma eller med någon kompis så får jag inte den känslan... Jag behöver komma bort ett par dagar/någon vecka och bara vara ifrån dom. För varje dag som går så vill jag bara flytta hemifrån, mer och mer! Så ska de inte va, right? Man ska väl vilja bo hemma så länge som möjligt, man ska väl kunna va i familjens närhet utan att bli sur och arg?

Jag dansar fuldans!

-LÄNK-

Eftersom jag har tråkigt fyller jag i en lista!

Senaste

Låt du hörde: Magnus Weideskog - Lämna honom
Film du såg: American Pie - Beta House
Mat du åt: macka & Oboy
Kram: Melven
Puss: *****

Känslan: Lycklig
Resa: 2008, Spanien ♥
Glädje: Midsommar
Dröm: Att det ska bli vi!
Person du träffade: Melven
Personen du pratade i telefon med: Pappa
Personen du fick sms av: Melven
Gången du var utomhus: För någon timma sen 
Gången hela din familj åt middag tillsammans: Igår
Saken du köpte: En glass, Twister


Allmänt

Ska bli skoj: T-kvällen (förhoppningsvis) eller när Jossan och dom kommer hit!
Ska inte bli skoj att: Hum.. Vet inte
Sparar till: en.. hm... till inget faktiskt hahah!
Pålägg som gäller: Idag var de salami
Önskar att jag var bättre på:
träffa rätt sort folk 
Dagens dryck: Oboy! ♥
Vad saknar du: Dig..
Tre band/artister: Magnus Weideskog, Lady GaGa & Pink
Vad har du gjort idag: Vaknat, ätit och suttit här
Brukar du svära mycket: haha.. ja det händer rätt ofta hahah!
Hur tidigt stiger du upp: Runt 11-13
På helgerna: Är jag med folk!
Vad ska du göra ikväll: Inte planerat något än 
Hur många timmar sover du per natt: 8-12 ;D
Vem är snyggast i världen: WENTWORTH MILLER

Vad är det för veckodag:
Onsdag
Bästa saken som hände mig förra sommaren:
Mycket!
Favoritplagg i garderoben just nu: En leopardklänning!
Längd: 165
Vikt: 58
Byter gärna garderob med: Hm.. vet inte
Byxa eller kjol: Kjol
Senast utlästa bok: Kommer inte ihåg hahah!
Mitt rum kan beskrivas som: Stökig men mysigt! :)
Mig själv med tre ord (just nu): Förkyld, sur men glad!
Jag tränar: inget längre
Jag ville bli när jag var liten: Delfinskötare!


Sitter och sjunger, låter inte bra!

Sitter nere i köket och sjunger med i Magnus Wiedeskogs cover på TikTok, den är kanonbra! ♥
Dock låter jag som en tondöv jävel som har rökt i 90 år & har hesröst, mycket lyckat, men vad? Ingen hör mig! ;)






Magnus Weideskog-Tik Tok


Dagenslåt! ♥

Promenaden med Melven!


Var ute och gick ifrån 22:02 - 01-30 eller något, tror att min förkylning beror på detta, men skit i de, jag har kul och då kan inte en pluttig förkylning sabba de! ;) Tog även bort dom gula blommorna sen för dom passade inte in! Sen när vi var utanför ¨lderdomshemmet så satte jag blommbuketten i en skylt där så att det såg jättegulligt ut! :) Sen lekte vi älskar/älskar inte-leken med den andra stora blomman och Melven fuska hahah! :P

Igår stod jag och brorsan i kiosken uppe vid poolen från 12-16

Bilderna sen på min bror när leker med 2 korvar, ta de lugnt, vi sålde dom inte, vi käkade upp dom!


Imorgon åker hans hår! Vet inte hur mycket han kommer klippa va men jag hoppas de är en hel del, för som det är nu så har han alldeles för mycket!! Vill ni se en före och efterbild imorgon kanske? ;)

Magnus Weideskog


Jag vet inte vad jag ska säga..

Jag har inte mycket tid på dagarna & kvällarna att blogga.. Ber om ursäkt för de och ska försöka skicka in lite mer mobilinlägg under dagen istället, det blir väl bra?

Har åkt på en förkylning så snorar och hotar och har mig, inte det roligaste kan jag säga. Är även hes som en gås, låter skitkul hahah! Nu ska jag äta något och under dagen kommer de upp bilder från igår (tagna med min mobil)

Dialog mellan mig och min bror

Min bror kollar i en påse i mitt rum där massa elektroniksaker ligger

Oscar - Kolla här är hörlurar!
Jag - Dom fungerar inte
Oscar - Gör dom visst!
Jag - Okej..
Oscar - Det borde dom iaf!

