Missing my other half...


Sitter i mitt rum med levande ljus, lyssnar på mysig och bra musik, det enda som saknas är mitt hjärta! ♥Många tycker att vi umgås för mycket och att vi ska tröttna på varandra.. Men hur kan man tröttna på någon som man älskar av hela sitt hjärta? Hur kan man umgås för mycket med någon man älskar? Jag förstår inte dem som säger det..!

Jag och Melven bor såpass nära (typ 100 meter ifrån varandra, tar högst 5 min att gå) att vi kan vara så ofta. På torsdag (3 feb♥) har vi varit tillsammans i ett halv år, 6 månader, 184 dagar, ca 4416 timmar, ca 264960 sekunder och så vidare, helt sjukt och så jävla underbart! ♥ Vi har nästan spenderat alla de dagarna tillsammans! Finns undantag då man har varit borta så vi inte har kunnat träffas men det är kanske 20 dagar som högst om man räknar ihop dem, tror inte ens det är så många! Vi älskar varandra och när vi är ifrån varandra så saknar vi varandra så sjukt mycket att det inte finns ord för det. Även om vi ses så ofta så tar det ingen lång stund innan vi saknar varandra.

Melven är min kille, min pojkvän, mitt hjärta, min bästa vän, någon jag litar på till 100%, någon jag kan prata med om allting, han lyssnar, han förstår, han försöker förstå, han försöker göra det bästa för mig, han är min hjälte, han är mitt godis i en godisskål, han är kärnan till mitt popcorn, han är kolsyran i min dricka, han är oboyen i min mjölk, han är stearinet (stavning?) i mitt ljus, ja ni fattar!

Han är mitt allt och han ställer alltid upp och fösöker göra allt för mig! Fattar inte hur jag har kunnat vara utan honom i alla dessa år, varför hittade jag dig inte från första början? Vi har bott grannar i 16, snart 17 år, vi har lekt med varandra när vi var små, varför slutade vi umgås när vi var små? Kanske var det meningen..

Som tur är, är det du och jag nu för alltid!
Jag älskar dig Melven Ingvar Linwall! ♥

Målat med mascara

Har fått många kommentarer där ni frågar varför jag har 3 mascaror och varför jag använder alla 3 på samma gång och vissa av er har frågat om jag inte kan lägga ut en bild på hur jag ser ut med och utan mascara och visst
kan jag göra det!



Jag använder mig av 3 olika mascaror eftersom jag inte kan hitta någon mascara som fyller de krav som jag har. Vilka mascaror jag använder kan ni se HÄR.

Här på bilden ser ni att ögat till vänster är målat och det andra är neutralt. Jag har enbart mascara på mig, men ibland har jag även eyeliner eller dipliner!

Tidsinställt inlägg!

Bild lånad från google!

 

Just nu är jag på kalas hemma hos min kusin Benjamin, han fyller 12 år så grattis grattis till dig! När ja kommer hem ska jag visa er hur jag såg ut på kalaset. Vet inte hur länge kalaset är så därför kan jag inte skriva riktigt när bilden på outfiten kommer upp. Måste även plugga Företagsekonomi ikväll så vi får väl se hur mycket bloggande det blir efter att jag kommer hem från kalaset! Ikväll ska jag också utse 1 eller 2 vinnare av veckansblogg! Så alla ni som har anmält er, håll tummarna att det bli just du!

 

Hoppas ni får en fin kväll! ♥


Smycken från mormor

I onsdags så var jag ledig ifrån skolan, eller vi hade distansdag men det är ju nästan samma sak! Så jag åkte till skolan och lämnade in min dator, sen åkte jag hem och röjde ur mina garderober lite och sen runt 13:00 åkte jag eller rättare sagt gick jag hem till mormor & morfar. Vi fikade lite och pratade och lite innan jag skulle gå hem så visade hon mig smycken hon skulle slänga och frågade om jag ville ha några, vilket jag ville så tänkte visa er vad det var för smycken som fick följa med mig hem!



Vad tycker ni?

VIRUS!



Har insett att jag inte är den enda som fått detta viruset! Har även hört att det kommer ifrån Kissie och dessies bloggar. Det är ett fejkvirus, dock spärrar den datorn så du inte kan klicka bort "viruset" och du kan heller inte ta bort viruset med ditt virusprogram. Den spärrar alla program och den säger att hela din dator är angripen och raddar upp en massa saker som har blivit angripna. Jag fick panik, tog med den till teknikerna i skolan (eftersom jag fick det på min skoldator) och de lagade den på 10-15 min, men dem vet ju hur man gör. De sa att de var ett fejkvirus men som inte bara går att ta bort sådär. Så om ni får de, sök upp någon som är grym på datorer som vet hur man ska ta bort det.


