Tjooo :D Eftersom vi har finbesök (danska...

Tjooo :D Eftersom vi har finbesök (danskarna) så måste man ju fixa party, right? ;) så det ska det bli ikväll! Jag Isam och Esben har 2 stora flaskor vodka som ska bort, får inte vara en droppe kvar enligt dom så jag tycker synd om morgondagen ;) Shit the same, man lever bara en gång hahah ;) Nu håller alla på och göra sig i ordning och jag vet inte vad jag ska ha på mig (som vanligt) så jag har PANIK!!! Om några minuter kommer Filip och hans två danskar hit så då får jag lite hjälp :P Ha en kanonkväll för det ska jag ha! :D


En helg full av mys och roligheter!

I helgen har  jag varit hemma hos Melven, ovanligt va? ;) Man måste passa på, älskar att vara med honom så vi tar alla chanser vi får! :) ♥ Vi var barnvakter hela lördagen åt hans brors döttrar, supergulliga! :) Här kommer lite bilder ifrån lördagen! I fredags var vi bara i Borås hemma och slappade och idag gick vi upp 13:15 och slappade bara framför tv:en till 14:30 för sen gick jag hem för att förbereda allt för Isam & Esben (danskarna som bor hemma hos mig) Berättar mer om dom snart!

Här är bilderna från lördagen!















Just nu är danskarna inne på mitt rum och lyssnar på musik och pratar! Själv sitter jag bara här och chillar! ;) Imorgon blir det party party med dom och på tisdag blir det middag i skolan! Dom åker hem på onsdag morgon! Dom kom hit idag runt 17:00 och så käkade alla pizza och sen åkte vi hem! Finns inte så mycket mer att berätta.. :P


Kan det bli sämre?

Har haft en underbar eftermiddag & kväll med älsklingen! Ätit god mat, träffat roliga personer,myat vid tv:en, varit busiga och flummat! Du är bäst älskling! ♥

En sak som är jobbig, det är att jag har gått runt hela eftermiddagen och varit glad att jag börjar 9:30 imorgon men precis nu innan jag ska hoppa in i duschen kommer jag på att jag inte alls har sovmorgon! Det är ju torsdag imorgon, inte fredag. Med andra ord, jag börjar 8:15. Ååh så sur jag är just nu! Blää på det! Nu ska jag duscha snabbt och sen ska jag krypa ner i min säng och soooooova! Det ska bli underbart för har varit trött hela dagen idag! Somnade vid 2 igår och gick upp 7, ingen höjdare!


Svarar på kommentarer imorgon och hum... Svaren på frågestunden ska jag försöka få upp nu i helgen men kan bli lite problem med det för har mycket att göra och sen kommer det 2 danskar hem till mig som ska bo här från söndag - onsdag så blir typ ingen bloggning då :/ Kanske lite! Får hoppas! ;)

Jag älskar dig!

Bild ifrån helgen när vi var uppe i min stuga, ligger uppe i Bohuslän, vid Orust! ♥


Har precis blivit klar med att kolla igenom alla frågorna ifrån frågestunden och skrivit ner dom i ett worddokument på datorn så det enda som fattas nu är bara svaren till frågorna! ;) Ni har varit riktigt bra på att ställa frågor och mycket varierat, det uppskattas! Ni läsare är grymma! Blev tyvärr ingen promenad med älsklingen idag för jag övningskörde och hämtade upp brorsan efter träningen och sen var Melven med sin pappa & bror och jobbade så han kom hem för typ 1 timma sen och det är svinkallt ute! Känns riktigt som vinter ute, det som saknas är snön!

Såg ni vad som var nytt på bloggen?

Jo detta!
Jag ville ha något personligt i menyn & något som såg snyggt ut så gjorde en "bild" med lite saker som är kul & veta och sen gjorde jag så att man ser min mejl lite bättre, den har alltid varit så liten annars men nu fick jag till den! Vad tycker ni? ;)

Om en stund ska jag ut och gå med min kille, inte för att det behövs eftersom jag har orienterat hela jävla dagen (gick sådär...) men det är mysigt och jag behöver prata av mig om en massa. Något som är underbart med Melven är att han är min bästa vän & min kille! Vi kan verkligen prata om allting utan att det känns jobbigt. Är det inte så det ska va? :) ♥ Innan jag ska dra ut på promenaden ska jag göra mig lite varm choklad och sen så ska jag svara på alla kommentarer jag fått under dagen och hitta min mobil för hörde att jag fick ett sms, frågan är bara... Vart är min mobil? Lyckades jag städa bort den innan? Hum... Jaja, jag hittar den nog ;) Förresten, övningskörde innan och det gick kanon! Bästa gången någonsin tror jag! ;)

Movietime!