Testar alla som låg där i

Oscar - Vafan, det är la då typiskt!
Jag - Vad?
Oscar - Det är bara en som fungerar..
Jag - Vad var de jag sa?

Hej alla söta!

Godmorgon (?) på er alla! Jag vaknade upp vid 12, och somnade klockan 5:20 imorses.. Inte det bästa kansk men men! ;) Det blev att jag började kolla på American Pie men stängde av efter halva och försökte somna istället! Ringde även vårdcentralen så ska dit nu klockan 15 och kolla upp mitt fästingbett, hon trodde iaf inte att det var någon fara, skönt det! :) Svulladen har också gått ner så nu är den liten, igår var den ju stor som ett vinglas! :S Min hals håller på att ta död på mig nu så jag ska köpa halstabletter senare! Nu ska jag svara på kommentarer, läsa bloggar, kolla fb och väcka min bror, hörs senare! ;)


Filmen festival

tjihi bloggen, blev en lite annorlunda hälsningsfras där men men ;) Har för en stund sedan kollat på filmen Festival. Den var bra, ingen superfilm men den var helt okej att titta på och jag älskade slutet! Det var perfa! :) ♥ 
Visst är han lite söt? ;)
 

Just nu ligger jag i sängen, hostar, har feber och ont i magen, är supervarm och är inte det minsta trött.. Klockan är nu 03:57... Kul... Kan ju uppdatera min fotoblogg? Fast orkar inte riktigt göra det just nu... Det blir nog en film till, frågan är bara vilken man ska välja mellan... Har just nu 8 filmfodral hos mig med massa filmer på, kan skriva vilka:

* Bad boys 2
* Festival (
såg nyss hahah!)
* The Deal
* Simpsons the movie (
såg jag före festival!)
* Wall.e
* Another cinderella story
* Wild child
* Confessions of a shopaholic
* Freaky Friday
* Alla American Pie filmerna
* Barnhemmet
* Step up 1 & 2
* Sex and the city the movie 1
* 13 snart 30
* Big Mommas House 2
* Fast and Furios, vet inte vilken
* Not another teenmovie
* The hangover
* Ratatouille, svensk
* Fired Up
* Horton hears a Who
* Madagaskar 2
* Material Girls
* Meet the Robinsons
* Taken
* The Hitcher
* A walk to remember (
såg jag för någon dag sen)
* Björnbröder, svensk
* Quantum of Solace - James Bond
* Luftslottet som sprängdes


Så, de var alla som låg på dom 8 filmerna... Nu ska man bara välja vilken av dom som jag vill se med... Svårt om attsingen!

Bloggar från mobilen för mitt Internet dog..

Kom hem, startade datorn, kollade fb och sen logga jag in på bloggen, sen dör Internet bara sådär. Superkul.. Men men får skriva mitt sista inlägg via mobilen istället! ;) Kom hem för ett tag sen, var ute på en långpromenad med Melvin, superkul! :D Ska göras om mycket framöver :) Han är en kanonkompis! :) Nu ska jag gå ner och göra mig ett par mackor och sen kolla på någon film :) Låter väl mysigt? :) Imorgon ska jag cykla eller ta mopeden upp till vårdcentralen för fick ju en fästing igår och idag är det rött och jättesvullet :( Får hoppas att det inte är något farligt. Sov så gott alla söta läsare så hörs vi imorgon :) God natt.

Jag ser en randig spindel på mitt fönster! - Anteckna de!

Vaknade upp vid tre och kände mig riktigt utvilad, sov 12 timmar inatt, kanon! ♥ Något som inte var lika kul att vakna upp till var mensvärk och förkylning... Så just nu tycker jag lite synd om mig själv hahah! Ne, man ska ta de som en man, fast nej. Ta det som en kvinna istället för mensvärk har inte killar och när killar får förkylnig så är de som dom ska dö, så jag får ta de som en kvinna istället! ;)


Klockan 18:00 ska min bror och hans tjej kolla på Eclipse inne i stan och om jag ska vara ärlig så har jag inte sett någon utav filmerna! (A) Såg 40 min på den första, sen stängde jag och min dåvarande kille, min kompis och hennes kille av eftersom vi tyckte de sög. Kanske ska man se till att göra ett försök till? Jaja, vi får se. Nu ska jag ner och ta mig en dusch och göra mig lite fräschare! Hörs sen! ♥

2 snygga fotbollsspelare!