Jag fick det när jag hade vart inne på kissies blogg!



God morgon på för middagen!


Jag tänkte på en sak...


Vaknade först vid 7 och sa hejdå till Melven för han skulle åka till Göteborg och jobba, sen somnade jag om och vaknade vid 9:30. Nu sitter jag fortfarande i sängen, orkar inte gå upp och göra mig i ordning. Har dock ätit frukost så lite duktig har jag varit, men när man är ledig och det är helg så måste man ju få bo i sängen, right? Ska sätta mig och skriva lite CV och sen nästa vecka ska jag söka tills jag får ett Jaaaa, du är välkommen hit!



Lite bilder från Danmarksresan!




Satt och kollade på film typ halva vägen! :) Vi kollade på någon Avatar och någon mer, kommer inte ihåg vd den heter! På båten över från Sverige till Danmark köpte jag choklad, två stycken och sen på vägen hem köpte jag salta pingviner med! ;)





Vi hade det super hemma hos henne! Jag och Paulina fick sova på en luftmadrass och ingen fatta varför vi fick blåsa upp den hela tiden tills vi satte oss i den och bara hörde hur det pyste vid fötterna så mitt i natten satt vi med nagellack, papper och en hårblås och försökte laga det, det såg sjuktkul ut, dock fick jag inte ta kort för Celina för hon ville inte vara med på kort just då, men ni kan ju tänka er hur kul det såg ut hahah!








Min kamera ville inte fungera när vi var inne på museumet, den fick ryck och ville bara fokusera, men som tur va fungerade den ibland! Jag vet inte om jag ska lägga ut alla bilder jag tog för det var ett väldigt hum.. Udda museum vi var på, kan lägga ut någon bild och sen skriva lite hur resten av bilderna är!



Carro och Elin står framför den stora eller rättare sagt, Gigantiska pojken! Visst ser den äkta ut?

Nu kommer lite udda bilder från museumet!








Visst är det konstiga statyer och sånt? Halva museumet var sexistiskt och andra hälften handlade om typ.. Döden... Helt sjukt. För er som inte ser på bilden ovan så är det en staty av Michael Jackson som har huggt av sitt huvud och suger av sig själv, vem kommer ens på den idén? Går nog inte in på resten, men om ni vill veta vad som mer finns där så kommentera så kan jag förklara för er som undrar!



Vi skulle vara stanna och ta kort på en staty, när vi hade tagit kortet var det bara vi 5 svenskar & 2 Danskar kvar.. Resten av gruppen hade lämnat oss :'( Som tur va hittade vi dem efter kanske 20-30 min, eller rättare sagt, vi hittade varandra för vi möttes på vägen!








Sen fick vi inte ta bilder där inne och jag är glad för det! Det var verkligen hemskt där inne (enligt mig iaf), klarar inte av sånt. Lipade minst 10 ggr och hade mardrömmar hela natten och jag har jättesvårt för att äta griskött nu... Att först få se dem leva och sen hela vägen till det blir kött. Fyfan! Jag såg bara när de levde sen kände jag att jag inte kommer våga se resten! Vi eller rättare sagt de andra fick kolla igenom olika fönster och se vad som hände där. Hela stället luktade rått kött & blod. Trodde jag skulle svimma flera gånger!

Många tyckte det var spännande men absolut inte jag, dit ska jag aldrig mer i hela mitt liv! Sen fattar ingen varför vi skulle dit, visst det är Danmarks stolthet eller vad hon sa men ändå? För er som vill se hur det går till kan gå in på deras hemsida, klicka här för att komma dit!










Som ni ser kom jag näst sist, jag suuuuger på bowling hahah! Dock hade vi väldigt kul och Charlotte sköt för det mesta åt Celina också så Charlotte blev jätteglad när hon gjorde strikear, sen insåg hon att hon gjort dem åt Celina och då var det inte lika kul längre hahah!




Här är låten som vi lyssnade på VARJE gång vi åkte bil, hur jävla goo som helst! ;)

Sen stod vi på en mässa dagen efter, inte superkul eftersom lärarna hade plaserat oss på fel ställe men men, så kan det gå! Några i min klass vann iaf ett pris, grattis till er! :)




Sen var vi på förfest hemma hos en tjej som hette Rikke, skitkul var det! Dock var det bara jag och Paulina som var Svenskar, resten var danskar ;P Men det gick super ändå! På bilden är det Paulina, Charlotte och jag!
Sen drog vi vidare till klubben FOAM!










