Var ute och gick med Feli & Olivia

Fick ryck av att bara sitta inne vid datorn och lyssna på när mamma bara gnällde på mig så frågade om Olivia ville hänga med ut, vilket hon ville och sen smsade feli och så hängde hon på också :) Vi gick en jättepromenad, tog närmare bestämt 2½ timma, inte illa! ;) Sen runt halv tolv kom Felis pappa och hämtade upp henne för hon frös och vi andra gick hem och nu sitter jag här hahah! Svarar på kommentarer och flera skrev att man inte kunde kommentera i mitt förra inlägg och det stör mig eftersom det ibland blir så och jag har ingen aning om varför? Dock har jag listat ut vad man ska göra för att det ska fungera igen men de är ändå surt... Någon som vet varför det blir så?

Stör mig på en som heter Marcus som loggar in & ut på msn HEEEEELA tiden, snart blockar jag honom, så jävla störande!!! Om han är så beroende av att prata med någon så får han la skriva själv då? Man kan logga in & ut någon gång, inte miljoner gånger? Sedär, nu när jag har ksrivit detta har hans sån lilla "ruta" ploppat upp 6ggr... ÅÅÅH!!!!

Kommentarer
Postat av: amanda

japp nu funkar det =D

2010-06-28 @ 00:24:15
URL: http://hertismandis.blogg.se/
Postat av: pinja

vad söt bild :D

2010-06-28 @ 00:40:04
URL: http://piinja.blogg.se/
Postat av: Pam :)

Sv: jo det är bara bra med mig! ;dhärligt att höra!.

2010-06-28 @ 08:17:38
URL: http://soetpam.blogg.se/
Postat av: marree

fin blogg :o

2010-06-28 @ 12:21:20
URL: http://tjenapudding.blogg.se/
Postat av: pimpXprincess

Haha, ta bort honom från msn då? ;DSvar: Jadu, jag vet inte riktigt. Jag vet ju inte vad det är som inte funkar. Det är något script som inte funkar, står det. Kontakta blogg.se, dom lär nog veta? :)

2010-06-28 @ 15:02:07
URL: http://pimpxprincess.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0