Här ska det vara en rubrik..

Jag är inte på blogghumör så det lär inte bli någon uppdatering idag, men jag skriver nog mer imorgon, iaf kan man hoppas på de. Jag kan berätta lite om dagen och sen får ni vänta till imorgon

Först har det ju vart skola hela dagen till 14:20 och efter det träffa jag Joakim i 40 minuter ungefär och sen gick jag och Lidbom till MM (en matbutik) och handlade lite mackor och sen drog vi oss mot gymmet.

Vi jobbade rätt bra idag och jag tror jag jobbade för mycket med mina lårmuskler.. Kunde inte gå ett tag för det drog som f**n i muskeln så påminnelse till mig själv, slow down with the legs! Sen har jag tränat armarna (ville inte men kände att jag behövde..) och magen. Har också boxat på en säck och herrej*vlar va skönt det var, hade mycket aggression inom mig som flög ut. De första 10 minuterna blev jag bara argare på det sakerna som gjorde mig sur men sen när jag tog i så jag nästan slog hål rätt igenom säcken (vi kan lotsas att de var så hårt) då kändes det gött, så den ska jag använda mig av mer kan jag lova!! Dock gör mina lillfingrar jätteont, vet inte varför..

Där har ni min dag i ord och nu ska jag ta på mig varma kläder, packa (ojojoj, vart ska jag ta vägen? ;)) och sen kolla filmer hela kvällen och fundera och tänka och ja.. Men vi hörs mina underbara läsare, puss och sköt om er!♥Gammal och oseriös bild!

Kommentarer
Postat av: >> En skrivande Amanda <<

svar: ah okej =) hur är det?

2010-04-29 @ 20:38:45
URL: http://enskrivandeamanda.blogg.se/
Postat av: mmautildah

Okej trevligt!:)

2010-04-30 @ 11:26:13
URL: http://mmautildah.blogg.se/
Postat av: denise

sv: jaha, haha hur ska du spendera din valborg då ? :D

2010-04-30 @ 13:28:17
URL: http://nnamakula.blogg.se/
Postat av: simone

Otroligt fina foton du tar! :)

2010-05-02 @ 12:03:50
URL: http://fattybom.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0