Resan var verkligen lyckad! Kommer komma ihåg den hela livet, vet inte vad alla ni andra säger som var med, men tror ni håller med mig! I sommar kanske vi drar tillbaka till Danmark, eller så kommer Celina och Charlotte hit, vi har inte bestämt det än! :)

Sitter i skolan

Hej på er!
Fick virus på min skoldator i tisdagskväll så lämnade in den igår på morgonen (på min lediga dag, hade tänkt blogga en massa och lägga ut bilder på saker och så, men det sprack!) och idag efter denna lektionen ska jag häma den, hoppas den är klar och att det inte var något konstigt med den och hoppas att allt finns kvar, speciellt mina skolarbeten!

På min lediga dag städade jag ur mina garderober, det var mycket kläder som försvann.


Sen åkte jag till mormor o morfar en stund, sen åkte jag till jysk och köpte en ljuslyckta & "korgar", ni får se sen när jag får hem datorn! Håll tummarna på att jag får den idag!


11 - Hur jag sminkar mig

Har haft ett litet (eller ganska långt) uppehåll med listan nu, ska nog byta ketagorinamn till nummerlistan.. Vad tycker ni om det? Är ju ingen decemberlista längre...

Men!
Nu tänkte jag då visa vad jag använder mig av för smink. Jag brukar inte sminka mig så ofta så därför blir det inget superlångt inlägg om smink. Eftersom jag oftast är nöjd med min hy så brukar jag inte ha fondation på mig, kan vara någon dag då och då eller så använder jag ett täckstift (orkade inte leta upp eller ta en bild på det märket jag har)!

Här nedanför ser ni vad jag använder mig av när jag sminkar mig! Oftast blir det bara att jag sminkar mig runt ögonen med mascara och sånt :)




1. Först tar jag på fondation och/eller täckstift om jag ska använda det (köpt på hm)

2. Sen strycker jag på ett tunt sträck med min dipliner (köpt på hm) på ovansidan av ögonlocket

3. Sen tar jag (beroende på hur långa fransar jag vill ha, nu förklarar jag långa) leopardmascaran (fick med i SOLO-tidning), sen tar jag den gula (köpt på Åhlens) och sist den lila (Åhlens)!

KLAAR!

I will hunt you down!


Bilderna från Danmark kommer imorgon, har dom på datorn men det hände mycket idag!

Först satt jag i skolan och väntade och sen tog jag bussen till körskolan och kände mig lite duktig att jag kom en kvart för tidigt. Dock skulle gud straffa mig för något så jag hade hört fel tid, så kom en kvart försent! Kände mig mycket lyckad där ett tag. Sen när jag skulle betala tar de inte kort så får betala en annan gång. Sen kom Melven hit och vi satte i gång en film, jag somna och vakna när han skulle gå hem, bra dra Alexandra för nu kan jag inte sova! Sen började även min bror spy som ett vattenfall innan, mycket mysigt att lyssna på, dock har han varit lugn ett tag nu så jag HOPPAS att det bara var att han ätit något dåligt idag och INTE spyr mer, HATAR SPYA!!!

Vinnaren av veckansblogg!


Eftersom det var många som var med i tävlingen så slumpade jag och Fille ut varsin vinnare vilket blev Hanna och Kalle! Grattis till er, ni kommer att ligga högst upp i min meny under titeln veckansblogg tills nästa måndag, för då kommer den/dem nya vinnarna upp!


Allt handlar om H - Hostar, hickar, hes!



Förlåt för min gryyyyymt icke-awesomea (kan man säga så?) uppdatering.. Sa ju förlåt i mitt inlägg innan som jag skrev igår men det är mycket nu. Först var jag i Danmark (bilder kommer imorgon) i veckan, sen när jag kom hem ville jag bara pussa på min pojk, sen har det vart fullrulle hela helgen! Kom hem vid 9, kolla runt på datorn lite, pratade med Melven i 71 min (1h & 11 min) för att vara exakt! Dock hörde han typ inget av vad jag sa mohahah! Är hes... Låter som en gås!

Imorgon ska jag ringa UM, ladda ner musik till min iPod, utse förra veckansblogg som nu kommer bli denna veckansblogg istället, gå till körskolan, vara på deras blubb blubb blubb (vet inte vad det är jag ska på, mamam och pappa som bokat men tror det var någon info grej om körskolan.. Who knows..), sen ska jag betala 6.500 (Kunde shoppat för dom pengarna ju..!) till körskolan, sen ska jag hem, ladda upp bilder från veckan, svara på kommentarer från er, sen slöa eller plugga eller vara med Melven, beror på hur mycket klockan blir! PUSS!

Förlåt!

Kom hem ifrån Danmark igår och jag hann aldrig fixa några inlägg innan jag åkte... Så förlåt! Idag eller imorgon ska jag lägga upp bilder, skriva om allt :) Puss så länge!♥

Danmark!