Just nu sitter jag i min säng med en kopp varm choklad och två rostade bröd med lite kärlek på! Visst ser det gott ut? ;) Tänkte kolla på en film och sedan krya ner i sängen för att vara taggad inför idtorrsdagen imorgon. Ska orientera. Jag & Paulina ska springa ihop (gick superbra förra året) så vi ska ses i skolan runt 11:30! Sen upp till skogen, springa rundan, få MVG igen och sen slutar vi för dagen! För att vi inte ska få minuspoäng måste man klara den inom 70 minuter, men det kommer vi fixa! Ne, nu blir det filmdax! Ska se 40 days and 40 nights, någon som har sett den? Är den bra/dålig? Vet att den är gammal men jag är liiite efter! ;)

Detta blir sista inlägget för dagen så ha en fortsatt trevlig & mysig kväll som jag ska ha och sov sen så gott! ♥

Stort tack!

 

Bexplace - http://bexplace.blogg.se/

Junitjej - http://junitjejen.se/

Madde – http://maddozz.blogg.se/

Julia – http://underthesamesun.blogg.se/

Neha – http://nehaexponerar.blogg.se/

Sandra – http://ssandriiii.blogg.se/

Henrik – http://henrikolsson.eu/

Della - http://danielladrab.blogg.se/

Tess – http://latess.blogg.se/

Kristin – http://kriistiinjonsson.blogg.se/

Sabina – http://saabs.blogg.se/

Makki – http://onlymyangel.bloggplatsen.se/

Sandra – http://lilleput.blogg.se/

Felicia – http://efji.blogg.se/

Johanna – http://jahts.blogg.se/

Angelica - http://angieclemen.blogg.se/

 


Tänkte att jag svarar på frågorna ifrån frågestunden imorgon eller något för har mycket att göra idag så kommer aldrig hinna svara på alla frågorna, var massvis och ska bli jättespännande att svara på alla! :)

 

 


.'.

Sitter jag i skolan och tar det lugnt, dock börjar min lektion om 9 minuter men det är lugnt! Sista lektionen och sen slutar jag för dagen! Hade orientering på morgonen idag och det gick la hyfsat men imorgon har vi det hela dagen och det betygsätts... BLÄÄÄÄÄ!!!

Vaknade även upp med myggbett (som jag trodde det var) idag och det har jag gjort i flera dagar nu och gick sen till skolsköterskan efter idrotten och visade mina bett för dom är stora, kliar som faaaan och får bara mer för varje dag och då sa hon att det kan vara kvalsterbett så när jag kommer hem ska jag öppna mina fönster och få in kyla i rummet och bädda med nya lakan. Får hoppas det fungerar annars måste jag käka tabletter.... Har fått en salva som jag ska ta på betten så det lindrar kliandet men den funkar inte sådär superbra :/ Men men, får se vad som händer sen! Nu är det bara 5 minuter kvar tills min lektion börjar så ska dra dit nu, hörs senare! PUSS! ♥
Salvan jag fick av sköterskan



Snälla läsare, hjälp mig & mitt UF företag!

I skolan så håller vi på med UF (Ung företagssamhet) och då ska man skapa ett företag och sälja saker. Mitt företag hade tänkt att sälja ett drinksglas som man lägger i frysen, sen efter en stund när det är iskallt så häller man i drickan där i och så håller den sig kall i upp till 2 timmar! :)

Nu tänkte jag kolla med er läsare om vad ni tycker om den produkten? Tycker ni att det är något att satsa på? Skulle ni själva vilja köpa en? För/nackdelar som ni ser? Vilket skulle ni helst köpa, ölmuggen eller den blåa muggen som är som ett vanligt dricksglas? Vad tycker ni är ett lämpligt pris? Skulle uppskattas riktigt mycket om ni svarade! Alla som svarar får länkningar som tack!

Jag & min prins!