På första plats av dom två snygga fotbollsspelarena kommer....

Valon Behrami


och på andra plats kommer...

Cristiano Ronaldo


oj vilken härlig dag!

Efter att ha suttit och degat framför datorn så bestämde jag mig vid 2 att gå ner till ån en snabbis och det var helt underbart ute. Även om klockaan är 2, eller nu är den ju 3 så är det 19 grader ute! Ren sommar! ♥ Hoppade dock inte i, doppade bara mina smalben ;) När jag kom hem så när jag kom in i mitt rum kände jag bara en värmechock som kom över mig och ja, nu står mina fönster öppna och jag hoppas att det är svalare när jag går upp strax! Just nu när jag skriver detta inlägget så låter det väldigt.. hum.. konstigt i mitt huvud, det känns inte som om jag skriver som jag brukar men det får va så, orkar inte läsa igenom de så om de är konstigt så vet ni varför, right? ;)

Nu ska jag gå och lägga mig och försöka förstå mig på en viss person, tror dock aldrig jag kommer klura ut det, men det har ju aldrig skadat att försöka! ;) Sov så gott så hörs vi senare "idag"

Nu är min fotoblogg påväg att bli klar!

Är inte helt klar men den är ok-bra nu så jag tänkte att jag kan visa den för er, schysst va? ;)
Klicka här eller i min meny under länkar så hittar ni den! :) Det samma gäller på fotobloggen!

Bilder från konfirmationen! Vissa bilder är sådär, fick inte ha blixt...




























Min fästing som låg i solen och väntade in mig!

Somnade ute i solen på gräsmattan innan och när jag vaknade till så märkte jag att det kliade som tusan på mitt ben och där satt min första fästing för i år. Får hoppas det blir min enda, då slår jag rekord! Förra året slog jag rekord md, hade över 50st, lite jobbigt efter ett tag kan jag lova er!

Nu snackar ja med Joakim på msn och Melven på sms och ska även börja med min design på min fotoblogg! :)

God morgon världen!

Just nu håller jag på att leta upp en bh med vita band för såg precis att rosa inte var så snyggt. Om typ 10min åker vi och jag är inte ett dugg peppad... Senare idag vet jag inte riktigt vad jag ska göra, mina planer från början stupade redan igår på kvällen..! Något kommer jag väl på att göra ;) Nu ska jag byta om och sen gå ner till dom andra. Stod innan ute och borstade mina tänder i klänning och Foppatofflor och det var inte ett dugg kallt, med andra ord så kommer tidningen ha rätt, det kommer bli rekordvärme idag :D Aja vi hörs när jag kommer hem eller så kan vi smsa, bara att skicka sms! ;)

...Imorgon ska jag på konfirmation...


Imorgon blir de att gå till Cornelias konfirmation, vi kommer åka här ifrån 9:30, kommer vara så trött...
Vet inte hur länge vi stannar där me jag tar med min kamera så får ni se lite bilder sen och uppderar mer
när jag kommer hem sen ifrån konfan och "eftergrejen". Nu ska jag sova och drömma mig bort här ifrån!!


Lalalala!

Kvällen med Filip var super! Först drog vi upp till sjön och badade en stund och pratade massa, sen blev jag jättesugen på glass så jag tvingade med honom till donken hahah :P När vi kom dit var båda trötta i benen efter allt gående (heter de så?) så vi satt på en trappa och käka glass oh bara slappa! Sen drog vi hem till han och kollade först en stund på The Grudge, men den amerikanska suger så vi bytte till Wallander och kom hem för 30 min sen. Kvällen var kanon, den behövdes verkligen kan jag säga! Tack Filip, du är en kanon kompis! :)

Till någon helt annan,

Dålig uppdatering idag men så blir det ibland

Man kan inte alltid vara på blogghumör och det har jag inte vart idag kan jag meddela er... Hr inget att skriva om så därför blir det inga inlägg typ...

Nu väntar jag på att min (jävlitggdryga) bror ska bli klart så att vi kan åka till Filip. Jag ska till Filip han brorsan ska till sin tjej som nästan bor granne med honom så vi åker ihop. Dock är han dryg som faaan! Hoppas kvällen hos Filip blir lika kul som vanligt, men de blir det säkert. Hörs när ja kommer hem eller imorgon, har också startat en fotoblogg som jag ska göra i ordning, spännande va? ;)


a walk to remember!



