Long time, no see...

Helly godingar!

Har inte haft någon tid till bloggen alls. Har haft så fruktansvärt mycket i skolan så har inte funnits någon tid...
Jag vet inte om jag vill fortsätta med min blogg... De dagarna som jag har varit utan bloggen har det känt skönt, inget tvång till uppdatering eller att jag måste vara aktiv och svara på allas kommenarer... Vi får se om jag kommer tillbaka, om inte så har bloggen betytt massvis för mig och även ni bloggläsare! ♥

Hittade precis min perfekta brudkläning!


Nationellt målande!

Tjingeling i hallonskogen (lät mumsigt)!

Hade precis nationellt prov i Matte B, jag hoppas verkligen det gick bra! Har pluggat en masa inför det och jag håller verkligen tummarna. Gränsen för G ligger på 13 poäng och jag tror maxtalet var 47... Lite osäker! PLEASEEEEEEE, GIVE ME A G!Nu funderar jag lite på vad jag ska göra fram tills Fillefjong är klar, han sitter alltid sjukt länge på prov... Men men, får hitta på någonting, allt plugg är hemma tyvärr så jag kan inte göra något av de...  Bra där Alexandra! Just det, kom på en sak som jag fick veta för typ.. 2 dagar sedan (?), att min ritplatta kommer om 3 veckor... SKITKUL!!!!!! Den kommer på sommarlovet, jag som ville haft den typ.. Nu? Vem orkar vänta på sin premie såååå länge? Okej, jag men ändå, man vill ju ha den direkt med första tidningen?

Plugg inför sommarlovet!Aktiekunskap
Projektet
UF-årsrapport
Matteprov
Personligt brev & CV
Skyltfönster
Nationella i matte
Nationella i Engelska
Hör
Läs
Skriv
Prata

Redovisning av projektet
Slutuppgiften i aktiekunskap
Slutuppgiften i Webbdesign
Komplitering i matte...


Update!
Äntligen är allt nationella klara! :)

Bilder från min & älsklingens promenad, 8 maj


Puss - gone!


Såg precis att Desperate Husewives säsong 2 hade laddat klart så för över de till hårddisken nu, samtidigt som jag påbörjar nedladdningen (hihih) av säsong 3. Håller även på att plugga matte, har matteprov imorgon, usch usch, hoppas det går bra, det måste det göra annars ligger jag risigt till med mitt beyg för att få G :/ Kämpar för att få G, matte B kursen är SVÅR!!!! Någon smartis som vill låna mig din hjärna resten av terminen eller tills nationella är slut i matte?


En liten tröst är iaf att desperate housewives är på tv:n ikväll kl. 21! ♥

Fick panik efter jobbet


(Bild från google - Redigerad av mig)

Igår när jag körde hem från jobbet (övningskörde med mamma) vid 00:30 så när vi körde på vägen så pratade mamma om att eftersom inte den vägen är så trafikerad så kan jag köra i mitten av vägen för att kunna väja för djur med mera. När hon hade sagt klart det så skulle jag precis säga, "om man kollar på det elskåpet så ser reflexerna ut som två gula starkt lysta ögon" och sen sa mamma "Det är två ögon" och samtidigt tänkte jag att det är en varg för i filmer har de lysnade ögon, men i samma ögonblick såg vi båda att det var en stor älg och där skulle trafikskolan vart stolta, har aldrig bromsat så som jag gjorde igår, usch vad läskigt!

Han gick över vägen suuuuupersegt och jag trodde han skulle gå på bilen, fick bara den ideén att han skulle tycka det var kul att gå över bilen istället för att gå förbi så jag tänkte ju att min stund var kommen, jag skulle dö av en älg, men mamma lugnade ner mig oh när den hade gått in i skogen körde jag iväg sakta, men säkert och bara 50 meter bort står ett rådjur, kan säga att det var en vild natt (hahaha!) det där!

Rubrik saknas idag

Dålig morgon allihopa... Iaf för mig... Vaknade upp och var gööööööööörtrött men drog mig upp ur sängen och fixa mig och sen gick för att ta bussen till skolan. Jag skulle åka med Melven oh för att vara snäll tänkte jag ta en buss som går 1 timma tidigare för hans skull, när jag har kommit halvvägs hem till honom skriver han helt plötsligt att han inte längre ska till skolan utan han ska jobba med sin pappa så nu sitter jag sur här hemma för att jag inte har någonting att göra... Ska ta bussen som går 9:47, så måste gå hemifrån 30, så vad hittar man på i 32 min?


Ska ut och fota med Olivia & äta massa glass!

Svarar på alla kommentarer ikväll, puss! ♥


Massa plugg...

Nu slutar jag skolan för dagen, har gått segt och varit tråkigt.. Har varit här från 8:15 - 16:15, med andra ord, i 8 hela timmar... När jag kommer hem, runt 17:10 så ska jag sätta mig och plugga... Jippi... Måste göra matte, företagekonomi (den är viktigast) och även webbdesign för kom inte åt mina uppgifter under lektionen så måste göra de hemma för att inte halka efter... Sen kom jag på nu att jag även har en EXPO-uppgift som ska vara inlämnad imorgon så den måste vara klar med... Usch vilken kväll jag har framför mig...

 

Bilden ovan är en bild ifrån webbdesignen som min lärare la in på datorn... Vi ska skapa en hemsida som slutuppgift och nu är jag på uppgiften då jag ska skissa upp 3st ritningar över hur min hemsida kan se ut... Aja, nu ska jag till bussen, puss på rumpan!


Videoinlägg!


RSS 2.0