I övermorgon åker jag till Danmark... Vet inte riktigt vad jag känner inför det... Kommer Sakna Melven något kopiöst!!! Vill att han ska åka med... Men men, det är en skolresa så får stå ut! Får hoppas på att allt kommer gå bra och bli kul. Som tur är kommer jag spendera min sista natt tillsammans med min älskling, det kommer bli jobbigt att säga hejdå på morgonen sen... ♥

Imorgon ska jag packa ner allting som ska med, be mamma köpa saker som jag ska ha på bussen ner och jag ska även göra lite tidsinställda inlägg eftersom jag antagligen inte har tillgång till någon dator/internet... Blir superdyrt att mobilblogga också så kanske skickar ett inlägg när jag sitter på bussen, det kan jag göra, sen kommer det tidsinställda!

Måsten från HM


Detta ska jag köpa innan sommaren! Vissa saker ska jag beställa hem redan nästa vecka, längtar massvis!!!

Minecraft


Älsklingen och hans kompisar har suttit och spelat MineCraft hela helgen och nu är ingen av dom andra vakna så han fixa ett konto till mig med så nu ska han bara komma på lösenordet till servern så ska jag börja spela med! Grafiken suger som ni ser på bilden och jag fattar inte ett skit vad det går ut på men men, shit tha same ;D



GLÖM INTE AV VECKANSBLOGGTÄVLINGEN, KLICKA HÄR ELLER BLÄDDRA NER FÖR ATT KOMMA TILL INLÄGGET!

God morgon!

(weheartit.com)

God morgon gott folk! Denna morgonen började bra men nu är den inte det längre... Började med att jag vaknade av att Melven låg och pussade på mig hihih♥ Sen låg vi och myste och sen tog vi en dusch tillsammans! Sen märkte jag att min efterlängtade mens kom, den har varit försenad i flera dagar så har varit väldigt orolig men nu kan jag släppa det!

Något som inte är bra är att Paulina har blivit sjuk. Vi skulle bo tillsammans med hennes danskar i Danmark nu nästa vecka (tis-fre) men nu vet jag inte hur jag ska göra... Hon vet inte om hon kan bli frisk tills på tisdag så jag måste hitta en bostad och jag kan ju säkert bo med Isam eller Esben som bodde hos mig i Sverige men det är ju inte kul att bo själv... Ska prata med dem idag och kolla hur vi kan fixa det... Åh vad krångligt allt blev nu :(

Två videor med olika teman!

Humor, skrattar verkligen varje gång! xD



Kan inte hålla tillbaka tårarna när jag kollar på den!
Det är verkligen en fin video!


VAR GÄRNA MED I VECKANSBLOGG-TÄVLINGEN I INLÄGGET NEDANFÖR!!

TÄVLING - Veckansblogg!


Ellens nya bloggdesign

Gjorde ju en bloggdesign till Ellen innan och här kommer före och efterbilder!
Gå gärna in på hennes blogg och läs, njut och ha kul! Ni kan även läsa mitt gästinlägg!

KLICKA HÄR!



Glömde ta kort på exakt hur den var, så tog ifrån en provblogg jag började mixtra med. Men ni ser ju hur hennes färger var och hur hennes förra header såg ut. Bytte namn på rubriken LÄNKAR i menyn till BLOGGAR JAG LÄSER!



Header


Info i menyn


Namn byte i menyn


Lite av hennes bilder la jag in i menyn


Lan hemma hos killen!


Tjoo! Just nu sitter jag hemma hos killen, han har lan med några kompisar men jag fixar med Ellens blogg design och när jag är klar ska jag börja på en annan tjejs design! :) Visar er sen före och efter bilder! Hann aldrig ta kort på de som ska vara med på listan så får fixa det imorgon när jag kommer hem eller någonting. Ska svara på era kommentarer sen med! Puss


PS!
Skickade min första jobbansökan idag, så nu är jag på G inför sommaren! I veckan ska jag ut och söka järnet! Jag har viljan, jag har åldern, jag är awesome så lediga job.. HÄR KOMMER JAG! Jag har bestämmt att få flera ja så man kan välja och vraka på jobb än att inte få något alls. För i sommar, då jädrar ska jag bli miljonär!

Sommar, sommar och sol, havet och vinden, och doft av kaprifol!


Just nu sitter jag i skolan, har EXPO lektion, typ design och lite sånt så fixar med montern och UF-företaget. När vi åker till Danmark på tisdag sa vi även stå på en mässa med danskar & tyskar, kommer ju sjukt bra asså ;) Får använda den tyskan jag kan och fejka lite danska och slänga in lite engelska med, vore la rätt bra? Kanske borde filma och se hur min försäljning går hahha!

Kollade igenom min hårddisk iförrgår på bilder som tog under 2010, och fyfan vad jag saknar sommaren! Bilden ovan har jag haft som header innan så vissa av er känner nog igen den! Senare idag kommer en del uppdatering, jag kommer uppdatera listan meed punkt 11 & 12 hade jag tänkt och alla kommentarer ska jag svara på! Puss

Music is my drug!