Ligger i min säng och funderar på hur helgen kommer bli. Förhoppningsvis helt underbar! ♥ Antagligen ska jag & älsklingen åka upp till min stuga under lördag - söndag och jag längtar massvis! Det är så mysigt där uppe och att få vara där med honom kommer bli kanon, helt perfekt! I början av dagen eller ja, det var typ runt halv fem så hade vi delade åsikter om detta men efter några sms & en promenad löste sig alla problem och ingen fara skedd! Vi kommer antagligen åka tidigt på lördag, fast vet inte riktigt än, och det finns inget internet där uppe så ni får stå ut med att det inte blir några inlägg, men det klarar ni er väl utan va? ;) Finns ju alltid en frågestund som är öppen fram tills på söndag till 23:59! Så fråga på där så blir jag glad när jag kommer hem! Nu ska jag skriva lite med Fillefjong och sen ska jag sova för imorgon är det skola, fast en kort dag! :) Börjar 9:40 och slutar 12:00, hur soft och gött som helst! ;)

Ut på en regnig promenad!

Älsklingen & jag ska ut på en promenad nu var det tänkt men så börjar det regna men tror vi ska ta en ändå, alltid bra och alltid bra att göra när man behöver prata om saker. Bilden togs för några helger sen när vi var hemma hos Melvens moster och åt god mat och det finns alltid massa bra ställen att ta kort på där så när vi väl åker dit så passar vi allt på! Kameran är det första som slängs in i bilen! ;) När jag kommer hem ska jag fortsätta svara på kommentarer, har suttit hela dagen (på rasterna i skolan och nu sen jag kom hem) och svarat men är inte klar än, men kommentarer är alltid lika roligt så fortsätt att skriva! :)♥ Nu drar jag med mig mitt paraflax och snurrar ut i regnet!

Frågestund!



KOMMENTARER SOM INTE ÄR FRÅGOR TILL FRÅGESTUNDEN VILL JAG ATT NI SKRIVER I INLÄGGET NEDANFÖR!

Luktar som min älskling och liiite vanilj!

men jag lyckades sno hans tröja hihih! ♥ Tog på mig den innan och sen när han skulle gå frågade han om jag hade tänkt behålla den på vilket jag hade planerat så han fick gå utan sin t-shirt hem, som tur för honom så hade han en tjocktröja med sig så det var inte så farligt! ;) Dock kommer han nog hit om en stund igen för att kolla på film med mig, men han får inte sin tröja då heller hihih! Ibland är jag bara för busig!

Nu har jag duchat och smörjt in mina ben med vanilj body lotion, luktar mums! Dock är jag sugen på något att äta så ska nog gå ner till köket och se vad det kan erbjuda! ;) Måste ju finnas något gott? Right? Hade även tänkt att ha en frågestund här på bloggen, tänkte att det var länge sen och vem vet? Kanske finns lite frågor som vill bli besvarade! ;)

Har hittat ett kul spel på Filips mobil!


Jag är skillad!

Just nu ligger jag i min säng med datorn i knät och svarar på kommentarer samtidigt som jag skriver med min älskling! :) Har haft en underbar eftermiddag & kväll med honom! ♥ Dock ska han typ sova nu och då ska jag passa på att göra klart lite punkter som står på inlägget nedanför, än så länge har jag bara hunnit med första och sista punkten! ;) Tänkte att jag ska försöka hinna med 2 eller 3 punkter till innan kvällen är slut för min del!

Jag har alltid så svårt att somna på kvällen och det är det kanske flera av er läsare som har märkt. Jag svarar sent på kommentarer, vissa får kommentarer så sent som 2:30 och ännu senare. Inatt somnade jag 4:30 och gick upp 6:30, ingen höjdare. Detta beror på att jag saknar min kille så sjukt mycket och för att mitt huvud gör ont (har ju hjärnskakning).

Punkt för punkt



Bilder från förfesten igår, 11 sep!

Svimmade i torsdags, fick hjärnskakning och festade igår. IIIINGEN bra idé! Fyfan vad jag mådde dåligt sen på kvällen, inte pga alkoholen eftersom jag inte drack så mycket. Men aldrig igen säger jag bara! Nu ska jag ta det lugnt som faan tills detta är borta! Men undertiden då jag inte kände av någon smärta så var allt kanon! :D Så här komer lite bilder ifrån kvällen hemma hos Olivia på förfest! ;) Blev inga bilder på discostället sen...! Något som inte var kul var att Rasmus & Josefin kom inte in på discot för att en idiot till vakt tyckte Josefin var för full vilket hon verkligen inte var!

Måste även tacka min underbara kille & Kalle för att ni kom och hämtade mig ifrån discot när jag mådde skit och tack till Kim & Emil som var schyssta som faan och höll mig sällskap tills Melven & Kalle kom! Ringde Melven runt 23 så jag var på insparken i ungefär 1½-2 timmar!