Vilken underbar film! Det är min favorit. Gud vad bra den var, jag älskar den!! ♥ Kan verkligen inte beskriva hur bra den var. Den visar verkligen sann kärlek och faith. Ordet "tro" passar inte in, men det engelska ordet för det (faith) gör det! ♥ Filmen är 97 min lång och jag började lipa när filmen hade gått 67,23 min fram tills den var slut. Det är verkligen en sevärd film som jag rekommenderar er alla att se! ♥ Jag vet inte om jag lipade så mycket pga filmen eller om det berodde lite på tröttheten också, men jag tror mer på att det var filmen som gjorde det. Jag tyckte att den sista biten var så sorglig och ne usch. Jag kan bara säga att jag hade inte klarat av att göra allt på det viset som dom gör det, jag beundrar dom. Underbar film som ni alla MÅSTE se! ♥

För att se trailer klicka här, och om ni vill lyssna på en känd och bra låt från den filmen så klicka här! ♥

Vill ni se lite gamla bilder på mig och kompisar?

Jag är den lilla häxan i blått med svart hatt! ;)


Våffelkalas hemma hos Lidbom, jag är då knäpplot som sitter längst ut till höger med blårandigt...


Vem kan jag va? precis, Lucian med hjälmfriss ;)


Nr.1, med hästsvans och röd klänning, så sööt! ;)


Tror att detta kortet togs nä jag slutade förskolan! :)


Dansproffsen! ;) Jag är den med lugg!


Drogad frågetecken.


Här var jag stolt, jag frågade hela tiden om man såg hela min klädsel ;)


Sen har vi ju alltid den här bilden, jag tyckte att jag var snyggast i världen här och såg ut som en kändis! ;)


Är det bara jag som hatar detta?



Somnade med några oäkta ringar igår. Detta är vad man vaknar upp till morgonen efter.. Kul.. ag hatar det och sen blir ringarna så fula med... Ska uppina något som gör att fejk håller sig fina så dom ser äkta ut! Någon som hänger på?
;)

Jag vet, jag är het som en jävla get!



Ibland får jag bara ryck att vara så oseriös som jag kan va, om inte mer? När detta brukar hända och jag sitter vid datorn brukar min älskade webbcam finnas tillhands och föreviga mitt oseriösabeteende men inte idag. Inte nu. Inte på ett tag. Pappa har ingen cam på sin dator och jag orkar ju inte starta upp den andra datorn för att ta kort med camen, skicka till min dator för att sen kunna ladda upp här, nono. Då åker min system fram istället och förgyllar  ögonblicket istället! ;) Så vad tycker ni, jag bode se ut såhär ikväll, samma frisyr, samma ansiktsuttryck. Åhyes!

(?)

Jag vet inte hur jag kommer vara idag på bloggen, tror faktiskt (tyvärr) att jag kommer ha dålig uppdatering eftersom det är sol och värme ute, jag ska träffa Lidbom och sen dra in till stan så ni får hålla ut! :) Kanske blir det någon mobilblogg under kvällen? ;)

Min mage vill inte vara snäll, den smärtar mig!

Sitter just nu med kramper i magen och det gör så brutalt oooont! Det kommer och gå och varar i ungefär 1 min, har uppehåll i 2-5 :( Får hoppas det går över så att jag kan gå runt på torsdaskvällen i Borås! För er som inte vet vad det är så kan man beskriva det lite såhär:

På sommaren så anordnar Borås stad en liten "konsert" eller vad man ska kalla det. Det kommer massa band till en stor scen och spelar, det kan vara nya band eller gamla, kända eller inte, det varierar. Men sen klockan 21 så kommer det en känd person eller ett band som ska spela och detta håler på ett par torsdagar under sommarlovet! Sen är alla affärerna runt torget öppna till 21 så man kan ta en långshopping om man skulle vilja det. Idag så är det Erik Grönwall (han som vann idol) som kommer som huvudartist klockan 21.

Vet inte riktigt när jag och Lidbom (ska ni andra med oss eller åker ni själva?) åker in men det blir väl runt 17-18 någonting! Sen kanske ***** skulle åka med med någon/några kompisar så det blir ju super! :D ♥ Nu ska jag ner och äta något, eller ja, först ska jag klä på mig för sitter fortfarande i BH & trosor! ;) Vi hörs senare idag, puss på er!




Bilden är tagen uppe vid min stuga när jag var där förra veckan, vad tycks? ;)


RSS 2.0