Nu blir det till att lyssna på lite musik innan jag somnar. Laddade in en massa musik herr om dagen och just nu konverterar jag lite filmer så jag kan slänga in i den. Ska ju åka till Danmark på tisdag (har jag nämnt det innan?) och träffa Isam & Esben och alla dom andra, ser både fram emot det och inte... Ligger typ lika.. 50% av mig vill åka dit och 50% vill stanna kvar här hemma, men jag får det säkert kul.

Jag och min klass ska åka dit, i September 2010 hade jag 2 utbytesstudenter ifrån Danmark (Isam & Esben) hos mig och det var alla tiders så nu ska vi åka ner och bo hos dom, dock ska jag bo hos två tjejer istället med Paulina i min klass. Ingen av oss ville bo ensamma så det fick bli hemma hos hennes danskar eftersom hon inte ville bo hos "mina". Så på tisdag 8:15 rullar bussen från skolan mot Danmark.

Ne, nog pratar om det, kommer nog berätta mer om det närmare, typ på måndag kommer nog det mesta handla om min packning och tankar inför "resan"!

God natt och sov så gott!

Vill ha vår och sommar!


Börjar eller ne, har gjort det ganska länge nu, läntat efter våren och sommaren! Orkar inte med slask, snö, kyla, vinter, regn, tonvis med kläder och allt annat som hör till dessa årstiderna.. Vill ha sommar, sol, värme, bad, tunna kläder! Vill gå i ide och sova bort vintern just för tillfället! Bjuder därför på en bild från våren 2010

Nu tänkte jag svara på de sista kommentarerna, sen sätta på ett prisonbreak avsnitt eller kolla på någon film och sen sova! Låter helt okej va? Yees, it doooooes! Sleep nice and tight!

Hallon & blåbärssmoothie

Bild lånad från google!

Nu har jag och älsklingen gjort varsin supergod hallon & blåbärssmoothie! Den såg precis ut som den på bilden, fast utan alla frukter runt omkring då. Kan dock inte berätta receptet eftersom jag inte använde några mått förutom ögonen! Men jag kan ju tala om vad vi har i:

Vaniljyoghurt med blåbärssmak
Frysta hallon
Socker
Mjölk

Mixa i mixern och sen är det klart! :D
Nu ska vi plugga, jag ska göra matte och Melven ska läsa på något med fordon!

Sjukt snygg bild!



Kikade runt på youtube herr om dagen och hittade detta klippet! Sjukt bra och det blir riktigt bra bilder! Älskar vattenbilder och när bilderna är lite annorlunda som bilden ovan så blir det unikare och mycket snyggare! När jag kommer hem idag ska jag prova på att ta lite sånna bilder!

Han som har gjort videon har även en blogg och är en riktigt grym fotograf enligt mig iaf! Kolla in på hans blogg här!

ÅH!

Skit irriterande att man inte kan kommentera inlägget nedanför! Har mejlat blogg.se flera gånger idag angående inlägg på min blogg, börjar bli vääääldigt tröttsamt!

Mina inlägg går inte kommentera, dom kommer upp sent, vissa kommer inte upp alls!

♥10 - Vattenbilder


Vad tycker ni om mina bilder? :)
Bytte kategori ifrån kläder till vatten!

♥ Old picture


Just nu sitter jag och min kille och kollar tv, yees har blivit mycket tv nu de senaste dagarna, och jag tänkte slänga in ett inlägg oh tala om att senare ikväll kommer punkt nummer 10 upp, och det lovar jag, skrev ju det i förrgår med men fick aldrig tid till det, men idag lovar jag er att jag ska fixa det och imorgon kommer punk 11 & 12 upp, kul va?

Jag och älsklingen gick upp för 75 minuter sen, vi är sååå duktiga ;) Nu ska jag smsa Feli om en sak, men vi hörs senare, puss and cyaaaaa!

♥ Teen mom på MTV


Just nu sitter jag och kollar på Teen Mom på MTV, är maraton idag så det går hela dagen, jag är superlycklig! Älskar det programmet & 16 and pregnant. Vet inte varför men tycker sånt är kul. Någon annan som håller med mig?

Älsklingen sitter och kollar på bilar via min iPod, han hittar massvis så han sitter och diskuterar lite med sin pappa, får väl hoppas han hittar någon som han vill ha, som inte är en idiotbil och som har bra pris :) Med idiotbil menar jag en bil som man måste laga och byta ut hela bilen för att den ska fungera.

♥ Sen middag hemma hos mig!

Fläskkotletter                                           Ris                                                    Ärtor

♥ What would it feel like..?