Drickan som Olivia & Jossan hade fixat! ;)
Mat, hur god som helst! Var ris & kycklinggryta, muums!
Virre är mycket söt i sin haklapp! ;)
Glada och goa vänner!
Olivias geléshots! Smakade apa för dom glömde sockret... (Y)
Muggarna kommer från McDonald´s, tack för dom! ;)
Feli lekte tomte och delade ut cider till alla!
Hahaha Julias Ramsus stod och dansade i köket och självklart var jag tvungen att ta kort! ;)
Puss!
Bara så ni vet.... Jag sjunger som en guuuud!

Hur ska detta gå?

Just nu sitter jag och julia i min säng och hon håller på att övertala min kille att vi ska dra och käka pizza julia, jag, han och Kalle! Vi får se hur det går! ;)

Berättar mer om gårkvällen senare och svarar även på alla kommentarer! Puss ♥


PARTY!!!!!! :D Vi hörs imorgon och ni får...

resize_p1729_11- (MMS)

PARTY!!!!!! :D Vi hörs imorgon och ni får ha en kanon kväll :D


Svimming + feber!

Svimmade igår och slog i huvudet i badkarskanten så har brutalt ont i huvudet och det är svullet som faan så därför blir det inte mö uppdatering just nu.. Får se när jag kommer tillbaka! ♥

Är i skolan just nu men...

dra till donken med Filip och ta en glass, muums! Känner verkligen att det kan behövas för denna dagen har varit helt upp och ner. Ena stunden bra, andra dålig. Ena stunden flumm, andra stunden sur. Men det fixar alltid en McFlurry, iaf för tillfället! ;)
Just nu sitter jag och Filip och väntar på att vår aktiekunskaps-lektion ska börja så vi kan få sluta någon gång. Filip leker 3 åring och skriver som en också, han fick för sig att han ska öva till att bli världens snabbaste på att skria upp och ner på, fattar inte varför? Men enligt honom är det coolt! ;) Ne, snart drar mitt batteri så vi hörs när jag kommer hem ifrån fikan med Filip, tror jag befinner mig hos min kille då, vi hörs iaf senare! PUSS & KRAM

Velbon DF-40

God morgon alla läsare!

Sitter i ett grupprum i skolan och väntar på att lektionen ska börja. Filip kom nyss hit så vi sitter och pratar om diverse saker och så kollar jag även på ett stativ till min kamera. Tror det blir det som är på bilden ovanför, ett Velbon DF-40 ifrån DustinHome för 375:-, men vi får se. Har inte riktigt bestämt mig! Nu ska Filip sno min dator så vi hörs senare idag eller när jag kommer hem ifrån skolan, puss! ♥

Borde nog sova...



Älsklingen smsade mig vid 01.00 och eftersom min mobil är cepe så kunde jag inte svara så ringde upp honom och det slutade med att vi snackade i över en timma, mysigt att höra hans röst! ♥ Sen lovade jag honom att gå och lägga mig nu så jag orkar upp imorgon och orkar med min skoldag (8:15-16:15, är då hemma 17:15 ungefär) vilket känns ganska kämpigt just nu... Ska svara på alla kommentarerna som är kvar och lyssna klart på Big girls don't cry med Fergi! :) Dock vet jag inte vad jag har för lektioner? Eller jo, webbdesign direkt på morgonen och sen är det engelska & matte och någonting mer... Wiiie vilken rolig dag jag ska ha imorgon! Ne, nu tackar jag för mig och säger God natt! ♥

Teatern, den inbilnningssjuke & lite mer!

Förlåt för att jag inte har uppdaterat bra men skrev ett inlägg igår (?) tror jag om att jag har lite svårt att blogga pågrund av personliga skäl men jag försöker! Sen är jag dunderförkyld med så finns ingen ork till någonting! Men jag lovar att försöka mer..
Igårkväll tog jag en mysig promenad med älsklingen och sen ville ingen av oss sova ensamma så han kom hem till mig och sov här tills idag! Supermysigt! ♥ Sen hade jag sovmorgon till 12, hur gött som helst! Sen hade vi företagsekonomi i 3 timmar (-.-'') och efter det drog hela EP (Entreprenörs programmet, 1.or 2.or & 3.or) ner till Göteborg! Först skulle vi svara på 10 frågor var och sen var det fritid fram tills 18:30 för då skulle vi samlas vid Statsteatern och klockan 19:00 började teatern "Den inbillningssjuke", den var faktiskt bra och den bästa som vi sett under gymnasietiden. Här är en bild på teatern lådan från google! Något som var rätt nice och som gjorde teatern bättre var att man eller iaf jag kände igen 2 av skådespelarna. Den ena var Svartman i Wallander & den andra var Tzatsikis låtsaspappa, han som är Polis.. Kan han kanske heta Göran?
Enda bra bilden på honom...

Nu sk här möbleras om


Nu är jag hemma hos Lidbom och hon har köpt nya möbler till sitt rum så då behöver hon lite hjälp med att fixa allt så vem ställer inte upp då? Jo jag! ;) Snart ska vi äta korvburgare (?), tydligen en uppfinning som hennes släkt gjort. Istället för att en hamburgare i brödet så har man en falukorvsbit. Vi får se hur det smakar, men jag antar att det är gott! Nyttigt är det iaf!

Senare ikväll sak vi kolla på idolstarten, hatar idol men jag får offra mig ;)

...

Förlåt för min dåliga uppdatering men det har hänt lite grejer så jag återkommer när allt är lite bättre igen..! Puss ♥
Svarar på kommentarerna senare idag men vet inte riktigt om det blir några inlägg...

We're the perfect two!



Håller på med den nya designen!

Så om ni undrar varför vissa saker ser konstiga ut så är det bara för tillfället!



Nu är min nya design klar, vad tycker ni? :D
För er som inte vet eller inte kommer ihåg hur den förra såg ut så visar jag vad som är nytt!
Bilderna här nedanför är hur det såg ut innan och ja, ni ser ju hur det ser ut nu så behöver inte visa de! ;)




Det här är en bra dag!

God middag eller något! Kom nyss hem ifrån killen, har haft en helt underbar helg! Igår var nog den bäta dagen på helgen! Vi tog massa fina kort nere vid en sjö i Sandared, ni ska få se lite bilder sen! :)
När jag kom hem låg den ett helt ny vit BH på skrivbordet, gick ner och frågade mamma och då hade hon varit snäll och köpt den till mig, blev superglad! :D Min mamma är bara såååå bäst! ♥ Det är den nedanför!
Nu dricker jag lite jordgubbsproviva, supergott (♥) och ska även mixtra lite i min garderob för jag insåg precis att jag inte kan öppna min underklädeslåda för att jag har förmycket där i, eller ja, för liten låda ;) Man kan aldrig få för mycket av underkläder! På bilderna nedanför så ser ni hur allt ligger och när jag är klar så ska underkläderna ligga i den vita lådan och tightsen i den andra trälådan! :) Sen ska jag försöka göra klart min nya design och jag ska även lägga in lite nya bilder från igår!
♦ 

Måste även tacka Sandra för att hon fixade en bild åt mig! Är superglad! Klicka på länken för att komma till hennes blogg, den är verkligen kanon!

♥♥♥♥♥

Idag har jag och min söta älskling varit ihop i en månad, dock känns det som vi har varit ett par så mycket längre! Men men, kanske blir så när man umgås varje dag och ses i skolan! ;) Älskar honom oavsett hur lång tid det har gått! Vet att det kommer bli mer månader tillsammans! Älskar dig så sjukt mycket! Du betyder massvis!

Nu ska jag fortsätta vika ihop mina kläder, kan räkna alla plagg så får ni se hur mycket det är och då kan ni också räkna ihop hur lång tid det har tagit! Sen ska jag ner till min älskling och vara där hela helgen! Ska ha med kameran så får vi se om det blir några bilder, men det lär det bli för jag kommer inte klara av att bara ha den i väskan hihih! ;) Imorgon ska jag en snabbis till stan med, Olivia ville ha med mig för att shoppa lite kläder och skulle jag klara av att tacka nej till de? Nej precis! ;) Jag = Shoppgalen!


I mitt rum fanns det 60 klädesplagg, fyfan! Allt var rent så man behöver ju bara sortera in allting i garderoben men jag fattar inte hur jag lyckas varje gång att ha så mycket kläder liggandes i rummet! Shit asså.. Aja..


Jag har stött på ett litet problem...

Är det någon som är bra på Photoshop? Behöver hjälp med att klippa ut mig själv från en bild så att det ser bra ut.. Skriv en kommentar så kan vi prata om det! Hoppas att någon av mina söta läsare är bra på det! :)
Bildkälla

God morgon!