Sitter och äter upp lite av vårt pepparkakshus & kollar på Family Guy med katten. Nu kom Melven hem också, han har skottat på vår gård och sen var han hemma och fixade med något. Huset är färdigstädat och gården är färdigskottad, vi har vart riktigt duktiga idag! Nu ska jag springa och pussa på min älskling, hörs sen! ♥

♥ 07-01-11


God morgon! Just nu sitter jag och älsklingen nere i tv-rummet och kollar tv och äter frukost, macka & oboy! Muuums! ♥ Senare idag tänkte vi ta en promenad och jag ska även städa huset.. Blöö... Vi kollar även på något djursjukhus-program, finns inget bra på tv just nu, it sucks!

Nu ska jag äta & dricka upp, pussa på Melven och svara på lite mer kommentarer och läsa bloggar, hörs senare! ♥

♥ The big ape


Tjoo dudes!
Sitter just nu nere i TV-rummet med Melven och kollar på King Kong, en riktigt bra film, dock är den lång som faan hahah! Den började 14:25 och är slut 18:00, men men, vi har inget bättre för oss just nu så det blir prima!

Vi klev ur sängen kl. 14:15 idag, hur gött som helst, dock är vi rätt slöa av oss, sista dagarna på lovet ju, då får man vara slö till tusen! Nu ska jag fortsätta kolla film och svara på lite kommentarer, samt spela lite City Ville, bästa spelet på facebook!

♥ 1 minut kvar av min och Melvens 5 månadersdag!

♥Just nu är kl. 23:59 och jag ville bara tala om att idag, 03-01-11 har jag och Melven varit tillsammans i 5 hela månader! Jag är verkligen den lyckligaste personen i världen! Han betyder obeskrivligt mycket för mig och jag skulle inte kunna tänka mig ett liv utan honom. Även om det enbart är 5 månader så känner vi båda att det kan hålla för alltid!

Varje sekund jag är utan honom så saknar jag honom så sjukt mycket! Skulle inte vilja byta bort honom mot någon, han är mitt allt, mitt liv, mitt ljus! Utan honom skulle jag inte vara så lycklig som jag är just nu! Melven Ingvar Linwall, jag älskar dig av hela mitt hjärta och lite till. Inget eller ingen kan ta dig ifrån mig, du gör mig hel!

Bilder från dagen

love

♥ 09 – Mina drömmar.

Detta kommer kanske inte bli någon lång punkt på decemberlistan, men det är i alla fall ett svar eller vad man kan kalla det.

Mina drömmar här i livet är att jag ska gå ur gymnasiet utan IG, få ett bra jobb som jag trivs med, ha ett bra förhållande, få barn, gifta mig, resa jorden runt. Det är mina drömmar. Min högsta dröm är att få barn.

Även om jag bara är 17, snart 18 så är det den högsta drömmen/önskan jag har! Det finns en del saker som gör mig rädd, jag drömmer drömmar om att jag inte kan få barn eller att de dör i magen eller att jag får missfall precis innan jag ska föda... Det är hemska drömmar som tar lång tid att bearbeta, men jag klarar det. Det finns även andra saker som gör att jag tvivlar på om jag kan bli gravid, men det kommer jag inte nämna i bloggen...

Jag och Melven har pratat om barn och allt detta som jag precis skrev och lite till och vi båda vill ha det, men om kanske 5 år, inte än. Det finns mycket vi vill göra innan barn.


♥ Give me some anwers!


Varför börja du blogga? :)
Sv: Jag började för det lät som en rolig grej, vilket det var!

Favorit tvprogram? (:
Sv: Oj.. Jag har massvis! T.ex Operation Skönhet, Desperate Housewives, How I meet your mother, Scrubs, Prison Break, 16 and pregnant och många många fler!

Vilka är dina tre absoluta favoritbloggar?
Sv: Kattis, Keeela och Bunnys :)

Vad drömmer du om att jobba med när du blir vuxen?
Sv: Jag har verkligen ingen aning :o Har jätteångest för att jag inte vet vad jag vill jobba med... Jag hoppas att jag kommer fram till något snart.