Sitter i ett grupprum i skolan och väntar på att få börja lektionen! Börjar 9:40 så bara 20 min kvar men har redan varit här i 10 min så det är ganska segt.. Men om man heter Alexandra så kommer man alltid på lösningar, nyss kom jag på att jag kunde ta massa ego-cambilder så nu är det avklarat! Vilket kanske syns ovanför! ;) Now what?

Bild från imorses♥

Nu såhär på kvällskvisten eller vad man kan kalla det (;)) så har jag tagit en promenad med min älskling (mysigt♥) och sen när jag kom hem så fixade jag lite med den nya designen och nu ska jag strax sova men först ska jag ta en snabb men varm dusch! Det var längesen! Våran panna/värmepump har gått sönder så det ska komma någon och laga den så om man ska duscha varmt får man sätta igång den en stund och sen stänga av den, den klarar inte av att vara igång hela tiden.. Lite drygt att man måste planera när man ska duscha men så får det va nu under ett tag! Är hungrig med.. Ska man slänga i sig en macka innan man duschar? Hum... Det väntar att se! Nu ska jag byta om, slänga bort alla kläderna som ligger i sängen och lägga dom på min stol igen, gå ner och duscha och sen krypa ner i min underbara säng och sen ha sovmorgon till 8 ungefär! Sen ta bussen till skolan som går 8:45, börjar första lektionen 9:35, sen en lektion till och sen slutar jag klockan 12:00! Hur soft som helst! ;) Sov så gott alla söta läsare!

Älskade ängel, du är sann! Älskade ängel, du är en man!


Min shopping från igår!


Fick bli lite slarvigt, har ingen blogglust...

Klockan - 290 + 70 i försäkring = 380:- (Ur & Penn)
Extern hårddisk (1,5 TB) = 1399:- (Elgiganten)
Parfym, Fantasy med Britney = 359:- (KICKS)
3 BHar + 4 trosor = 603:- (Gina Tricot)

..♥..

Nu är jag hemma eller ja, jag har varit hemma sen klockan 15 men har haft fullt upp kan jag tala om! När jag kom ut från skolan så såg jag pappa så sprang ut i vägen och vinkade på han så han skulle stanna (vilket han gjorde) så jag kunde åka hem med honom istället för att ta tåget! :) Sen har jag överfört bilder & filmer från datorn till den nya hårddisken och nu lägger jag över alla bilder ifrån kameran och sen är det bara mina 10 eller 13 USB-minnen som jag ska föra över med... Ojojoj... Sen måste jag även klämma in plugg, hur ska detta sluta? :P

UPDATE!!
Jag upptäckte precis en sak.. JAG HAR FÅTT EN FINNE PÅ ARMBÅGEN???! HUR FAAN LYCKAS MAN?

Just nu sitter jag och lyssnar på en förel...

resize_p1117_02- (MMS)

Just nu sitter jag och lyssnar på en föreläsning om politik, det suger rätt hårt eftersom jag inte tycker sånt är roligt. Som tur är är den bara i 50 min och det går förhoppningsvis fort eftersom jag sitter bredvid några kompisar :) Slutar 16.15 idag så kommer typ vara hemma 17.15.. Då ska jag visa er lite bilder och svara på alla kommentarer och lite annat.. Hörs senare!


Tack Filip & Carro!

Tack Carro för att du lämnade in min dator igår när jag hade glömt den i korridoren och tack Filip för att du cyklade tillbaka och hämtade den! ♥
♦ 
Kan ta allt från början.. Igår satt jag och Filip och väntade på att Lidbom skulle bli klar så vi kunde ta bussen in till stan och då hade jag ställt datorn bredvid mig på soffan. Sen gick vi ner till tåget och Filip cyklade hem. Sen när jag hade klivit på tåget och skulle tränga mig förbi massa folk och skulle ta i datorn så jag inte skulle slå till massa folk med den så fanns den inte där! Fick panik och kom på att den stod i korridoren mitt i skolan typ och ringde Filip och snäll som han är cyklade han tillbaka till skolan, frågade Roger (döden) och teknikerna och som tur va hade teknikerna den! När Filip ringde och sa att han hade den så var jag hur lycklig som helst! Fyfan vad hemskt den stunden var från att jag kom på att den var borta tills Filip ringde och sa att han hade den! Sen imorses så sa Filip att Carro & hennes kille hade lämnat in den till teknikerna så jag kan inte säga mer än tack tack tack! ♥

Så därför blev det inget bloggande igår..

RSS 2.0