Vad har du för drömmar för framtiden? :)
Sv: I framtiden vill jag ha barn, gifta mig, bo i en snygg villa och ha ett bra jobb som jag trivs med. Jag vill också ut och resa mycket! :)

Vilken är den sötaste kommentaren du har fått? :D
Sv: Den sötaste är nog den som jag fick av en tjej (kommer inte ihåg vem det var) där hon skrev att hon såg upp till mig och att hon tyckte jag såg bra ut och ville se ut som mig och en massa sånt gulligt! :)♥

Drömresa?
Sv: Jorden runt! :)

Vad vill du ska hända detta året?:D
Sv: Att jag och Melven firar 1 års dag tillsammans, jag höjer mina betyg, jag får lust till att träna igen, och lite andra privata personliga saker! :)

Vilken är din favorit färg?
Sv: Har massvis så som rosa, turkos, lila, röd, blå och grön :)

Ditt bästa bloggdesign tips? :D
Sv: Skriv om saker som du själv tycker om och ha med mycket bilder och färg! :)

Hur länge har du och melwin eller vad han heter varit tilsammans?:)
Sv:
Han heter Melven, men det stavas bara Melven, när man säger hans namn så säger man Melvin :) Vi har varit tillsammans i exakt 5 månader idag! :)

Har du några djur , isf vilka?
Sv:
Jag har en katt som heter Rambo, supersöt! :)

Favorit låt just nu?
Sv: Love the way you lie part 2 :)

Ålder? :)
Sv: Jag är 17, men fyller 18 om 47 dagar tror jag det blir, 19 feb! ;)

Inspireras du av någon/något, i så fall vad?
Sv:
Nope.. Inte vad jag kommer på just nu.. Kör min egen stil! :)

♥ Frågestund, avslutas imorgon!


♥ Min julklapp av Melven!


Visst är det fint? Jag älskar det! ♥

Vi firade jul mitt i natten jag och han. Vi möttes 00:45 i backen mellan hans och mitt hus och bytte julklappar och pratade och lite sånt eftersom vi inte skulle hinna träffas resten på julen så vi valde att göra så, och det gick ju hur bra som helst!  Är riktigt glad över mitt halsband!

Av mig fick han ett svart armband som var hum.. flätat och runt.. går inte förklara och så var det en grej uppe på, kan ta kort en annan gång och visa!

♥ 08 – Något att minnas.




Det jag ska tala om hände den 29 september... Vi hade utbytes studenter hemma hos oss, alla i min klass hade 1 eller fler. De kom ifrån Danmark och jag hade två stycken (Isam & Esben hette dem). Näst sista kvällen hade vi fest i en sportstuga ute i skogen. Mina dankar hade med sig en vodka flaska och jag hade köpt en ifrån en i skolan. Med andra ord hade vi 2 flaskor med ren sprit och sen köpte vi till Sprite & apelsinjuice.



Filip och hans två danskar kom hem till mig innan festen och ja... Det var rätt tystlåtet, inte den sort förfest som jag och Filip hade tänkt oss men vi satt där och sen när klockan blev 20 drog vi till festen. Hemma hade jag &  mina danskar bestämt att ingen alkohol skulle finnas kvar när kvällen var slut. Jag höll med men skrattade bara åt dem för tänkte att de går inte, men jag kan lova er.. Det gick.

När vi kom dit så var många redan packade och vissa hade inte druckit något (som vi) så det var lugnt. När vi väl kom in i lokalen satte vi oss vid ett bord (Jag, Filip, hans danskar & mina, Paulina). Sen började det hela. Esben hällde upp Bacardi & Sprite till mig som jag hävde i mig snabbt (mår illa av att skriva detta, får kväljningar) och Esben fortsatte att hälla upp till mig. Tog flera glas, kände inte mycket så drack bara mer och mer. Sen ville jag ut för det var så varmt så drog med Filip ut och när jag väl ställde mig upp och gick, då kände jag hur mycket jag hade druckit. Började asgarva åt allting och Filip sa till mig att inte dricka mer och jag lovade honom. Sen gick vi in igen och jag drack lika mycket till, fast med apelsin juice nu istället för Sprite.

Försökte supa ner Filip och Paulina men Paulina vlle bara smaka lite och Filip drack sin öl men han fick ner ett glas med bacardi-mixen ändå. Gick ut flera gånger om och drack massvis. Sista gången jag gick ut drog jag med Filip ännu en gång, gick bort mot grillplatsen (vi gick dit hela tiden för ingen var där), jag gick in i skogen och kissa och var nära på att fastna i ett elstängsel. Sen gick jag tillbaka och Filip gick in och gjorde samma sak.

När han kom tillbaka satt vi ner och pratade, sen ställde jag mig upp och trillade omkull. Sen var våran konversation såhär:

Jag - Filip, fyfan vad full jag är, helt sjukt! :o :D
Filip - Jo jag ser det, du skulle inte bli så här full, du lovade din mamma att dricka med måtta! :P
Jag - Jag vet, men detta är så sjukt kul ju! :D
Filip - Jaja, upp från marken nu, du kan inte bara ligga där
Jag - Hjälp mig upp då, kan inte resa mig upp själv hahah :p

Filip sätter mig på bänken

Jag - Jag mår inte så bra längre
Filip - Ne, men sitt här och ta igen dig lite, du borde inte springa runt så mycket.
Jag - Jag mår skitdåligt Filip och jag fryser :(
Filip - Sätt dig i mitt knä så kan jag värma dig och så slipper du få urinvägsinfektion (det var frost ute på bänken)
Jag - Jag kommer spy
Filip - Nej då, andas och ta det lugnt
Jag - Jo, om 10 minuter spyr jag
Filip - Det är lugnt, jag hjälper dig
Jag - Ne, nu är det 5 minnuter
Filip - Ta det bara lugnt
Jag - 3 minuter, eller nej... 1 minut eller ne *spyr*

Sen satt jag och spydde i 3 timmar ute i kylan i Filipsknä. Däckade flera gånger om. Allt snurrade runt hur fort som helst och jag fick inte stopp på världen. Jag ville inte spy mer för det smakade skit, jag grät i floder och det var min värsta fylla någonsin. Filips dansk kom med sin jacka som jag fick låna, var inte medveten om det, hade däckat men märkte de när jag vaknade. Min dansk, Isam, kom och gav mig vatten flera gånger om.

När jag hade spytt skakade jag bara av all kyla och allting. Filip hjälpte mig in i lokalen och sen satt vi i soffan och jag hade en påse framför mig för spydde bara lite granna. Såg helt hemsk ut. Sen fick Isam bära in mig i bilen, mamma var inte speciellt glad när hon såg mig.

Dagen efter var det skola och jag var så bakis att jag ville dö. Supa i en timma och spy i 3-4 efter var ingen hitt. Vi räknade ut att jag nästan fick i mig en hel vodka flaska själv.. Det var inte dåligt att få i sig så snabbt. Men det var hemskt.

Efter detta kan jag inte:
Dricka Sprite & Apelsinjuice
Kan knappt gå in på systemet utan att må dåligt
Så fort jag tänker på kvällen får jag kväljningar och mår skit
Kan inte vara i närheten av folk som dricker
Kan inte vara i närheten av handsprit
och en massa massa mera..

Den kvällen förstörde så sjukt mycket för mig...
Varför jag skrev detta är för att varna andra. Drick med måtta, lyssna på det dom vuxna säger, dom har rätt, nästan alla gånger. Drick för att ha kul och stanna när du har roligt, det blir inte roligare ju mer du dricker, det blir värre. Både jag och min kille kan tala om det. Han fick åka in till sjukhuset med ambulans efter att ha supit sig full. Efter denna händelsen har jag många gånger fått tanken att bli nykterist.. Klarar inte av alkoholen längre och vad är det för mening med alkohol? Vissa drinkar är goda, men klarar jag av att dricka det? Det är en bra fråga... Har inte bestämt mig för något än, har bara det i tankarna...

♥ Jag har blivit mamma! Eller nästan iaf...





Sitter och myser med Melvens kanin, Lillan. Eller rättare sagt, jag gjorde. Nu är hon inne i sin bur igen men hon hann med en hel del. Försökte äta hans täckte, rev mig, försökte ta över min dator, blev bloggdrottning för några sekunder och hon hann bli min lilla bebis. Det var en hel del hahah.

Nu spelar Melven lite Forza (?) på Xbox och om en stund ska vi kolla på film, tror vi skulle se på The stepfather, någon som sett den? Är den bra?

♥ 01-01-11

Jag ska blogga mer, hinna med minst ett inlägg varje dag

Svara på varje kommentar varje dag

Göra mina läxor i tid så jag får bort mina 2 IG-varningar

Vara sparsam med mina pengar & spara alla kvitton

Skaffa ett jobb vid sidan av skolan

Vara lycklig och ta bort det negativa i mitt liv eller fixa det

Gå ut och gå/jogga när snön & isen har försvunnit

Göra allt för att ha ett lyckat förhållande med Melven!

♥ Det har varit mycket på sista tiden...


Detta är min nya favorit! Den följer med mig överallt! Den är kanon! ♥

Det har hänt mycket nu på sista tiden så har inte orkat med att blogga och min nyårsafton var skit nästan rätt igenom... Dock blev det bra vid tolvslaget och när jag och Melven skulle sova, faan vad vi misstolkade allt, helt underbart! ♥ Det som var skit under nyårsafton hade inget med mig och Melven att göra, han var underbar mot mig under hela kvällen!

Älskar dig Melven Ingvar Linwall! ♥

Min jul var helt ok. Fick det jag önskade mig, eller nästan iaf. Det enda jag inte fick var ipoden ovan men fick 1000 kr att göra vad jag ville med och då tog jag dom + 192 kr, åkte till Media Markt på juldagen, köade i 47 minuter och efter det var den efterlängtade iPoden MIN! Nu kan jag även blogga ifrån den när jag är vid ett trådlöst nätverk!


RSS 2.0